Tetoválás

Hol lehet tetoválást készíteni?

Ha tetoválást szeretne készíteni, akkor valószínűleg előre eldöntötte, hol lesz, mert ez a kérdés az egyik legfontosabb az egész vállalatnál. Ha azonban az utazás legelején van, vagy egyszerűen csak a választása előtt áll a test több része között, akkor cikkünk segít ebben. Szóval, hol lehet tetoválni?

Fotó Hol készülnek tetoválások - 02062017 - példa - 008

A környezet hozzáállása a tetováláshoz

Először is el kell döntenie, hogy meg akarja -e mutatni a tetoválást másoknak, vagy csak magának fogják megtenni. Még a 21. században is sokan rosszul viszonyulnak a test művészi ábrázolásához, ezért ha feltűnő helyen szeretne tetoválást készíteni, készüljön fel arra, hogy zavart okoz, különösen az idősebb generáció részéről..

Nyitott terek, mint például az arc, a nyak, az alsó lábszár vagy a kéz, nem valószínű, hogy örömet okoznak másoknak, de különösen kreatív és bátor emberek számára alkalmasak, akik számára a közvélemény egyáltalán nem jelent semmit.

Zárt helyek, a mellkas, a has, a vállak, a hát vagy a lábak viszont csak érdeklődést fognak kelteni, még az idősebb generáció néhány tagja között is. Ha egy álmodozó ember vagy, akinek a tetoválás jelenléte fontos valahol, akkor ezek a helyek az Ön számára.

Sajnos a sztereotípiák világában élünk, sajnos, bármennyire is extravagáns és bátor ember vagy, mindig emlékezz arra, hogy a rengeteg tetoválás egy jól látható helyen problémákat okozhat a tanulásban, a munkában és a családban is. Jobb egy kicsit tovább gondolkodni, és összehasonlítani az előnyöket és hátrányokat, mint később sírni, amikor nem veszik fel a következő pozícióra a szervezet szabályainak be nem tartása miatt, vagy a szüleit kirúgják a házból.

Fotó Hol készülnek tetoválások?

A folyamat fájdalma

A tetoválás helyének kiválasztásakor mindig figyelembe kell vennie a fájdalomküszöböt és a fájdalomérzékelés egyéni fokát. A tetoválás folyamata nagyon hosszú, és ha előre tudja, hogy nehéz lesz elviselnie, akkor ne töltse ki a tetoválást a legfájdalmasabb helyeken, például az arcon, a bordákon, a hát egyes részein és a területen. a fül mögött. Képzelje csak el a tetoválás létrehozásának folyamatát a való életben: egy tű átszúrja a bőrt, és néhány órán keresztül festéket fecskendez alá, és gondolja meg, hogy meg tudja -e csinálni..

Esztétika

A legfontosabb kritérium a test grafikus képének kiválasztásakor az, hogy személyesen megfelel -e Önnek. Nyilvánvaló, hogy a testben lévő lányoknak és srácoknak nem szabad tetoválást végezniük a gyomrukon vagy a csípőjükön, a túl vékony srácoknak a bicepszükön lévő tetoválással kell hangsúlyozniuk soványságukat, a kifinomult lányoknak pedig az egész arcukat. Itt mindent figyelembe kell vennie: a tetoválás alakját, méretét, helyét, színét, valamint jelentését. A legjobb kiút az, ha a tetoválószalonba lépés előtt előre lefordítja a kedvelt képeket, hogy külön képet kapjon arról, hogyan fog kinézni a jövőben..

Fotó Hol készülnek tetoválások - 02062017 - példa - 001 Fotó Hol készülnek tetoválások? Fotó Hol készülnek tetoválások? Fotó Hol készülnek tetoválások?

Fotó Hol készülnek tetoválások? Fotó Hol készülnek tetoválások? Fotó Hol készülnek tetoválások? Fotó Hol készülnek tetoválások - 02062017 - példa - 008

Ezek voltak a legfontosabb kritériumok, amelyek alapján személyesen határozhatja meg magának, hol kell tetoválást készíteni, hogy később életének végéig ne bánja meg a választását..