Новини

В Украйна не е първият човек, който си прави татуировка с портрет на Зеленски: информация и снимки

От материала ще научите за работата на татуировката от Киев Дмитрий Хома с портрет на настоящия президент на Украйна Владимир Зеленски, нанесен наскоро върху тялото на друг киянин и обсъждащ тази ситуация в социалните мрежи.

Това не е първият човек в Украйна, който си прави татуировка с портрет на Зеленски - снимка 1

Украйна не е първият човек, който си прави татуировка с портрет на Зеленски – най -интересният

Тези, които са запалени по темата за татуировките, многократно са чували или чели за татуиране с портрети на световни лидери от техните фенове, привърженици и други, сред сензационните – татуировки с Путин и Тръмп.

Ако говорим в този дух за Украйна и татуировки с нейните лидери, не беше възможно да се намери такава информация в мрежата, добре … освен татуировката с Юлия Владимировна Тимошенко, която, между другото, не беше президент, но беше “отбелязано” в татуировката.

Зеленски всъщност е много популярен в Украйна и като цяло изборът му за медиен човек, който няма нищо общо с политиката, по воля, а не по воля, кара хората да мислят за промени, да се надяват за тях, а в Украйна те са така необходими.

Не е първият портрет със Зеленски в татуировка от Дмитрий Хома

Относително наскоро друг холивар се разпали в социалната мрежа Instagram след публикуването на известен татуист със снимка на новата му работа..

Всъщност, от художествена гледна точка, татуировката е наистина интересна, необичайна и заслужаваща внимание, но потребителите на социалните мрежи в коментарите под снимката вероятно не говореха за това, донякъде се подиграваха и подиграваха собственикът на татуировката. В някои коментари, дори превръщайки се в обиден ключ, говорейки за „не пълна психическа нормалност“.

Това не е първият човек в Украйна, който си прави татуировка с портрет на Зеленски - снимка 2

Самият собственик на татуировката казва, че с този акт е изразил уважение и подкрепа към настоящия президент на Украйна..

И от гледна точка на “демокрацията”, човекът има пълното право на това, във всеки случай той не е сторил лошо на никого и ако погледнете подобни татуировки със същия Путин или Тръмп, тогава можем спокойно да кажем, че политиката в татуировка има къде да бъде и те ще я бият все по -често.

Това не е първият човек в Украйна, който си прави татуировка с портрет на Зеленски - снимка 3

между другото!

Още през май подобна тема беше широко застъпена, след като момиче от Харков, Рузана Щербина, татуира тялото си с кмета на града Генадий Кернес и Владимир Зеленски, който прегръща три малки котенца на ръце..