Tetoválás

Hogyan készítsünk tetoválást: néhány érdekes és hasznos információ az induláshoz

Úgy döntött, hogy tetoválást készít magának, és szeretné kitalálni, hogy mit és hogyan? Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan lehet tetoválást készíteni. Az első dolog, amit érdemes megtenni, hogy megismerje magát a folyamatot – hogyan készül a tetoválás, mennyi ideig gyógyul, és hogyan kell gondoskodni róla, mi a fontos.

Hogyan készítsünk tetoválást - érdekes és hasznos információ - tetováló fotó

Hogyan készítsünk tetoválást – egy kicsit hasznos

Az első lépés a főzés azt a testrészt a rajzhoz. A bőrnek száraznak, zsírmentesnek, tisztának, szőrtelennek kell lennie.

Hogyan készítsünk tetoválást - fotó - 24012021 2

Hogyan készítsünk színes tetoválást? A rajzot speciális ceruzákkal, speciális szénpapíron keresztül vagy azonnal felviszik a bőrre. Néha magabiztos kézművesek, akiknek már teljes kezük van, azonnal alkalmazzák a rajzot. Tetováló gépekkel alkalmazzák. Néhány kézműves hegyes, festékbe mártott spatulákat használ. A használt festék megfelel az allergiás teszteknek. A legfényesebb és legtartósabb festékek vörös, sárga, barna, fekete. Ebben az esetben fontos szempont az árnyékolás. Körkörösen vagy rövid mozdulatokkal hajtják végre, amelyeket több rétegben alkalmaznak. Törölje le az egyes rétegeket szalvétával vagy kötéssel.

Hogyan készítsünk tetoválást - fotó - 24012021 3

És itt van az egyik súlyos hiba – vatta segítségével törölje le a rétegeket, ezt nem teheti! Ezenkívül igyon alkoholt a tetoválás előtt és után, valamint fájdalomcsillapítókat és gyógyszereket. A sterilitás fontos szerepet játszik ebben a munkában. Csak egyszer használatos tűket használjon, a műszereket sterilizálni kell. Először fertőtlenítő oldat segítségével mossuk, szárítjuk, majd száraz hőkezelésnek vetjük alá. A mesternek eldobható kesztyűt kell viselnie..

Hogyan készítsünk tetoválást - fotó - 24012021 4

A munka végén a sérült bőrfelületet speciális fóliával borítják. Ez nem hosszú, csak 3-5 óra. Ezt követően tiszta kézzel eltávolítják és szappannal mossák, eltávolítva a vazelin és az ichor maradványait. Ezután vigyen fel vékony réteg sebgyógyító kenőcsöt vagy antibakteriális anyagot.

Hogyan készítsünk tetoválást - fotó - 24012021 5

Kategorikusan ebben az esetben nem használhat alkoholtartalmú anyagokat, például parfüm, kölni! Az első időkben ajánlott, hogy ne viseljen szűk ruhát, jobb, ha a természetes anyagokból készült laza dolgokra korlátozza magát! Egy másik szabály a rajz védelme a közvetlen napfénytől. Nem úszhat samponokkal és fürödhet forró vízben – csak gyors zuhany, nyílt vízben történő úszás szintén nem ajánlott. Szigorúan tilos megkarcolni a tetoválást vagy bármilyen hatást gyakorolni rá. A napi ápoláshoz speciális krémet használhat.

Hogyan készítsünk tetoválást - fotó - 24012021 7

És most feltétlenül olvassa el azt az anyagot, amely segít abban, hogy “ne haragudjon a mesterre, és ne kerüljön a szemébe tőle”..

A szöveg a szerző véleménye, nem állítja, hogy a végső igazság.

Hogyan készítsünk tetoválást - fotó - 24012021 13 Hogyan készítsünk tetoválást - fotó - 24012021 10 Hogyan készítsünk tetoválást - fotó - 24012021 9

8. Hogyan készítsünk tetoválást - fotó - 24012021 8 Hogyan készítsünk tetoválást - fotó - 24012021 14 Mac Miller fotó tetoválás arcképe 01/20/2021 №0084 - Mac Miller tetoválás -

Anyag előkészítve: ANASTASIA277 (Bondareva Anastasia Alekseevna)