hírek

Charlotte Roche és a donorkártya tetoválása

Charlotte Elizabeth Grace Roche író és műsorvezető szakmai segítséggel birkózott meg életének legnagyobb kihívásával.

Charlotte Roche és tetoválása donorkártyával - információ és fotó példák a tetoválás tervezéséről

Charlotte Roche és tetoválása donorkártyával – információ és fotó példák a tetoválás tervezéséről

Charlotte Roche és a donorkártya tetoválása – tények

2001-ben Charlotte esküvőt tartott Eric Pfeil producerrel és tévés forgatókönyvíróval (volt egy lányuk, Paulie, de a házasság nem tartott sokáig. 2007-ben Charlotte feleségül ment a Viva társalapítójához, Martin Kebhez). Sajnos az eseményre vezető úton három testvére életét vesztette egy autóbalesetben, édesanyja pedig súlyosan megsérült..

Charlotte Roche sok évet töltött pszichoterapeutával, hogy enyhítse lelki fájdalmait. A haláláért magát hibáztatta. Csaknem 17 év után volt képes megbirkózni a helyzettel. A döntés nagyon ellentmondásos és annyira nyilvánvaló, mégis hatékony.

Charlotte Roche tetovált donorkártyával 2019.11.25. 007 -tetoválás

Charlotte Roche szervdonorkártyát tetovált

Azon tűnődött, vajon miért kedvezett neki a sors, miért maradt életben, és három testvére a legjobb éveiben halt meg. Több mint 15 éve kísértenek ezek a gondolatok. – Ezek a gondolatok rontották el életem legjobbját..

Jelenleg Charlotte már nem lát terapeutát. Rájött, hogy semmi szörnyűbb nem történhet életében, mint egy 2001 -es baleset. “Azt hiszem, hogy minden, ami velem történik a jövőben, nem lehet olyan szörnyű, mint akkor.”.

Charlotte Roche tetovált donorkártyával 2019.11.25. 006 -tetoválás

Charlotte tetovált magának egy szervdonorkártyát. Személyesen megtapasztalta azt a fájdalmat, hogy elveszíti a hozzá közel álló embereket, és most segíteni akar másoknak, hogy ne éljék át azt, amit Charlotte sok éven át.

Instagramján közzétett egy posztot a tetoválás fényképével, és ezt írta: „Szinte mindenki rájön, hogy jó ötlet a szervdonorkártya. Szinte senkinek nincs. Ennek nem szabadna lennie! Rendkívül egyszerűen rendelhető szervdonorkártya az interneten. Még saját maga is nyomtathat “.

„Tetoválásom van a bal alkaromon, szervdonorkártyával. Halálom előtt mindent helyre akarok hozni. “.

Charlotte Roche tetoválást kapott donorkártyával 2019.11.25. 005 -tetoválás

Charlotte Roche szokatlan élete

Ha jobban megismered Charlotte -ot, akkor a tetoválással kapcsolatos helyzet már nem lesz annyira meglepő ennek a lánynak. Sok mindenen ment keresztül az életében, és sokat látott. Egy kis életrajz:

1993-ban, tizenhat éves lány lévén, elment otthonról. Barátnőikkel együtt megalapították a “The Dubinskis” rockcsoportot, amely nem tartott túl sokáig. Charlotte azonban élvezte a nyilvános fellépést. Csak a felismerés kedvéért kopaszán borotválkozott, sőt rajzokat készített saját véréből. Szerencsére ez az élet nem tartott sokáig. Sikeresen meghallgatta a német Viva zenei csatornát, amely megnyitotta saját műsorát, a Fast Forward -ot. Így felfedezte magában a TV -műsorvezető tehetségét..

Később 2008 -ban lett megalapozott író, aki bestsellert írt Tiltott területek címmel. A kritikusok ezt a művet pornográfiának tekintették, a rajongók pedig éppen ellenkezőleg, az erotikus műfaj új klasszikusát..

2010 -ben egy interjúban Charlotte ígéretet tett arra, hogy szexelni fog Christian Wulff -nal (Németország elnöke), egy feltétellel: vétót kell tennie az atomreaktorokról.

Charlotte Roche tetoválást kapott donorkártyával 2019.11.25. 004 -tetoválás

Charlotte Roche tetoválást kapott donorkártyával 2019.11.25. №001 -tattoo- Charlotte Roche tetovált donorkártyával 2019.11.25. 002 -tetoválás Charlotte Roche tetovált donorkártyával 2019.11.25. 003 -tetoválás

Kamaszkorától Charlotte élvezte a nyilvánosság figyelmét. Bármilyen eszközzel megpróbálta sokkolni a közönséget, még akkor is, ha a helyzet ellentmondásos és kétértelmű..

Most, azt hiszem, senkinek nem lesz kérdése az alkar tetoválásával kapcsolatban donorkártyával. Talán maga az ötlet nem is annyira praktikus, de Charlotte -nak ekkor más gondolatai jártak a fejében. Ismét magára akarta vonni a nyilvánosság figyelmét, de a legfontosabb, hogy így képes volt megbirkózni a hosszú évek terheivel..

Nézd meg a videót:

Készítette: KIDMAIN (Dmitrij Lysov)