Новини

Майката на Тимати си направи татуировка на ръката в чест на внуците си

Както наскоро стана известно, известният изпълнител Тимати на 16 октомври 2019 г. роди второ дете – син, който беше кръстен на приятел, починал преди 12 години, Ратмир.

Майката на Тимати си направи татуировка на ръката в чест на внуците си - снимка 2

Два дни след раждането на детето, майката на Тимати, Симона Яковлевна, на стената на страницата си в Instagram публикува снимка с нови дизайни на татуировки на дясната си ръка – римски цифри, които символизират датите на раждане на нейните внуци (децата на Тимати).

Майката на Тимати си направи татуировка на ръката в чест на внуците си - снимка 1

Както каза Симона, най -малкият й син Артем, братът на Тимати, веднага след като майката нанесе нова татуировка, попита дали ще има място на тялото на майката за датите на раждане на децата му, докато се появят.?

Свързани снимки:

Майката на Тимати си направи татуировка на ръката в чест на внуците си - снимка 1 Майката на Тимати си направи татуировка на ръката в чест на внуците си - снимка 3 Майката на Тимати си направи татуировка на ръката в чест на внуците си - снимка 4

Майката на Тимати си направи татуировка на ръката в чест на внуците си - снимка 6 Майката на Тимати си направи татуировка на ръката в чест на внуците си - снимка 5 Майката на Тимати си направи татуировка на ръката в чест на внуците си - снимка 7