nyheder

Guldmedalje ved de olympiske lege i Rio Vera Biryukova fik en tatovering “Olympiske symboler – ringe” på hendes håndled

Rio OL -guldvinder Vera Biryukova deltog i et møde, der var arrangeret af rytmiske gymnastikfans i hendes hjemby Omsk. Op mod halvtreds mennesker kom til arrangementet, der fandt sted den 11. september nær Omsk Musical Theatre, som omringede den unge atlet med blomster, gaver og tillykke, og især hengivne fans bombarderede pigen med anmodninger om autograf og tog et foto..

Vera Biryukova tatovering - foto 1

Vera Biryukova tatovering – foto 1

Ung gymnast besvarede ærlige spørgsmål fra fans

Den nyslåede nationale sportsstjerne chattede tilfældigt med fans og journalister. Vera sagde, at hun var den første, der ringede til sin mor i Omsk efter afslutningen af ​​sin tale. Til et ærligt spørgsmål om pigens holdning til hendes ry som et rigtigt sexsymbol for de tidligere lege, svarede gymnasten beskedent, at dette stadig var meget usædvanligt for hende. Den berømte Omsk -kvinde viste fansene sin medalje og tog et selfie med alle.

Rio Games -mester tatoveret med olympiske ringe

Under mødet viste det sig, at mesteren i legene i Rio fik en tatovering i form af olympiske ringe; de andre medlemmer af det olympiske hold lavede de samme tatoveringer til ære for det russiske holds sejr. Den unge gymnast viste stolt fem pænt tatoverede ringe til fans og journalister; Veras tatovering var placeret på bagsiden af ​​hendes venstre arm.

Vera Biryukova tatovering - foto 2 Vera Biryukova tatovering – foto 2 Vera Biryukova tatovering - foto 3 Vera Biryukova tatovering – foto 3 Vera Biryukova tatovering - foto 4 Vera Biryukova tatovering – foto 4 Vera Biryukova tatovering - foto 5 Vera Biryukova tatovering – foto 5

Ved sommer-OL 2016 modtog en atten-årig atlet fra Omsk den højeste pris på landsholdet for sin præstation i gymnastikstævner. Som en belønning for den vellykkede repræsentation af landet ved internationale konkurrencer præsenterede den russiske præsident Vladimir Vladimirovich Putin mesteren med en hvid BMW. Den 5. september vendte Vera tilbage til Omsk fra hovedstaden, i lufthavnen blev hun mødt af mere end hundrede fans og en specialbestilt limousine.

Forberedt af: Mechnikov Ivan Ilyich

Udgivet efter oplysninger fra et venligt websted dedikeret til tatovering – portaltattoo.ru.