hírek

Snake Pit – Kígyó gödör

Az anyagból megismerheti az Instagram szenzációs és kissé egyedi oldalát – kígyóverem, amelynek keretében kétes tetoválásokról fotókat gyűjtenek és rendszeresen frissítenek, amelyek feltételesen két területre oszthatók: partikák és provokatív tetoválási minták. Itt természetesen megtudhatja az oldal szerzőjét és népszerűségének történetét – nézze meg a kétértelmű tetoválásminták fotó példáit.

Kígyógödör - kígyógödör - információk és fotók

Kígyógödör – kígyógödör – információk és fotók

Snake Pit – Snake Pit – Tények és fotók

Az Instagramon ma sok oldala van tetoválásoknak, valamint az ehhez hasonló internetes oldalakon .

A Snake Pit egy olyan oldal, amelyet a legtöbb tetoválórajongó ismer, és több mint 500 000 feliratkozója van, figyelembe véve, hogy a bemutatott tetoválási rajzok és fényképek túlnyomó része az oldalon belüli őszinte partikák, a másik rész pedig nagyobb valószínűséggel sokkolja a a látogatók többsége, és akár a tartalom kategória alá is kerülhet NSFW.

Ha a tetoválás területén információs forrásokkal rendelkezők többsége magas színvonalú, művészi, gyönyörű és elragadó tetoválásmintákra összpontosít, a Snake Pit összegyűjtötte, mi okozza a zajt és a vitát a társadalomban..

Ezután fényképes példákat láthat a „kígyógödörre” gyűjtött adatokról, és természetesen megtudhatja a rendszergazda történetét, aki inkognitóban marad.

https://www.instagram.com/p/B9LkGfblWWo/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Kígyógödör története és nevei

Még a “kígyógödör” létrehozása előtt a szerzőnek több oldala volt az Instagramon, amelyek végül berepültek a BAN -ba, tk. túl sok panaszt gyűjtött össze a felhasználóktól. Ezt követően a rendszergazda felülvizsgálta az anyagok közzétételi politikáját, tanulmányozta a problémát, és megtanulta, hogyan tegyen közzé “csúszós fotókat”, hogy ne sértse meg a szabályokat.

És spontán kitalálta a nevet, miközben egy állatokról szóló műsort nézett, és megütötte a gondolat, hogy a “kígyógödörbe” (egy gödör valódi kígyókkal) való bejutás valószínűleg az, ami a legjobban megijeszti az életben. Így született meg az oldal címe..

https://www.instagram.com/p/B9KbkACFdIT/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Honnan származik a Kígyógödör tartalma??

Kezdetben az ilyen szokatlan tartalmak keresése olyan volt, mint valami vadászat, és több mint időigényes és nehéz volt, az üzlet lassan haladt. A népszerűség és a látogatottság megjelenésével, az előfizetők számának növekedésével maguk is elkezdtek fotókat küldeni a tematikus tetoválásokról, és ma elég csak privát üzenetekre menni, hogy valami érdekeset közzétegyenek. Az Inbox például mindig több mint 999+ olvasatlan e -mailt tartalmaz.

https://www.instagram.com/p/B9IrZwrl0Re/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Miért kapnak az emberek provokatív, szexi és ellentmondásos tetoválásmintákat??

Valószínűleg egyesek csak szeretik a farkukat és a “puncikat”, fanatikusak a szexben – nincs ezzel semmi baj.

Mások figyelmet és sokkot akarnak. Ma egyszerűen divat túlmutatni az általánosan elfogadotton. Mára maga a tetoválás megszűnt TABU lenni – most a rajz témáján “túlmutatnak”.

https://www.instagram.com/p/B9A7c9EARos/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Honnan származik annyi partát és rossz minőségű tetoválás??

Valószínűleg annak köszönhető, hogy az emberek nem tudják, hogyan kell kinéznie egy jó minőségű tetoválásnak. Egy másik – a vágy, hogy mindent olcsóbban, vagy akár ingyen kapjon.

https://www.instagram.com/p/B84E1YCluPc/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

A legőrültebb tetoválás, amit valaha láttál?

Nem is tudom, mi volt ebben a tetoválásban, de emlékszem a történetre.

Egy haver szörnyű, gyulladt kézzel jött, a rajz szörnyen nézett ki – valami olyan, mint a koponyák és a lángok, de a történet megdöbbentő volt.

A srác elmondta, hogy egy farmon él, a szomszédnak van egy tetoválógépe a számok (bélyegek) tetoválására sertéseken – ezzel a géppel, menet közben, közvetlenül a disznó után bombázták a kezüket.

A srác kérte, hogy javítsa ki a rajzot!

Elküldtem a kórházba orvoshoz – amíg le nem esett a kéz!

https://www.instagram.com/p/B8Hkr1_APpd/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Mit gondol erről? Írd meg kommentben!