Tetoválás

Így fog kinézni a tetoválása egy év gyógyulás után

A legtöbb ember úgy véli, hogy tudják, hogyan fog kinézni a tetoválásuk az alkalmazás után, és hogyan fog kinézni egy idő után, gyógyulás után, legalább egy év múlva. Valójában azonban a legtöbb embert megtévesztik vagy egyszerűen megtévesztik a Photoshop szerelmesei, akik ma tetoválásokat adnak hozzá az Instagramhoz, és olyan bombázó megjelenést kölcsönöznek nekik, hogy azok, akik látottak után tetoválást készítenek, gyakran csalódnak, mert elvárásaik nem teljesülnek, a kezdetben magas elvárások miatt.

Az alábbiakban a teljes igazság, hasznos információk és fényképes példák találhatók..

Hogyan változik a tetoválás megjelenése egy vagy több év után - információk és fotók

Így fog kinézni a tetoválása egy év gyógyulás után – tények és fotók

Mindenki számára fontos lesz, hogy megismerkedjen ezzel az anyaggal, és fontosnak és kötelezőnek tartjuk, hogy ezt továbbítsuk Önnek..

Ma mindannyian világos és lédús tetoválási mintákat látunk az Instagramon, amelyek az alkalmazás után azonnal felkerülnek a hálózatra, némelyikük „kiegészítve a Photoshoppal”, ami lédúsabbá és vonzóbbá teszi a képet. De fel kell készülnie arra a tényre, hogy a valóságban minden egy kicsit más – nem olyan “menő”, mint látja. Ezzel nincs semmi baj – ez csak egy valóság, amellyel tisztában kell lennie, hogy később ne szenvedjen a kezdetben magas elvárásoktól..

Mind az ügyfél, mind a tetoválóművész számára fontos tudni az igazságot arról, hogyan változik a tetoválási minta.

Ha az ügyfélnek példákat kell látnia a tetoválási mintában bekövetkezett változásokra a gyógyulás után és hosszú idő elteltével, annak érdekében, hogy helyes elvárásokat alakítson ki, és megértse a valódi helyzetet a tetováló minta testen történő megjelenésének megváltozásával, ez idegeket takarít meg és több boldogság és öröm..

De egy tetoválóművész számára a tetoválásminta változásával való megismerkedés valódi információs kincsévé válhat a személyes készségek szintjének növelése érdekében.

Valójában különböző tetoválási minták:

 • Színezett
 • Fekete és fehér
 • Ellentétes
 • Éles
 • Térfogat
 • Nagy és kicsi

A tetoválás különböző irányokban és stílusokban működik:

 • Vízfestmény
 • Realizmus
 • Pontmunka
 • Törzsi
 • Old school

-idővel különböző módon változhat. Ennek ismerete nagyon fontos egy tetoválóművész számára. Az ilyen tudás segíteni fog a tetoválóművésznek, hogy perspektívában lássa munkáját, talán még kezdetben is arra kényszeríti a művészt, hogy tegyen valamit másként, tegyen valamit, ami nem olyan gyönyörű azonnal, de később érje el a legjobb eredményt..

Miért néznek ki és változnak a különböző tetoválások idővel?

Valójában a fő ok valószínűleg a hardver és a tinta. Ez leginkább a tetoválásokon látható, amelyeket 5-10 évvel ezelőtt készítettek..

Minél “modernebb” a tetoválás, annál jobban néz ki idővel – kevésbé veszít minőségéből, a tetováló pigmentek és berendezések fejlesztése valójában nem áll meg, és sok mindent eldönt..

A második legfontosabb valószínűleg a tetoválóművész készsége.. Talán azt fogja mondani, hogy ezt azért írták ide, hogy növeljék a már népszerű tetoválóművészek árcéduláját – de nem.

Nem azt mondjuk, hogy csak híres mesterek képzettek és profik. Rengeteg olyan srác van, aki tetoválást készít, és talán még menőbb is, mint a sztárok, miközben egyszerűen nem tudják, vagy nem akarják vezetni a közösségi médiájukat. hálózatok, növeli a média láthatóságát és hírnevét, nos, vagy HZ – milyen okok miatt.

De a függőség azonnal látható! Minél hűvösebb és jobb volt a tetoválás kezdetben, annál jobban fog kinézni egy idő után (kevesebbet veszít). Egy jó tetoválás sokkal kevesebbet veszít idővel, mint az “eredetileg szappanos rész”.

Harmadszor – a tulajdonos tudatossága és felelőssége. A tetoválás megfelelő ápolása az első időszakban és időszerű a hosszú távú perspektívában, amely kritikusan befolyásolja a tetoválás hosszú távú bemutatását. Ezenkívül a tetoválás tulajdonosának higiéniája, életmódja, tevékenysége, stressz és talán nem a “kopásálló” tetoválás helye is szerepet fog játszani megjelenésében idővel..

A közösségi hálózatok becsapják -e látogatóikat, és elvárásaikat a valódi tetoválásokkal és valódi megjelenésével kapcsolatban – egy idő után?

A válasz egyértelmű – igen! De van néhány figyelmeztetés, amelyekről alább.

Nem a közösségi hálózatok csalnak, hanem inkább a gátlástalan mesterek, talán a médiacsatornákat üzemeltető emberek, hirdetők és mások, akik a termék népszerűsítését célozzák. Még a legőszintébb tetoválóművészek is tudatlanul meg tudják ezt tenni..

Sok fotó friss tetoválásról, a fénykép részletes vizsgálatával azonnal elfogható a Photoshop feldolgozásakor, mert a vonalak és az átmenetek nagyon simaak, természetellenesen lágyak és homályosak, ami szűrők használatát jelzi. Ez szándékosan és szándékosan történik, annak érdekében, hogy vonzza az ügyfelet, hogy munkájának eredménye világosabb és lebilincselőbb legyen..

Nem zárható ki, hogy egyes közösségi hálózatok, valamint a weboldalak és azok motorjai már módosítják a letöltött képeket, és nem csak méretben optimalizálják (tömörítik), hanem lédússágot is kölcsönöznek a színeknek..

A fényképek feldolgozására és konvertálására szolgáló szoftverek túlnyomó többsége ugyanezt teszi, gyakran automatikus módban..

Manapság meglehetősen nehéz fotót készíteni telefonon vagy fényképezőgépen, és feltölteni a képet a hálózatra, hogy maga a szoftver ne próbálja “finomabbá” tenni a képet.

Hogyan néz ki a tetoválás a gyógyulás és több mint egy év után?

Valójában a fent olvasott szöveg kissé túlzó! Egy idő után a tetoválás nem kezd rosszul kinézni, nem változik katasztrofálisan, de ugyanakkor a rajz változásai jól láthatóak.

Az eredmény természetesen függ magától a tetoválástól, stílusától és színétől. Néhány tetoválás észrevehetően megváltozik, mások simábban..

Egyébként Önnek is fontos szerepe lesz a tetoválás kialakításának időbeli megváltoztatásában, és egyáltalán nem a tetováláson végzett tevékenységek és hatások, hanem saját tulajdonságai – testének és szervezetének jellemzői – alapján.

A bőr színe és típusa befolyásolja a mintát és a megjelenést.

Az anyagcsere, a bőr alatti erek sűrűsége, a nyomás, a vérösszetétel és a testben végbemenő egyéb természetes folyamatok is szerepet játszanak a tetoválás mintájának megváltoztatásában..

Miért fontos tudni, hogyan változik a tetoválás az idő múlásával?

A modern világban egyre gyakrabban találkoznak az indokolatlan és túlbecsült elvárások problémájával. A reklám, a média és a verseny révén a termék szebbnek tűnik, mint amilyen valójában.

Ez az oka annak, hogy egy tetoválást készítő személynek józanul és reálisan kell kialakítania a tetoválással kapcsolatos elvárásait, és tudnia kell, hogyan fog időről időre változni. Különösen figyelembe véve, hogy a különböző tervek, különböző stílusokban és változatokban, különböző módon változnak..

Az anyag az Instagram -oldalon található oldalnak köszönhetően készült – @healedvsfresh, ahol legalább egy év után friss frissítéseket találhat fényképes példákkal a friss tetoválásokról és azok megjelenéséről. Ez segít reális elvárásaival és reális elvárásaival..

Hogyan változik a tetoválás megjelenése egy vagy több év után – fotópéldák 2020.02.26 -án (279 fotó)