Новини

Новата татуировка на врата на Парис Джаксън, направена по време на пандемията COVID-19

От материала ще научите за нов дизайн на татуировка на врата на дъщерята на Майкъл Джексън – Парис Джаксън, с интересен дизайн от “Властелинът на пръстените”.

Новата татуировка на врата на Парис Джаксън, направена по време на пандемията COVID -19 – факти и снимки

21-годишната известна дъщеря на Майкъл Джексън, Парис Джаксън, е известен художник и музикант, който има около 50 татуировки по тялото си, направени по различно време..

Подобно на много хора, които обичат татуировка, тяхната страст рано или късно ги води до татуиране върху видими части на тялото, сега Парис Джаксън стигна до това и нанесе модел на татуировка на врата си.

Около врата на млада знаменитост сега е написана фраза на „елфическия“ език, която е взета от творчеството на Толкин, което е известно на мнозина с филмовата адаптация на „Властелинът на пръстените“ и се превежда като – “СВЕТЛО ОТ СЕНКИ”.

Билбо Бегинс в „Братството на пръстена“ каза малко повече в стихотворението си:

„Огънят ще се събуди от пепелта,

Ще се роди светлина от сенки;

Счупеното острие ще се възроди,

Безглавите отново ще бъдат крал “.

Парис показа рисунка на татуировката си на 19 март в социалната мрежа Instagram, направи татуировка в салона Tattoo Mania, точно преди повечето салони за татуировки в САЩ да бъдат затворени поради епидемията (пандемия) на коронавируса COVID-19 и наложената карантина по тази причина.

Какво мислите за татуировките на Парис Джаксън? Оставете вашето мнение в коментарите.