hírek

Egy tetoválóművész bíróság elé állítása bűnöző szexuális magatartás miatt öt évvel ezelőtt

2019 decemberében Alexander Boyko tetoválóművészt, aki tetoválóművészként dolgozott több helyi tetoválószalonban, büntetőjogi szexuális magatartás vádjával állították bíróság elé az USA -ban..

A tetoválóművészt bíróság elé állítják bűncselekmény miatt öt évvel ezelőtt - fotó

Egy tetoválóművész bíróság elé állítása ötéves szexuális vétség miatt-a tények

Az ügyész tájékoztatása szerint Boyko állítólag nem megfelelő módon viselkedett egy ma 25 éves lánnyal szemben..

Alexander Boko tetoválóművészt, aki most 26 éves, később több ponton is vád alá helyezték a bíróságon, bűncselekménnyel vádolva, amely körülbelül 5 évvel ezelőtt, 2015 -ben történt..

A vádlott ügyvédje rágalmazásnak nevezte az ügyész Boyko bűnösségével kapcsolatos összes nyilatkozatát.

A bíróság viszont 50 000 dollár óvadékot állapított meg Alexander Boyko számára a GPS nyomkövető kötelező viselése mellett..

Mivel és kivel vádolják a tetoválóművészt?

A bíróságon tanúként hallgattak meg egy 25 éves nőt, aki elmagyarázta, hogy öt évvel ezelőtt Boyko-hoz fordult tanácsért, hogy új tetoválást kell alkalmazni a mellkasa középső részén. A mesterhez fordultam, mert korábban tetováló rajzot alkalmazott tőle, és elégedett volt az eredménnyel.

A lány szerint a tetoválóművész megkérte, hogy vegye le az ingét, mert látnia kell, hogy a mellkas milyen közel van a testhez, hogy meghatározza a mellkas területét, amelyet tetováláshoz kell használni.

Miután a lány levette az ingét, a tetoválóművész egy nyomkövető papírlapot helyezett a mellkas közepére, és a mellkas körvonalait követte rajta, hogy meghatározza a szegycsont középső részét, amelyet a vázlat méretéhez kell igazítani. és az azt követő tetoválás.

Továbbá a lány szerint megcsípte a mellbimbóját, és engedély nélkül megérintette a mellkasát a kezével..

Az ügyvéd a találkozó során azt mondta, hogy ügyfele teljesen tagadja a vádakat..

Mit gondolsz erről?