hírek

A tudósok megállapították, hogy a tetoválás gyengíti az immunrendszert

A tudósok megállapították, hogy a tetoválás gyengíti az immunrendszert. Ha egyetlen tetoválás nem képes jelentősen befolyásolni és provokálni a test természetes védekezésének apró megsértéseit, akkor ha sok tetoválás van a testen, ez következményekkel járhat..

A tudósok megállapították, hogy a tetoválás gyengíti az immunrendszert - fotó

A tudósok megállapították, hogy a tetoválás gyengíti az immunrendszert – fotó

– Tinta a hibás mindenért! Ők azok, akik negatívan befolyásolják az emberi immunitást, és krónikus betegségek megjelenéséhez vezethetnek..

  • A tetoválás a védelem gyengüléséhez vezet nemcsak az alkalmazás helyén, hanem a legközelebbi szervekben is. Az orvos endokrinológus-nőgyógyász Bukharina azt állítja, hogy egy nő, aki tetovált a hátára, később nőgyógyászati ​​betegségekkel fog megbirkózni. Ennek oka a tinta bejutása a nyirokrendszerbe, és megszűnik normálisan működni. Ebben a tekintetben az immunitás gyengül, a baktériumok szabadon bejuthatnak a szervezetbe, és betegségek kialakulását okozhatják.

Szintén nem ajánlott tetoválást készíteni a lábakon. Ez tele van olyan problémával, mint az alsó végtagok érelmeszesedése. A tetoválás a nyak területén látásromláshoz, halláskárosodáshoz, gyakori fejfájáshoz és szédüléshez vezethet..

  • Azokat, akik allergiásak valamire, nem szabad tetoválni. A helyzet súlyosbodik, és bőrgyulladáshoz és hörgő asztmához vezet. Ezt a problémát túl nehéz lesz kijavítani, mert a tinta már belépett a nyirokrendszerbe..

A tetováláshoz használt tinta mellett festékeket használnak, amelyeket nyomtatóhoz és gép festéséhez használnak. Ez egy olyan személy, aki szándékosan vezet be a vérbe és a nyirokrendszerbe..

Ezenkívül a bőr és a tűk helytelen előkészítése miatt különböző staphylococcus fertőzésekkel fertőződhet meg..

Ezenkívül a tetoválás mentális kényelmetlenséget okozhat. A fiatalok hibái negatívan befolyásolhatják az emberi teljesítményt. Például egy férfi tetoválást kapott a csuklóján, miután belépett az egyetemre, munkát kapott egy irodában. A tetoválás inkább a “mínuszban” hat, vagyis hosszú ujjú ruhát visel, időjárástól függetlenül. A tetoválás eltávolítása meglehetősen nehéz, gyakran irreális. Lesz heg az életben.

Nem csak AIDS -el, hepatitisz -el, de különféle gombás és bakteriális fertőzésekkel is megfertőződhet. Ez az ok arra kényszeríti a véradókat, hogy egy évet várjanak a tetoválás után, hogy megállapítsák, HIV -pozitív -e..

Készítette: julia0891 (Osadchaya Yulia Petrovna)