nyheder

Aaron Chalmers tatoveringseventyr

Her lærer du alt om tatovering eventyr af Aaron Chalmers, Populær MMA -fighters nye sorte tatoveringer og hypen på sociale medier.

Aaron Chalmers tatoveringseventyr - Foto 2

Aaron Chalmers tatoveringseventyr – alt det sjove

Alle ved, hvordan fyren fra “Geordie Shore” elsker sit blæk, og få mennesker husker ham allerede som et “tomt lærred” i begyndelsen af ​​sin karriere..

Det er ganske indlysende, at den tidligere Geordi Shore -deltager og blandet kampsportsartikel kan lide at se sig selv i tatoveringer, og som et resultat dækker han næsten alle dele af kroppen med blæk (også dem, du tænker på).

Aaron Chalmers blev et mål for internet -mobbere efter at have besluttet at mørkere sine tatoveringer. Geordie Shore reality -deltager og Ex on the Beach -skuespilleren tilbragte en travl dag på tatoveringslokalet, hvor han fuldstændig skjulte de hvide tatoveringer på kroppen..

Efter at have dækket sin arm og hals med sort blæk blev stjernen angrebet af internettrold i løbet af de næste flere måneder. Svarede en af ​​dem til kommentaren, at “de er skuffede”, skrev Aaron: “Også mig! I dette rummelige tankevækkende budskab ”. “Jeg gjorde, hvad jeg vil! Jeg var ikke klar over, at jeg først skulle spørge udtalelse fra folk, som jeg ikke kender, og som jeg ikke bekymrer mig om- ”svarede han til kommentaren:“ Gud, hvad har du gjort ”. “Jeg vidste aldrig, at en tatovering kunne forstyrre og ødelægge så mange liv,” tilføjede han..

Aaron Chalmers tatoveringseventyr - Foto 3

Men nu er Aaron Chalmers flyttet til det næste trin i tatovering. For nylig overraskede fyren alle med sine nye tatoveringer, lavet i hvidt blæk på sort og derved dæmpet internettroldene..

Han tog til Instagram for at præsentere dette imponerende værk for offentligheden, og selvom det endnu ikke er fuldstændigt afsluttet, ser det helt præget ud..

Efter at have uploadet nogle billeder, ledsagede Aaron dem med ordene: “Nu ved alle, hvad der sker med det beskidte arbejde !! Der er stadig meget arbejde med halsen, men du forstår, hvor dette fører hen !! ” (refererer til den øgede sårbarhed af huden i dette område).

Han tilføjede også: “Tak @ bez666, vi griner altid, når jeg ikke råber, vi ses i næste uge”.

Aaron Chalmers tatoveringseventyr - Foto 4

Og bare sådan, hvor internet -trolde plejede at efterlade hadefulde kommentarer om hans kunstværk, var fans hurtige til at fortælle ham, hvor usundt det ser ud..

“Dette er en syg fyr” – bemærkede en.

“Wow, den usunde kammerat kan næsten ikke vente med at se fremskridt,” tilføjede en anden.

Der var dog mange positive kommentarer: “Sort og hvid er episk” – sagde den tredje, mens den fjerde skrev: “Det ser bedre ud end dine originale tatoveringer. Wow, dette er aerobatics @aaroncgshore “.

Dette er et bevis på, at gode ting virkelig går til dem, der venter på dem..

Andre bemærkede det unikke ved det nye kunstværk og delte udtalelsen med en entusiastisk fan, der skrev: “Mand, det er skørt! Glæder mig til at se den færdige komposition! Jeg troede ikke engang, at du kan gøre det på denne måde! Nu har du måske inspireret mig! ”

The Tattoo Adventures of Aaron Chalmers - Foto 1

Tirsdag den 4. december viste kampkampen for blandede kampsport sin nye tatovering på siden af ​​sit øje. Aaron ser meget drømmende ud og ser lige ind i kameraet (og ind i vores sjæl), mens han promoverer herretilbehør fra Midnight City. “Hej Crush,” skrev en fan, og den anden tilføjede: “Den sejeste person nogensinde.” Nyt blæk nær højre øje, ser voldsomt ud ved nærmere eftersyn.

Snapshotet kom, efter at fans levede for at se Aaron optræde på “Just Tatoo of Us” med Charlotte Crosby, hans eks-Jordie Shore-partner..

Spørgsmålet opstår om opfølgningen af ​​Aaron, i betragtning af at der ikke er så meget tatoveringsfri plads tilbage på hans krop. Men når han kender vores helt, vil han fortsætte med at forbløffe publikum med en stadig mere kreativ tilgang og forblive et levende kunstværk..

Forberedt af: doryphore (Kurbsky Igor Dmitrievich)