Fotografija tetovaža

Tetovaže Diane Arbenine

Ovdje možete vidjeti Tetovaža Diane Arbenine, naučit ćete sve o značenju i povijesti crteža, mogućem značenju, upoznati se sa zanimljivim fotografijama.

Tetovaža Diane Arbenine - opcije za crteže na fotografiji

Tetovaža Diane Arbenine – opcije za crteže na fotografiji

Podsjećamo vas da ako ste se okrenuli povijesti pjevačeve tetovaže kako biste primijenili sličan uzorak na svoje tijelo, trebali biste razmisliti o dodavanju nakita na sliku. Možete saznati više o najvrijednijim opcijama na toj web stranici.

Sve o tetovažama Diane Arbenine

Diana Arbenina najpoznatija je rock pjevačica u Rusiji, članica i solistica poznate grupe “Night Snipers”. Zajedno sa S. Surganovom, njezin je talent stekao veliku popularnost među ruskim obožavateljima i izvan zemlje. Tijekom svoje scenske karijere izradila je mnoge privremene tetovaže – sve su bile namijenjene njezinim koncertnim nastupima. O tetovaži Diane Arbenina, njihovom značenju, kome su posvećeni, s kojim su povezani ovi natpisi na tijelu – o tome će se dalje govoriti.

Dianina privremena tetovaža na ruci

Na svojim se koncertima Diana često pojavljivala s tetovažom – prekrasnom apstrakcijom napravljenom u obliku grana drveća. Iako privremeno, ali pravo remek -djelo. No 2013. godine, Arbenina se pojavila na pozornici, pred svojim obožavateljima s tetovažom – natpisom napravljenim na hebrejskom. Mnogi su odmah izjavili da je ovo prava tetovaža – ali sama pjevačica još nije dala nikakve komentare po ovom pitanju..

Ipak, oko tetovaže na Arbeninovoj ruci mnogo se pričalo i govorilo je li privremeno ili trajno. Sam natpis napravljen je na starohebrejskom – Diana ne komentira što to znači. No, najvjerojatnije je posvećena svom voljenom – s hebrejskog natpisa prevedeno je kao “Između nas, samo mi”. U jednom od svojih govora, Arbenina je izjavila da je ovu tetovažu posvetila svojoj iskrenoj vjeri u više sile, posvetivši je samo Bogu..

Na pjevaču se prošle godine pojavio takav natpis – ide od samog zgloba do lakta. Mnogi tvrde da je napravljena od posebne kane. Na sva pitanja pjevačica je odgovorila da sve i svako treba biti istina, stvarno. Diana je u svom intervjuu primijetila da mnogi ljudi znaju da ako se borimo, onda ne da slikamo, već do krvi.

Najnoviji trendovi

Na posljednjim koncertima i fotografiji solistice njezini su obožavatelji mogli vidjeti 2 nove tetovaže na tijelu. Tako na pjevačevom desnom ramenu možete vidjeti natpis “ARTISTRUTH” – preveden je kao Umjetnost je istina. A za pjevačicu ovo nisu samo riječi – to su njezin životni stil i životni prioriteti, razmišljanje i unutarnji svijet, odraženi u njezinim životnim pjesmama.

Također, unutarnji dio Dianine lijeve ruke ukrašen je zamršenom frazom – tetovažom “Pišem svoju priču”. Ovo posljednje prevedeno je kao činjenica da je svaki tvorac svoje sudbine – obožavatelji energično raspravljao o njegovom značenju i značaju. No, istu tetovažu i njeno značenje, vođa i solistica rock grupe “Night Snipers”, iako je demonstrirala početkom jeseni na koncertu u Zelenom kazalištu, ostavila je bez komentara.

Mnogi su novinari postavljali pitanja o sve više novih crteža, tetovaža na Dianinom tijelu – sve muči pitanje što je uzrokovalo takvu žudnju za tetovažama na tijelu. Arbenina odgovara na sva pitanja da se na ovaj način bori sa vlastitom boli, koja je još uvijek previše u njezinom osobnom životu. A pitanje ima li Diana privremene tetovaže na tijelu za mnoge nije važno, jer Arbeninin rad uvijek privlači obožavatelje i poklonike njezine umjetnosti. A tetovaža je razlog da vas podsjeti na sebe i izrazite svoje mišljenje..

Fotografija tetovaže Diane Arbenina od 10.04.2017

fotografija Tattoo Diana Arbenina (tetovaža) (vrijednost) - primjer crteža - 001 fotografija Tetovaža Diane Arbenina (tetovaža) (vrijednost) - primjer crteža - 006 fotografija Tetovaža Diane Arbenina (tetovaža) (vrijednost) - primjer crteža - 005

fotografija Tetovaža Diane Arbenina (tetovaža) (vrijednost) - primjer crteža - 004 fotografija Tattoo Diana Arbenina (tetovaža) (vrijednost) - primjer crteža - 003 fotografija Tattoo Diana Arbenina (tetovaža) (vrijednost) - primjer crteža - 002

Gledaj video:

Pripremili: tyrchina (Natalia Turchina)