Новини

Татуирани лунички

Най -вероятно сте чували за татуирани вежди, мигли и дори устни, но знаете ли нещо за татуировки, които имитират лунички? Както показа практиката, не всеки има еднозначно отношение към това и самата целесъобразност на процедурата поражда въпроси. Прочетете повече по -нататък.

татуировка на лунички по лицето 1

Татуирани лунички: модна тенденция или модерен поглед към “дефекта” от миналото?

Дори когато бях в началното училище, децата, чието лице беше обилно покрито с лунички, често бяха осмивани отвън, разбира се, аз не участвах в този процес, защото а самият той имаше някакви лунички по лицето.

И разбира се, всички жители на бившия СССР си спомнят песента за „червенокосия луничав мъж и какво е направил с дядо си с лопата“..

Когато станах малко по -голям ученик, научих, че луничките са нормални и съвсем естествени, че тези петна са меланинизирани клетки, които под въздействието на ултравиолетовата радиация придобиват по -тъмен цвят от кожата, но че луничките не са „грозота“ … Аз някак си – винаги съм знаел. Между другото, повечето от тези, които имат лунички в детството, в процеса на пубертета по естествен начин, без външна помощ да се отърват от тях.

снимка на татуировка на лунички по лицето 2

Но ето въпросът! Защо тенденцията на татуиране на лунички става все по -популярна? Искат ли хората да се опитат да изглеждат по -млади? Може би някои хора смятат, че луничките добавят привлекателност? Или всички изведнъж искаха да станат като кукла – Раги -Ан (Раги Ани)?

Ето какво мислят хората в социалните медии за татуировките с лунички

rhiannonthevegan - татуировка на лунички по лицето

@rhiannonthevegan

Не забравяйте, че веднага след нанасянето на татуировка (да, с луничките всичко е същото като при обикновените татуировки), белезите, раздразнението и зачервяването остават по тялото ви, което е ясно забележимо в продължение на няколко дни, дори за такива миниатюрни дизайни на татуировки като лунички.

Не забравяйте, че си струва да планирате графика си за тези няколко дни, така че тези, които са ви видели, да не мислят, че сте получили ананас в лицето си..

all_i_sin_bunderland - снимка на татуировка на лунички по лицето

@all_i_sin_bunderland

Много често – татуировка с лунички, само част от изображението. Не забравяйте, че изображението често се променя. И само смяната на белезникавия тен с лунички за татуировки е доста противоречива идея..

smabeautybar - татуировка на лунички по лицето

@smabeautybar

Ако вече сте решили да го направите, опитайте се да направите татуировките си с лунички, така че да изглеждат естествени и да не приличат на „нестандартни“ родилни петна.

thefacestudio - снимка на татуировка на лунички по лицето

@thefacestudio

Проблемът с татуировките с лунички е, че никога не е ясно дали ще работи в някакъв конкретен случай. Естествено, ако сте сигурни, че това ще ви подхожда, тогава – “В БИТКА!”.

andraealynne - татуировка на лунички по лицето

@andraealynne

Може би моето мнение се основава на факта, че правя татуировки, за да вложа някакъв сантиментален смисъл в тях или така, че татуировката по тялото да има художествена стойност..

Но когато гледам татуировки с лунички, това ми напомня за опит да „направя външния ви вид по -естествен, като направя неестествени промени в естествения вид“..

Няма да ви забавлява?

Какво мислите за татуировките с лунички? Напишете вашето мнение в коментарите.