Fotografija tetovaža

Fotografija tetovaža

Tetovaža Victoria Dayneko

Ovdje možete saznati sve o crtežima. Tetovaža Victoria Dayneko, pogledajte primjere fotografija, naučite zanimljive činjenice i povijest pojavljivanja.

Tetovaže Victoria Daineko – zabava

Odnos prema tetovažama uvijek je bio dvosmislen. Neki ljudi vjeruju da dovode do nepovratnih “oštećenja” vlastitog tijela, dok drugi dio smatra da u mnogim slučajevima tetovaže izgledaju lijepo i estetski, a ponekad su općenito umjetničko djelo..

Svaka tetovaža, na ovaj ili onaj način, sadrži određenu simboliku. To mogu biti slike, slova ili čitavi izrazi koji mogu puno reći o osobnosti njihovog nositelja. Tetovaže slavnih također mogu otkriti tajnu svojim obožavateljima..

Tetovaža Victoria Dayneko - primjeri fotografija dizajna tetovaža slavnih

Tetovaža Victoria Dayneko – primjeri fotografija dizajna tetovaža slavnih

Objavljeno zahvaljujući web stranici za online naručivanje cvijeća, koja predstavlja širok asortiman i najpovoljnije cijene. Saznajte više o ponudi i cijenama – Pređi.

Tetovaže Victoria Dayneko

Pobjednica “Tvornice zvijezda – 5” Victoria Daineko ima četiri tetovaže. Ovo je relativno malo, ali nije ni malo. Vrijedi napomenuti da su svi napravljeni u istom stilu i izgledaju vrlo organski. Sada o svakom od njih detaljnije.

Vika je prvu tetovažu napravila uz odobrenje svoje najbliže i ništa manje poznate prijateljice, Laysan Utyasheve. Pjevačica je htjela ispuniti ne crtež, već simboličnu frazu, poput svog idola, Christine Aguilere. Uostalom, upravo takva simbolična tetovaža može promijeniti sudbinu. No majstor je nagovorio Victoriju da napravi tetovažu na zapešću i bijelu boju iz razloga kvalitete čarapa. Stoga je konačna verzija bila tetovaža u predjelu vrata s izrazom: “Enjoy Every Moment”, što znači: “Uživajte u svakom trenutku”. Znakovito je da je ova tetovaža napravljena nakon rastanka sa svojim voljenim, ali sama Vika vjeruje da će takva fraza postati izvrstan vodič u život. Doista, kako pjevačica napominje, nakon nanošenja prve tetovaže, mnogo se toga u njenom životu promijenilo nabolje..

fotografija tetovaže Victoria Daineko od 02.07.2018. №007 - tetovaža Victoria Daineko -

Druga tetovaža Viktorije Dayneko pojavila se zbog spora s najboljom prijateljicom. Bilo je to kako slijedi. Artem Perminov uvjerio je Viku da bi mogla osvojiti „Tvornicu. Povratak ”, iako sama pjevačica nije vjerovala u svoj ponovljeni uspjeh. Možda je zato Daineko pristala na ovu okladu. Kao rezultat toga, Vika je i dalje postala pobjednica u showu, ali je izgubila svađu. Zato se ispod njezine prve tetovaže na vratu nalazi i druga – latinsko slovo V. Ona ima nekoliko tumačenja: ovo je prvo slovo njezina imena i izraz Vi Veri Veniversum Vivus Vici, koji je posebno značajan za pjevač – “Osvojio sam svemir snagom istine za života”.

Viktorijina treća tetovaža također je napravljena na jednoj od prekretnica u životu. Pjevačica se spremala snimiti svoj album, dogovorila se s jednim od najpoznatijih producenata u Velikoj Britaniji, no u posljednjem se trenutku uplašila i obustavila snimanje. U ovom teškom trenutku pored zvijezde bio je njezin bliski prijatelj. Daineko je s njim podijelio ideju da će tetovaža s važnim riječima pomoći u prevladavanju straha. Tek što je učinjeno. I sada zvijezda ima natpis ispod srca: “Aut Viam Inveniam, Aut Faciam, što znači:” Ili ću pronaći put, ili ću ga sam napraviti “. Ove su riječi bile samo poticaj koji je pjevačici trebao.

Ako je s prve tri tetovaže sve manje -više jasno, onda odbija tumačiti razloge pojavljivanja četvrte zvijezde. Viktorijino tijelo počela je ukrašavati u ljeto 2013. godine. Tetovaža je izrađena u istom stilu kao i ostala tri i sastoji se od dva isprepletena slova: “AR”. Mnogi povezuju ove inicijale s imenom bivše ljubavnice Vicki.

Tetovaža Victoria Daineko – foto primjeri crteža tetovaža od 02.07.2018

fotografija Tetovaža Victoria Daineko od 02.07.2018. №010 - Tetovaža Victoria Daineko - fotografija tetovaža Victoria Daineko od 02.07.2018. №009 - tetovaža Victoria Daineko - fotografija tetovaže Victoria Daineko od 02.07.2018. №008 - tetovaža Victoria Daineko -

fotografija tetovaže Victoria Daineko od 02.07.2018. №007 - tetovaža Victoria Daineko - fotografija tetovaže Victoria Daineko od 02.07.2018. №006 - tetovaža Victoria Daineko - fotografija tetovaže Victoria Daineko od 02.07.2018. №005 - tetovaža Victoria Daineko -

fotografija tetovaže Victoria Daineko od 02.07.2018. №004 - tetovaža Victoria Daineko - fotografija tetovaža Victoria Daineko od 02.07.2018. №003 - tetovaža Victoria Daineko - fotografija tetovaže Victoria Daineko od 02.07.2018. №002 - tetovaža Victoria Daineko -

fotografija tetovaža Victoria Daineko od 02.07.2018. №001 - tetovaža Victoria Daineko -

Gledaj video:

Pripremili: ivanik1 (Godunov Ivan Sergejevič)

Read more
Fotografija tetovaža

Tetovaže Victoria Beckham

Pozivamo vas da saznate sve o tome Tetovaže Victoria Beckham, upoznati mogućnosti crtanja, saznati njihovo značenje, povijest i značenje, pročitati zanimljive činjenice o tetovažama poznatih osoba.

Tetovaže Victoria Beckham - opcije za crteže na fotografiji

Tetovaže Victoria Beckham – opcije za crteže na fotografiji

Zanimljive činjenice o tetovažama Victoria Beckham – fotografija

Victoria Beckham (rođena Adams) započela je svoju karijeru u show businessu kao članica super popularne Spice Girls. Istakla se od ostalih djevojaka elegantnom odjećom, za koju je od obožavatelja dobila nadimak “Posh” (“Prekrasna”).

1997., već zvijezda, Victoria se počinje sastajati s igračem nogometnog kluba “Manchester United” Davidom Beckhamom, 1999. postaje gospođa Beckham.

Nakon raspada grupe, Posh odlučuje nastaviti solo karijeru, no njezini pokušaji nisu baš uspješni. Victoria svoju dugogodišnju strast prema modi i stilu odlučuje pretvoriti u posao, postaje manekenka na revijama poznatih dizajnera te je uklonjena radi reklamiranja modnih kuća. Okušala se i kao dizajnerica – razvija kolekciju traperica za robnu marku Rock & Republic, koja je nevjerojatno uspješna. Kasnije, Victoria počinje razvijati vlastitu marku odjeće i pribora, te postaje jedan od najboljih modnih dizajnera našeg vremena..

Victoria tetovaža

Tetovaže Victoria Beckham, ima ih samo 5, pronašle su mnoge obožavatelje i imitatore diljem svijeta.

Po prvi put, gospođa Beckham je tetovirala donji dio leđa – tri zvjezdice, simbolizirajući sebe, svog supruga Davida i njihovog prvog sina, Brooklyna Christophera. Pojavom još dva sina, Romea Jamesa i Cruza Davida, zvijezde na Viktorijinim leđima postale su pet.

Na njezinom lijevom zapešću inicijali su njezina supruga Davida u znak bezgranične ljubavi prema njemu. Ispod je još jedan natpis na hebrejskom koji se može prevesti na sljedeći način: “Zajedno, uvijek, vječnost”.

Nakon skandalozne priče o aferi supružnika s njegovom pomoćnicom, o kojoj su trubili tabloidi diljem svijeta, svi su čekali razvod jednog od najljepših zvjezdanih parova. Međutim, par je pronašao snagu da ide dalje te su si donijeli ponovljene zavjete vječne ljubavi i vjernosti, kao i izradu tetovaža s natpisom “De Integro”, što na latinskom znači “Opet”. Natpisi su dopunjeni datumima ponovljenih prisega – 8. svibnja 2006. godine.

Na kralježnici nekadašnjeg papra u zrnu istetoviran je izraz na hebrejskom: “Ja pripadam svom voljenom, a moj voljeni je meni”..

Victoria se tetovira?

Zvijezda obitelji Beckham, kao i svaka druga, uvijek je okružena mnogim glasinama i tračevima. Supružnici su zajedno prošli mnoge skandale i prepreke, ali uspjeli su održati ljubav i povjerenje jedno u drugo..

Međutim, posljednjih se godina sve češće pojavljuju glasine o mogućem skorom razvodu. To je dijelom posljedica velikog opterećenja Viktorije, koja širi njezino modno carstvo, što znači da supružnici mnogo vremena provode odvojeni. Čini se da informacija da će Beckhamovi živjeti odvojeno ne ostavlja nikakvu sumnju da je veza zastarjela. No, supružnici negiraju obiteljske probleme – prisiljeni su poslovati na različitim kontinentima..

Zašto onda gospođa Beckham uklanja sve tetovaže posvećene svom mužu? Hebrejski natpis nestao je s njezinih leđa, a tetovaže na zglobovima postaju blijeđe. Činjenica je da tetovaže, prema samoj Viktoriji, ne odgovaraju njezinom trenutnom društvenom statusu pa ih se odlučila riješiti. Kao dokaz, supružnici redovito objavljuju fotografije sa zajedničkog odmora..

Fotografija Tetovaže Victoria Beckham od 17.03.2017

Tetovaže Victoria Beckham - opcije za crteže na fotografiji Tetovaže Victoria Beckham – opcije za crteže na fotografiji Tetovaže Victoria Beckham fotografija 1 Tetovaže Victoria Beckham fotografija 2

Tetovaže Victoria Beckham fotografija 3 Tetovaže Victoria Beckham fotografija 4 Tetovaže Victoria Beckham fotografija 5

Pripremili: berberdina (Tatiana Berdina)

Read more
Fotografija tetovaža

Tetovaža Nargiz Zeynalova

Ovdje možete saznati sve o tetovaža Nargiz Zeynalova, pogledajte fotografije crteža, saznajte o njihovim značajkama, povijesti, značenju i značenju.

Tetovaža Nargiz Zeynalova – sve najvažnije

Svijetla i ekscentrična, lijepa i uvijek prepoznatljiva pjevačica Nargiz Zakirova rođena je u prilično poznatoj obitelji. Njezin djed bio je operni pjevač i ujedno osnivač opere u Uzbekistanu. Majka, baka i otac također su imali dobro uho – pjevali su na pozornici. Moj je ujak u to vrijeme bio solist u poznatoj grupi.

Tattoo Nargiz Zeynalova - zbirka fotografija crteža tetovaža slavnih na tijelu

Tattoo Nargiz Zeynalova – zbirka fotografija crteža tetovaža slavnih na tijelu

Cijelo tijelo ove kreativne osobe ukrašeno je tetovažama. Na pitanje “koliko ih ima ukupno?” pjevačica uvijek odgovara da se više ne sjeća. No, o najupečatljivijim rado priča i dijeli najintimnije priče..

Mistično značenje pjevačevih tetovaža

Nargiz je prvi put počela ukrašavati svoje tijelo nakon emigracije u Ameriku, gdje je radila u salonu za tetoviranje u New Yorku. Živopisne događaje koji su joj se dogodili u životu odlučila je zabilježiti na svom tijelu. Prvi tragovi samih događaja koje je pjevačica ostavila u znak sjećanja bili su mistični simboli, budući da je djevojka bila potpuno uronjena u ezoteriju. Ti su bili:

     – Omkara;

     – zvijezde;

     – uzorci na glavi.

Na tijelu pjevača mogu se pratiti drevni povijesni tekstovi i znakovi, koji se doslovno kreću od glave do pete..

Omkara

Ovaj znak je preuzet iz budističke filozofije i od velike je važnosti, jer se vjeruje da će onaj tko ga stavi na tijelo promijeniti svoju sudbinu na bolje. Omkara se nalazi s lijeve strane i “preparirana” je 1996. godine. Ovaj simbol znači prvi dah svemira. Prevedeno kao “integritet”, “mir” i “jedinstvo”. Ovo je bila prva tetovaža. Djevojka je bez oklijevanja pristala kada joj se umjetnik tetovaža koji je radio s njom u salonu ponudio da je trenira.

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №035 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Zvijezde

Zvijezde imaju okultno značenje. Nalaze se po cijelom tijelu pjevača u raznim varijacijama. Najveći “pentagram”, kako ga još zovu, nalazi se na trbuhu pored šišmiša, u znak zaštite, sreće i plodnosti..

Uzorci na glavi

Oni su čitav šifrirani tekst na starom jeziku. Sama pjevačica šuti o njegovom značenju, ostavljajući intrige.

Najznačajnije tetovaže za Nargiz

Jedna od najomiljenijih tetovaža vijori se na cijelim leđima. Pojavio se ne tako davno, 2014. godine. Ovo je ljudski zametak u maternici s hijeroglifima “MF”, što znači Maxim Fadeev, koji je sam izumio ovu sliku i to je logo ljubavi, obitelji. Zašto baš on? Samo što je Maxim, kako sama pjevačica kaže, vrlo bliska osoba njenoj duši, djevojci je bilo važno da je smislio skicu tetovaže.

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №027 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Druga ne manje svijetla tetovaža pokriva cijelu lijevu ruku djevojke. Ovo je drvo sa ženskim licem. Skica je bila posvećena posebno za nju, a stvorila ju je najbolja prijateljica umjetnika tetovaža. Drvo je također postalo logo obitelji i znači ženski princip..

Obožavatelji percipiraju šećernu lubanju kao zastrašujući znak, vjeruje se da je simbol smrti, bolesti, progona. Zapravo, tetovaža je posvećena sjećanju na bliskog prijatelja. Pjevačica je mirna prema smrti i vjeruje da mrtvi ne žele vidjeti da patimo, stoga je relativno zabavnija, lubanja joj vijori na ruci.

Tetovaža Nargiz Zeynalova – primjeri fotografija od 03.08.2018

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №005 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 045 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 044 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №043 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 042 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №041 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 040 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №039 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 038 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 037 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №036 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №035 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 034 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №033 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 032 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №031 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №030 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №029 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 №028 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №027 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №026 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №025 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №024 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №023 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №022 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 021 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 020 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №019 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №018 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 017 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №016 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 015 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №014 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 013 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 012 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 011 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 br. 010 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 08/03/2018 №009 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №008 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №007 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №006 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №001 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №002 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №003 - Tatu Nargiz Zeynalova - Fotografija Tatu Nargiz Zeynalove od 03.08.2018. №004 - Tatu Nargiz Zeynalova -

Gledaj video:

Pripremili: konj-1 (radni konj)

Read more
Fotografija tetovaža

Tattoo-77: salon za tetoviranje u Moskvi. Recenzije, cijene, fotografije radova.

Tattoo -77 - salon za tetoviranje u Moskvi - fotografija mjesta - amblem

Tetovirajte se jeftino u Moskvi + naručite cool i jedinstvenu skicu izravno u salonu za tetoviranje “Tattoo-77”

Jedan od najvrednijih salona za tetoviranje u Moskvi, koji ima ogroman broj izuzetno pozitivnih recenzija kupaca.

Obraćajući se majstorima iz studio za tetoviranje “Tattoo-77”, ne samo da ćete moći dobiti cijeli niz usluga vezanih za nanošenje, uklanjanje ili ispravljanje tetovaže, već ćete dobiti i opsežne odgovore na sva postojeća pitanja koja su toliko važna za one koji će dobiti prvu tetovažu.

Smislene fantazije u visokokvalitetnim skicama

Salon je jedan od rijetkih koji se može pohvaliti ne samo timom dobrih tetovaža, već i umjetnicima koji neće samo kopirati postojeći crtež na vaše tijelo, već će vam pomoći sastaviti vašu viziju buduće tetovaže, željenu verziju crtež i ideja, u jedinstvenom crtežu koji neće biti lako ukrasiti tijelo, ali imati i svoje značenje.

Majstor će vas zasigurno savjetovati o značenju i tumačenju tetovaže, značenju uzorka te će prema vašim željama i zahtjevima razviti jedinstveni uzorak koji će naglasiti vaše značajke i jedinstvenost.

Autorske skice za tetovaže po niskoj cijeni u Moskvi - slika

Cijene tetovaža u Moskvi

Politika salona u smislu cijena usluga tetoviranja što je moguće suzdržanija i prihvatljivija, što vam omogućuje da dobijete stvarno kul tetovažu uz minimalne financijske troškove.

Tim obrtnika

Salon ima jedan od najkreativnijih i najiskusnijih timova stručnjaka, od kojih svaka ima najvišu razinu vještine i odlikuje se posebnim vještinama u omiljenom smjeru, što će vam omogućiti da zamislite bilo koju tetovažu maksimalno kvalitetno, na bilo kojem dijelu tijela, u različitim stilovima i bojama.

tetovaža u Moskvi tattoo-77 slika

Odmah pitajte stručnjaka:

+8 (963) 965-97-97

+8 (499) 183-64-65

[zaštićena e -pošta]

Read more
Fotografija tetovaža

Tetovaže Diane Arbenine

Ovdje možete vidjeti Tetovaža Diane Arbenine, naučit ćete sve o značenju i povijesti crteža, mogućem značenju, upoznati se sa zanimljivim fotografijama.

Tetovaža Diane Arbenine - opcije za crteže na fotografiji

Tetovaža Diane Arbenine – opcije za crteže na fotografiji

Podsjećamo vas da ako ste se okrenuli povijesti pjevačeve tetovaže kako biste primijenili sličan uzorak na svoje tijelo, trebali biste razmisliti o dodavanju nakita na sliku. Možete saznati više o najvrijednijim opcijama na toj web stranici.

Sve o tetovažama Diane Arbenine

Diana Arbenina najpoznatija je rock pjevačica u Rusiji, članica i solistica poznate grupe “Night Snipers”. Zajedno sa S. Surganovom, njezin je talent stekao veliku popularnost među ruskim obožavateljima i izvan zemlje. Tijekom svoje scenske karijere izradila je mnoge privremene tetovaže – sve su bile namijenjene njezinim koncertnim nastupima. O tetovaži Diane Arbenina, njihovom značenju, kome su posvećeni, s kojim su povezani ovi natpisi na tijelu – o tome će se dalje govoriti.

Dianina privremena tetovaža na ruci

Na svojim se koncertima Diana često pojavljivala s tetovažom – prekrasnom apstrakcijom napravljenom u obliku grana drveća. Iako privremeno, ali pravo remek -djelo. No 2013. godine, Arbenina se pojavila na pozornici, pred svojim obožavateljima s tetovažom – natpisom napravljenim na hebrejskom. Mnogi su odmah izjavili da je ovo prava tetovaža – ali sama pjevačica još nije dala nikakve komentare po ovom pitanju..

Ipak, oko tetovaže na Arbeninovoj ruci mnogo se pričalo i govorilo je li privremeno ili trajno. Sam natpis napravljen je na starohebrejskom – Diana ne komentira što to znači. No, najvjerojatnije je posvećena svom voljenom – s hebrejskog natpisa prevedeno je kao “Između nas, samo mi”. U jednom od svojih govora, Arbenina je izjavila da je ovu tetovažu posvetila svojoj iskrenoj vjeri u više sile, posvetivši je samo Bogu..

Na pjevaču se prošle godine pojavio takav natpis – ide od samog zgloba do lakta. Mnogi tvrde da je napravljena od posebne kane. Na sva pitanja pjevačica je odgovorila da sve i svako treba biti istina, stvarno. Diana je u svom intervjuu primijetila da mnogi ljudi znaju da ako se borimo, onda ne da slikamo, već do krvi.

Najnoviji trendovi

Na posljednjim koncertima i fotografiji solistice njezini su obožavatelji mogli vidjeti 2 nove tetovaže na tijelu. Tako na pjevačevom desnom ramenu možete vidjeti natpis “ARTISTRUTH” – preveden je kao Umjetnost je istina. A za pjevačicu ovo nisu samo riječi – to su njezin životni stil i životni prioriteti, razmišljanje i unutarnji svijet, odraženi u njezinim životnim pjesmama.

Također, unutarnji dio Dianine lijeve ruke ukrašen je zamršenom frazom – tetovažom “Pišem svoju priču”. Ovo posljednje prevedeno je kao činjenica da je svaki tvorac svoje sudbine – obožavatelji energično raspravljao o njegovom značenju i značaju. No, istu tetovažu i njeno značenje, vođa i solistica rock grupe “Night Snipers”, iako je demonstrirala početkom jeseni na koncertu u Zelenom kazalištu, ostavila je bez komentara.

Mnogi su novinari postavljali pitanja o sve više novih crteža, tetovaža na Dianinom tijelu – sve muči pitanje što je uzrokovalo takvu žudnju za tetovažama na tijelu. Arbenina odgovara na sva pitanja da se na ovaj način bori sa vlastitom boli, koja je još uvijek previše u njezinom osobnom životu. A pitanje ima li Diana privremene tetovaže na tijelu za mnoge nije važno, jer Arbeninin rad uvijek privlači obožavatelje i poklonike njezine umjetnosti. A tetovaža je razlog da vas podsjeti na sebe i izrazite svoje mišljenje..

Fotografija tetovaže Diane Arbenina od 10.04.2017

fotografija Tattoo Diana Arbenina (tetovaža) (vrijednost) - primjer crteža - 001 fotografija Tetovaža Diane Arbenina (tetovaža) (vrijednost) - primjer crteža - 006 fotografija Tetovaža Diane Arbenina (tetovaža) (vrijednost) - primjer crteža - 005

fotografija Tetovaža Diane Arbenina (tetovaža) (vrijednost) - primjer crteža - 004 fotografija Tattoo Diana Arbenina (tetovaža) (vrijednost) - primjer crteža - 003 fotografija Tattoo Diana Arbenina (tetovaža) (vrijednost) - primjer crteža - 002

Gledaj video:

Pripremili: tyrchina (Natalia Turchina)

Read more
Fotografija tetovaža

Elena Leteća tetovaža

Ovdje možete saznati sve najzanimljivije o Elena Leteća tetovaža, naučiti o značajkama, mogućnostima, značenju, povijesti i značaju dizajna tetovaža slavnih.

Tetovaža Elena Letuchaya - primjeri fotografija značenja crteža tetovaža

Tetovaža Elena Letuchaya – primjeri fotografija značenja crteža tetovaža

Tetovaža Elena Letuchaya – sva zabava

Mnogi popularni izvođači, sportaši, umjetnici, javne osobe i samo obični ljudi ukrašavaju svoje tijelo raznim smislenim natpisima, crtežima i drugim vrstama tetovaža..

Tetovaže pomažu ljudima da se izraze, naglašavaju određene karakterne crte, ističu njihovu individualnost. U profesionalnim modernim salonima proces tetoviranja gotovo je bezbolan i apsolutno siguran za tijelo..

Koje tetovaže ima poznata voditeljica Elena Letuchaya??

Poznata novinarka, producentica, uspješna žena u emisiji i popularna voditeljica, Elena Letuchaya ima ekransku sliku stroge, izravne, odvažne, besprijekorne i ljupke dive. No, uz sve to, više je puta posjećivala i salone za tetoviranje, a mnogi znaju da joj čak tri zanimljive tetovaže vijore na tijelu.

fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018. №002 - tetovaža Helen Letuchiy -

“Ljubav” na srednjem prstu.

Uredan i nježan natpis na latinskom alfabetu “Ljubav” na umjetnikovom srednjem prstu govori o njezinoj ranjivoj, senzualnoj i otvorenoj duši za ljubav i nježnost. Ovaj jednostavan natpis mnogima se može učiniti previše uobičajenim i neobičnim za Elenu. No, takva minijaturna tetovaža samo dodaje eleganciju i šarm Eleninoj slici i nimalo je ne kvari. Uostalom, bliski prijatelji i rodbina slavne novinarke poznaju je kao “ljubaznu i lepršavu” djevojku, ženu punu ljubavi i brige.

                Leteća strijela ili je to isti toranj Ostankino?

Na desnom zapešću Elena Flying, najpažljiviji obožavatelji mogli su primijetiti mali, zanimljiv i tajanstven crtež. Netko je ovdje pregledao jasnu sliku čuvene kule Ostankino, koja je nekoć Eleni donijela vrlo zasluženu slavu i popularnost, netko drugi na slici vidi “leteću” strijelu povezanu s imenom slavne osobe. Strelica prema zakonima fizike teži prema gore i naprijed, probijajući sve prepreke na svom putu. Elena sama ne otkriva pravo tajno značenje ove tetovaže, ostavljajući prostor za fantazije obožavatelja i kolega “u trgovini”.

                Sloboda je moja valuta.

Na lijevom zapešću krhke ruke Elena Flying prikazane su dvije male i slatke ptice koje lete jedna za drugom. Ovdje također možete povući paralelu s imenom poznatog voditelja. Ptice simboliziraju let i slobodu, te ističu Eleninu neovisnu, otvorenu i kreativnu prirodu. Elena Flying doista leti kroz njezin život poput ptice, otkrivajući sve više novih horizonta i prostranstava.

fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018. №008 - tetovaža Helen Letuchiy -

Sve tri tetovaže Elene Letuchaya izazivaju samo pozitivne emocije među obožavateljima koji prate njezin život, a ne samo zato što Elena ne ukrašava svoje tijelo ogromnim i blještavim slikama, već samo naglašava svoju ženstvenost i individualnost minijaturnim simbolima.

Sasvim je moguće da Elena neće stati na tri slike, a u vrijeme potrebe će na svoje tijelo staviti još nešto zanimljivo. U međuvremenu nastavlja aktivno raditi na televiziji i ne samo, oduševljavajući sve novim postignućima i zanimljivim projektima..

Tetovaža Elena Flying – foto primjeri crteža od 18.05.2018

Tetovaža Elena Letuchaya - primjeri fotografija značenja crteža tetovaža fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018 №002 - tetovaža Helen Letuchiy - fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018 №003 - tetovaža Helen Letuchiy -

fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018. №004 - tetovaža Helen Letuchiy - fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018. №005 - tetovaža Helen Letuchiy - fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018 №006 - tetovaža Helen Letuchiy -

fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018. №008 - tetovaža Helen Letuchiy - fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018. №008 - tetovaža Helen Letuchiy -

fotografija Tetovaža Elena Letuchiy od 05.06.2018 №010 - tetovaža Helen Letuchiy - fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018. №011 - tetovaža Helen Letuchiy - fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018. №012 - tetovaža Helen Letuchiy -

fotografija Tetovaža Elena Letuchiy od 05.06.2018 №013 - tetovaža Helen Letuchiy - fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018. №014 - tetovaža Helen Letuchiy - fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018. №015 - tetovaža Helen Letuchiy -

fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018 №016 - tetovaža Helen Letuchiy - fotografija Tetovaža Helen Letuchiy od 05.06.2018 №017 - tetovaža Helen Letuchiy - fotografija Tetovaža Elena Letuchiy od 05.06.2018 №018 - tetovaža Helen Letuchiy -

Gledaj video:

Pripremili: duga-_ (Sergeiuk Tatiana Viktorovna)

Read more
Fotografija tetovaža

Lady Gaga tetovaža

Svi se bez sumnje sjećaju vremena kada je Stefanie Joan Angelina Germanotta (tako se zove pjevačica “Lady Gaga”) brzo uletjela u estradu i počela skokovito stjecati popularnost i ljubav ogromnog broja obožavatelja. Trenutno je Lady Gaga, bez pretjerivanja, najistaknutija i najpopularnija mlada holivudska zvijezda na svijetu..

Osobnost Lady Gage vrlo je izvanredna i intrigantna, zbog čega su paparazzi doslovno inscenirali “nadzor” svakog koraka slavne pjevačice. Slučajne fotografije novinara, uz pjevačeve službene snimke, omogućile su svjetskoj zajednici da vidi mnogo tetovaža s kojima se zvjezdano tijelo može pohvaliti. Gagine tetovaže zanimljive su i egzotične kao i sama pjevačica. Naravno, nisu oni ti koji su pomogli sijati zvijezdu na nebu tako sjajno, već njezin šokantan i osebujan karakter.

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №002 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - 23423422

Tetovaže Lady Gaga – sva zabava

Zanimljivo je da se prva tetovaža pojavila na tijelu još malodobne Lady Gage u dobi od 17 godina. Budući da zakon zabranjuje samostalno tetoviranje u ovoj dobi, koristila je tuđu osobnu iskaznicu, prešavši prag prvog salona za tetoviranje u svom životu. Naknadne slike na tijelu počele su ilustrirati iznimno važne trenutke u pjevačevu životu, bile su posvećene dragim osobama, simbolizirale uvjerenja i moral Stephanie Joan te su bile posvećene njezinim obožavateljima..

Ukupno tijelo ugledne Lady Gage ukrašeno je s 20 -ak tetovaža. A svi se oni, prema riječima pjevačice, nalaze na lijevoj strani tijela, jer je svom ocu obećala da će drugi dio ostaviti “netaknut”. Dakle, oslikani dio nazvan je “Iggy Popova strana”, a lišeni tetovaže – “strana Marilyn Monroe”.

Pjevačica svoju esenciju ne voli posebno dijeliti s novinarima, radije demonstrira vlastito tijelo, prošarano gracioznim tetovažama, čiji je interes sve rašireniji. Mlada djevojka posebno je oduševljena svojim tetovažama koje pokazuje na gotovo svakoj fotografiji koju je snimila ona ili fotoreporteri.

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №044 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga -

S druge strane, ne može se svaki običan fotograf pohvaliti svojim portfeljem fotografija Lady Gage koje pokazuju njezine sofisticirane tetovaže. Dakle, nakon nanošenja posljednje tetovaže, pjevačica je vjerovala samo jednom uglednom japanskom fotografu. Zvijezda je stvari pristupila što je moguće odgovornije – foto sesije su se odvijale cijelu noć, zbog čega su fotografije izašle vrlo ekstravagantne i prkosne.

Lady Gaga je bezgranično zaljubljena u svoje obožavatelje i istomišljenike. Njima je posvećeno više od jedne tetovaže poznate pjevačice. Tako je jedna od posljednjih tetovaža (Haus) namijenjena skupini stilista koji su od samih početaka solo karijere prošli kroz teškoće do zvijezda..

Među tetovažama Lady Gaga koje se prikazuju javnosti posebno mjesto zauzima tetovaža na pjevačicinom tijelu, posvećena ljubiteljima njenog rada, u prevedeni natpis znači “moja mala čudovišta” – tako djevojka nježno naziva svoje omiljene obožavatelje.

Tetovaža Lady Gaga – primjeri fotografija od 25.08.2017

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №076 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - Tetovaža Lady Gaga - primjeri fotografija dizajna tetovaža 1232312323 fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №002 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №002 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - 23423422 fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №008 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №009 - Tetovaža 13 - Lady Gaga Tattoo -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №010 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №011 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga tetovaža od 25.08.2017. br. 012 - tetovaža 13 - tetovaža Lady Gaga -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №013 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №014 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №015 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №016 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №017 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №018 - Tetovaža 13 - Lady Gaga Tattoo -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №019 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №020 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №023 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga -

fotografija Lady Gaga tetovaža od 25.08.2017. br. 025 - tetovaža 13 - tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №026 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №027 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №028 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №029 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №030 - Tetovaža 13 - Lady Gaga Tattoo -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №031 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №032 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - 1231323 fotografija Lady Gaga tetovaža od 25.08.2017. br. 034 - tetovaža 13 - tetovaža Lady Gaga -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №035 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №037 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №039 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №040 - Tetovaža 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №041 - Tetovaža 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №043 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №044 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №045 - Tetovaža 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №045 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - 3424123

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №048 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №049 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №050 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. № 051 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. br. 052 - tetovaža 13 - tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №054 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №055 - Tetovaža 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №056 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №057 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №057 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - 342423434 fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №059 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №061 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №062 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №063 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №066 - Tetovaža 13 - Lady Gaga Tattoo -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №067 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №068 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №069 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №070 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №072 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №073 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga -

fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №074 - Tattoo 13 - Lady Gaga Tattoo - fotografija Lady Gaga Tattoo od 25.08.2017. №075 - Tetovaža 13 - Tetovaža Lady Gaga -

Gledaj video:

Pripremili: sashakirovograd (Ignatiev Alexander Sergeevich)

Read more
Fotografija tetovaža

Značenje Ra tetovaže

Ovdje možete saznati sve o značenje tetovaže “Ra”, značenje i povijest različitih dizajna ove drevne egipatske tetovaže. Osnovu možete odabrati gledajući veliki broj primjera iz našeg kataloga:

  • Fotografija tetovaže “Ra”
  • Skice tetovaže Ra

Značenje tetovaže

Značenje tetovaže “Ra” – primjeri fotografija dizajna tetovaža

Zanimljivo o značenju tetovaže “Ra”

Simbolika i mistično značenje predmeta koji su postojali u starom Egiptu do danas su tajanstveni. Simbol oka Ra, koji se danas široko koristi u tetoviranju, prilikom stvaranja talismana i amajlije, ima posebnu misteriju. Drugi naziv – Horusovo oko.

Postoji priča o tome kako je nastao taj misteriozni simbol. Stari egipatski bog Horus imao je glavu ptice sokola. Ova je ptica značila zaštitu i moć. Horusovi roditelji bili su majka Izida i otac Oziris. Horusove oči imale su različita značenja, desno je bilo povezano sa suncem (Ra), a drugo s mjesecom (Jehuti). Horus je imao brata Setha koji je ubio njegovog oca Ozirisa. Horus je odlučio osvetiti svoju smrt te u dvoboju s bratom gubi oko. Mudri i čarobni bog Thoth prikupio je oko. Da bi Ozirisa vratio u život, Horus mu daje ovo oko kao amajliju. Iz tog razloga oko Ra tetovaže predstavlja zaštitu, moć i iscjeljenje..

Primjeri fotografija:

fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 088fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 001fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 002fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 00322fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 004fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 005fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 006fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 007fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 008fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 009fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 010fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 011fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 012fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 013fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 014fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 015fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 016fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 017fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 018fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 019fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 020fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 021fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 022fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 023fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 024fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 025fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 026fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 027fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 028fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 029fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 030fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 031fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 032fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 033fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 034fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 035fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 036fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 037fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 033337fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 039fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 040fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 041fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 042fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 043fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 044fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 045fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 046fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 047fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 048fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 049fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 050fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 051fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 052fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 053fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 054fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 055fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 056fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 057fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 058fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 059fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 060fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 061fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 062fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 063fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 064fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 065fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 066fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 067fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 068fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 069fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 070fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 071fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 072fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 073fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 074fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 075fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 076fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 077fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 078fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 079fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 080fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 081fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 082fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 083fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 084fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 085fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 086fotografija tetovaže RA (Tattoo Ra) (vrijednost) - primjer crteža - 087

Gdje i kako se tetovirati

Budući da je veličina ove tetovaže mala, može se nanositi na donji dio leđa, zglob, gležanj na nozi, na leđa.

Boja tetovaže najčešće je crno-bijela, ali za ljubitelje raznobojnih tetovaža koriste se razne zasićene boje..

Ovisno o tome koje je oko boga Horusa primijenjeno, razlikovala su se sljedeća značenja: tetovaža na tijelu u obliku lijevog oka označavala je mjesec, a desno sunce. Kod mnogih se tetovaža oka kombinira s piramidom ili se nanosi unutar trokutastog oblika. Takva tetovaža – mjesto oka u pravilnom obliku trokuta, znači božansko načelo i pripadnost osobe tajnoj zajednici (na primjer, među masonima).

Značenje tetovaža kod muškaraca

Muškarci češće nego žene tetoviraju oko Ra. Uzorak koji odaberu ima različita značenja. U osnovi, tetovaža oka znači nepobjedivost, ponovno rođenje i najjači je amajlija. Donosi radost, ozdravljenje vlasniku, štiti od zlih duhova.

Značenje tetovaža kod žena

Mnoge djevojke preferiraju ovu tetovažu. Značenje na ženskom tijelu je romantične prirode, oko je povezano s izgledom voljenog muškarca. Na tijelu djevojke oko Ra tetovaže poprima potpuno drugačije značenje u odnosu na muškarce. Ona ne personificira snagu, moć. U slučaju da tetovaža uključuje oko u trokutu, nalazi se na stražnjici, to znači da je djevojka lezbijka. Isto značenje nosi tetovaža oka bez trokuta, smještena na ruci..

Značenje na tijelu zatvorenika

Značenje tetovaže je različito, ovisno o tome gdje se nanosi. Oko Ra tetovaže nalazi se:

  1. Na prsima to znači da njezin vlasnik “traži kuju”. Ova kategorija uključuje one koji u zatvorskim mjestima imaju bliske veze sa službenicima uprave;
  2. Oči na kapcima, govori da vlasnik nikada ne spava i primjećuje sve oko sebe.

Gledaj video:

Danas je to jedna od najtraženijih tetovaža. Poželjna je zbog simbolike. Uostalom, prema stručnjacima, ona štiti vlasnika od zlog duha. Osim ovog značenja, Ra tetovaža je borba braće među sobom za moć i istinitost..

Pripremili: tania1105 (Minochka Tatyana Valentinovna)

Read more
Fotografija tetovaža

Tetovaža Lise Kutuzove

Ovdje možete saznati sve o Tetovaža Lise Kutuzove, značajke dizajna tetovaža slavnih, značenje crteža, njihovo tumačenje i značenje.

Tetovaža Lise Kutuzove - primjeri fotografija tetovažnih crteža sudionika Dom -2

Tetovaža Lise Kutuzove – sve najzanimljivije

Liza Kutuzova jedna je od najsjajnijih sudionica televizijskog projekta “Dom-2”. Nakon njezina pojavljivanja u showu, većinu gledatelja privukao je njezin izgled zbog brojnih tetovaža na tijelu koje se stalno nadopunjuju. Planovi djevojke su pokriti crtežima sav slobodni prostor na obje ruke. Danas se na tijelu Lise Kutuzove razmeće više desetaka tetovaža, od kojih je svaka obdarena određenim značenjem. Članak detaljno opisuje sve slike na tijelu djevojke..

1.Ruke

Lijevi zglob djevojke prekriven je likom križa i inicijalima dragih ljudi. Velike ruže nalaze se na gotovo cijelom lijevom ramenu, a grabežljiva mačka krasi podlakticu, ovo je već četrnaesta slika na Lisinom tijelu.

Desna podlaktica, uz pomoć gotičkog pisma, glasi: “Samo mi Bog može suditi”, a na zapešću je primijenjena izreka “Veliko djelo ljubavi”. Vanjska strana zapešća i šake nosi neobičnu sliku u obliku tkanih grančica i cvijeća. Srednji prst prikazuje latinski broj deset, a prstenjak nosi sliku križa.

fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №010 - Tetovaža Lise Kutuzove -

2.Tijelo

Lisina leđa također imaju tetovažu, koja je njen talisman, ovi redovi glase: “sreća, zdravlje, obitelj”, napisana je korištenjem drevnog jezika. Ova tetovaža izgleda poput ožiljka nakon kandži velike mačke – natpisi simbola okomito su raspoređeni u količini od pet komada. Ista tetovaža ima poznata žena – Angelina Jolie..

Lisina strana pokazuje dugačku izjavu na engleskom jeziku, čiji prijevod implicira: “u mom životu nikada nije postojala osoba koju sam slušao više od glazbe ili mog oca”, sastoji se od četiri retka.

Osim toga, djevojka ima još par tetovaža u obliku engleskih natpisa, koje se nalaze na stražnjoj strani. Jedan na donjem dijelu leđa: “hvala vam roditeljima na životu”, a drugi na sredini lopatica. Lisina desna ključna kost ima natpis na engleskom jeziku koji glasi: “Volim te, tata.”.

fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №019 - Tetovaža Lise Kutuzove -

3.Noge

Liza nije ostavila noge bez tetovaža; ispod gležnja svake noge nalaze se natpisi na latinskom koji u prijevodu glase: “s Bogom”. Gornji dio lijevog stopala ukrašen je bijelom tetovažom u obliku ljupkog cvijeta, što joj je ponos. Nedavno je djevojka velikim slovima stavila veliko slovo D na tele lijeve noge. Unatoč velikoj popularnosti slika na bokovima i koljenima, Lisa Kutuzova ih je ostavila čistima. Možda će se u budućnosti tamo nalaziti neobični crteži ili natpisi..

S ogromnom armijom obožavatelja, djevojka ima brojne zlonamjernike koji je kritiziraju zbog brojnih tetovaža, koje po njihovom mišljenju poništavaju svu ženstvenost. No, unatoč kritikama, Lisa ovu stvar shvaća mnogo lakše i smatra svoje tijelo platnom za umjetnost. Valja napomenuti da su tetovaže Lise Kutuzove izrađene u istom stilu i daju joj određenu eleganciju i šarm. Svaka slika na njezinu tijelu pomno je odabrana, a tek nakon toga nanesena je na njezino zategnuto tijelo..

Tetovaža Lise Kutuzove – primjeri fotografija crteža tetovaža od 07.05.2018

fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №001 - Tetovaža Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža od Lise Kutuzove od 07.05.2018. №002 - Tetovaža od Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №003 - Tetovaža Lise Kutuzove -

fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №004 - Tetovaža Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža od Lise Kutuzove od 07.05.2018. №005 - Tetovaža od Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža od Lise Kutuzove od 07.05.2018. №006 - Tetovaža od Lise Kutuzove -

fotografija Tetovaža od Lise Kutuzove od 07.05.2018. №007 - Tetovaža od Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža od Lise Kutuzove od 07.05.2018. №008 - Tetovaža od Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža od Lise Kutuzove od 07.05.2018. №009 - Tetovaža od Lise Kutuzove -

fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №010 - Tetovaža Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №011 - Tetovaža Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №012 - Tetovaža Lise Kutuzove -

fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №013 - Tetovaža Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža od Lise Kutuzove od 05.07.2018. №015 - Tetovaža od Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №016 - Tetovaža Lise Kutuzove -

fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №017 - Tetovaža Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №018 - Tetovaža Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №019 - Tetovaža Lise Kutuzove -

fotografija Tetovaža od Lise Kutuzove od 07.05.2018. №020 - Tetovaža od Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №021 - Tetovaža Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №022 - Tetovaža Lise Kutuzove -

fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №023 - Tetovaža Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №024 - Tetovaža Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №025 - Tetovaža Lise Kutuzove -

fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №026 - Tetovaža Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža od Lise Kutuzove od 05/07/2018 №027 - Tetovaža od Lise Kutuzove - fotografija Tetovaža Lise Kutuzove od 07.05.2018. №028 - Tetovaža Lise Kutuzove -

Gledaj video:

Pripremili: lena18-22 (Elena Ivanovna Ponomareva)

Read more