Новини

Принтер за временна татуировка от Samsung C -Lab – “Prinker”

Топлият период от време, сезонът на плажа е височината и периодът на шокова работа за татуистите. Въпреки факта, че татуировката вече е станала обичайна, е трудно да се вземе решение за първата татуировка, която винаги ще бъде с човек, а това кара мнозина да прилагат временен модел на татуировка върху тялото..

По -голямата част от временните татуировки се извършват с помощта на техниката мехенди, която включва нанасяне на къна върху тялото и е известна от стотици години. В допълнение към мехенди, ваденките са изключително търсени, които чрез трансферно прехвърляне на чертеж на адхезивна основа ви позволяват да постигнете добър резултат, да получите рисунка, която без подробно разглеждане е много подобна на татуировка и трае няколко дни върху тялото.

Принтер за временни татуировки на Samsung C -Lab - Принтер - Снимка

В тази статия ще ви разкажем за това, за което много любители на татуировки отдавна са мечтали – разработка от екипа на Samsung C -Lab, наречена “Prinker”, която ви позволява да нанесете всяка рисунка върху тялото, като я отпечатате с мастило – временна татуировка на принтер от samsung.

Принципът на действие е изключително прост и дори дете може да използва притурката. Компактният принтер прилага изображение към избрана област от кожата, можете да изберете или нарисувате изображение сами, като използвате удобно приложение за смартфон.

Принтерът използва удобно за тялото мастило и отпечатва висококачествен печат за секунди. Чертежът остава на тялото 1-2 дни, което може да се дължи както на минусите, така и на плюсовете.

Гледай видеото: