Новини

Нова татуировка на Анатолий Анатолич в чест на сина му

От материала ще научите за нов модел на татуировка в чест на сина му, който се появи върху тялото на Анатолий Анатолич, популярен телевизионен водещ в Украйна..

Нова татуировка на Анатолий Анатолич в чест на сина му: факти, снимки на татуировки, информация

Нова татуировка на Анатолий Анатолич в чест на сина му - снимка за 16082021 2

Популярен в Украйна телевизионен водещ, който работи по канала „Украйна“ като част от телевизионното шоу „Ranok z Ukraine“ – Анатолий Анатолич, има много различни дизайни на татуировки по тялото си, някои от които са посветени на любимите му деца.

Днес, 16 юни 2021 г., всички фенове на звездата, благодарение на социалните мрежи, научиха за появата на тялото на Анатолич на нови (два) татуировки, посветени на сина му Нийл.

Част от татуировката е дата, или по -скоро комбинация от цифри „13:13“, които отпечатват върху тялото на мъжа часа на раждането на сина му. Детето се роди в 13 часа и 13 минути. Чертежът се намира в областта на раменете. Неясната интерпретация на числото 13 изобщо не плаши лидера. Нещо повече, 13 – той винаги е харесвал.

Нова татуировка на Анатолий Анатолич в чест на сина му - снимка за 16082021 1

Втората част на татуировката, или по -скоро втората (отделна) рисунка, се намира близо до рамото (по -близо до лопатката) и представлява астронавт в скафандър, държащ куп балони, стилизирани като планети.

Феновете в социалните мрежи веднага направиха аналогия между рисунката на татуировката с астронавта и името на сина му – Нийл..

И не Нийл Армстронг в рисунката на татуировка с астронавт, символизира мечтата на Нийл?

Обясненията все още не са последвали, но хипотезата е много реалистична.