Foto af tatoveringer

Foto af tatoveringer

Lisa Kutuzovas tatovering

Her kan du finde ud af alt om Lisa Kutuzova tatovering, træk ved kendte tatoveringsdesign, tegningernes betydning, deres fortolkning og betydning.

Tattoo af Lisa Kutuzova - fotoeksempler på tatoveringstegninger af deltageren Dom -2

Lisa Kutuzovas tatovering – alt det mest interessante

Liza Kutuzova er en af ​​de lyseste deltagere i tv-projektet “Dom-2”. Efter hendes optræden på showet blev de fleste seere tiltrukket af hendes udseende på grund af de mange tatoveringer på hendes krop, som konstant bliver genopfyldt. Pigens planer er at dække al den ledige plads på begge hænder med tegninger. I dag flager mere end et dusin tatoveringer på Lisa Kutuzovas krop, som hver er udstyret med en bestemt betydning. Artiklen beskriver detaljeret alle billederne på pigens krop..

1. hænder

Pigens venstre håndled er dækket af billedet af et kors og initialerne af kære mennesker. Store roser er placeret på næsten hele venstre skulder, og en rovkat pryder underarmen, dette er allerede det fjortende billede på Lisas krop.

Den højre underarm, ved hjælp af det gotiske skrift, lyder: “Kun Gud kan dømme mig”, og på håndleddet bruges udtrykket “Den store kærlighedsgjerning”. Ydersiden af ​​håndleddet og hånden bærer et usædvanligt billede i form af vævede kviste og blomster. Langfingeren viser det latinske nummer ti, og ringfingeren bærer billedet af et kors.

foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №010 - Tatovering af Lisa Kutuzova -

2.Krop

Lisas ryg har også en tatovering, som er hendes talisman, disse linjer lyder: “lykke, sundhed, familie”, er det skrevet ved hjælp af det gamle sprog. Denne tatovering ligner et ar efter klørne på en stor kat – inskriptionerne af symbolerne er arrangeret lodret i mængden af ​​fem stykker. Den berømte kvinde – Angelina Jolie har den samme tatovering..

Lisas side viser en lang udtalelse på engelsk, hvis oversættelse indebærer: “i mit liv har der aldrig været en person, som jeg lyttede til mere end musik eller min far”, den består af fire linjer.

Derudover har pigen et par flere tatoveringer i form af engelske inskriptioner, som er placeret på bagsiden. En på lænden: “tak forældre for jeres liv”, og den anden midt på skulderbladene. Lisas højre kraveben har en inskription på engelsk, der lyder: “Jeg elsker dig, far.”.

foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №019 - Tatovering af Lisa Kutuzova -

3. led

Liza forlod ikke sine ben uden tatoveringer; under anklen på hvert ben er der indskrifter på latin, som i oversættelse lød: “med Gud.” Den øverste del af hendes venstre fod er dekoreret med en hvid tatovering i form af en yndefuld blomst, som er hendes stolthed. For nylig satte pigen store bogstaver D på kalven på sit venstre ben med store bogstaver. På trods af billedernes store popularitet på hofter og knæ forlod Lisa Kutuzova dem rene. Måske vil der i fremtiden blive placeret usædvanlige tegninger eller inskriptioner der..

Med en enorm hær af fans har pigen talrige uønskede, der kritiserer hende for hendes mange tatoveringer, som efter deres mening ophæver al kvindelighed. Men trods kritikken tager Lisa denne sag meget lettere og betragter sin krop som et lærred til kunst. Det skal bemærkes, at Lisa Kutuzovas tatoveringer er lavet i samme stil og giver hende en vis elegance og charme. Hvert billede på hendes krop blev omhyggeligt udvalgt, og først derefter blev det påført hendes tonede krop..

Tattoo af Lisa Kutuzova – fotoeksempler på tatoveringer fra 05/07/2018

foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №001 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №002 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №003 - Tatovering af Lisa Kutuzova -

foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №004 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №005 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №006 - Tatovering af Lisa Kutuzova -

foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №007 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tattoo af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №008 - Tattoo af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №009 - Tatovering af Lisa Kutuzova -

foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №010 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №011 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tattoo af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №012 - Tattoo af Lisa Kutuzova -

foto Tattoo af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №013 - Tattoo af Lisa Kutuzova - foto Tattoo af Lisa Kutuzova fra 05/07/2018 №015 - Tattoo af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №016 - Tatovering af Lisa Kutuzova -

foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №017 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №018 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №019 - Tatovering af Lisa Kutuzova -

foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №020 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №021 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №022 - Tatovering af Lisa Kutuzova -

foto Tattoo af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №023 - Tattoo af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №024 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №025 - Tatovering af Lisa Kutuzova -

foto Tattoo af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №026 - Tattoo af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 05/07/2018 №027 - Tatovering af Lisa Kutuzova - foto Tatovering af Lisa Kutuzova fra 07.05.2018 №028 - Tatovering af Lisa Kutuzova -

Se videoen:

Forberedt af: lena18-22 (Elena Ivanovna Ponomareva)

Read more
Foto af tatoveringer

Tatoveringer af sangeren “MakSim”

Dette materiale fortæller dig om tegningerne tatoveringer på kroppen af ​​sangeren “MakSim” (Mariina Sergeevna Abrosimova), vil afsløre interessante fakta om udseendet af Maxim -tatoveringer, deres historie og betydning.

Tatoveringer af sangerinden MakSim - en fotosamling af eksempler på tatoveringer - betydningen af ​​tegningerne

Tatoveringer af sangerinden MakSim – en fotosamling af eksempler på tatoveringer – betydningen af ​​tegningerne

Tatoveringer af sangeren “MakSim” – alle de mest interessante

I den moderne verden kan du gøre dig gældende på forskellige måder: farve dit hår, lave tunneler, gennembore enhver del af kroppen. Den mest populære måde at udtrykke dig selv og dine tanker på er med tatoveringer. Dette er virkelig meget sejt, fordi valget af en person er helt ubegrænset: de er forskellige både i selve designet og i form, farve og størrelse. Folk fra 90’erne kender dem især, for det var dengang, de begyndte at erhverve deres popularitet. Sangerinden Maxim følger også med i mode – i øjeblikket har hun allerede to tatoveringer.

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 009 -

Tatoveringssanger Maxim på armen

Denne tatovering var den allerførste af Maxim. Hun fyldte det i en ganske tidlig alder – hun var på det tidspunkt cirka 13 år gammel. Ifølge sangeren skete alt sådan: En dag kom hendes storebror, men på hans krop var der en sort tegning – en tatovering. Der var en familieskandale, og Maxim smækkede døren og løb væk. Den aften kom hun også med en tatovering. Hendes valg faldt på et mønster af prikker og linjer i forskellige størrelser. En interessant kendsgerning er, at Maxim, mere i voksenalderen, supplerede denne tatovering – nu flager en stolt panter på hendes skulder, under hvilken sangerens initialer er M.M. Desværre ved fans slet ikke noget om denne tatovering – sangerinden holder hemmelig den nøjagtige dato for omarbejdningen af ​​den gamle tatovering og generelt dens betydning. Kun et faktum er kendt, hvilket faktisk ikke forklarer noget – Maxim gjorde hende ud af følelser, da hun havde problemer i livet..

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 020 -

Betydningen af ​​en kat tatovering

Det er ikke et faktum, at det falder sammen med den begivenhed, som sangeren Maxim forbandt sin tatovering med, men disse oplysninger er stadig ret nyttige.

 1. Stræber efter at vise din tilhørsforhold til det kreative erhverv. Når man ser på de fleste skitser, hvor katten er til stede, kan man se, at hun ser ud til at række efter noget, såvel som hendes plasticitet. En interessant kendsgerning er, at sangeren Maxim ikke er den eneste stjerne, der fik en tatovering i form af en kat..
 2. Aktualitet og nøjagtighed. Mennesker, der har en kat på en hvilken som helst del af deres krop, er sandsynligvis altid meget lakoniske. De kan ikke lide at være forsinkede, og derfor forsøger de at gøre alt arbejdet til tiden..
 3. Fare. På trods af at katte er dyr, der er meget venlige og kærlige i sig selv, kan de til enhver tid ridse dig, hvis de ikke kan lide noget. Det sker også med ejeren af ​​en sådan tatovering..
 4. Kvindelighed og seksualitet. Siden oldtiden var dette dyr ikke kun elsket af mange, men også helligt. Kvinder var især glade for dem: deres katte kunne ofte findes i seler. Og på trods af at udsagnet “en kat er et hundyr” er en stereotyp, holder hun ikke op med at være lige så yndefuld som kvinden selv..

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 040 -

Sanger Maxim tatovering på håndleddet

Sangerinden Maxim, som en kat, elsker at virke mystisk og hemmelighedsfuld, hvorfor en latinsk indskrift flager over hendes yndefulde håndled. Desuden er oversættelsen af ​​indskriften ikke mindre mystisk – “En ulv kan ændre pels, men ikke dens natur.”.

Og også her er tatoveringens betydning ukendt – sangerinden Maxim giver aldrig klare svar om hende. Mest sandsynligt fortæller sådan en trist, men ikke mindre sand sætning personen om en slags forræderi, som sangeren led. Dette er dog bare gæt, og det mest klare svar vil vi højst sandsynligt aldrig vide.

Foto af tatovering Maxim fra 09/11/2017

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 043 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 001 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 002 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 003 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 004 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 005 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 006 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 007 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 008 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 009 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 010 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 011 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 012 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 013 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 015 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 016 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 017 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 018 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 019 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 020 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 021 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 022 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 023 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 024 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 025 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 026 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 027 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 028 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 029 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 №030 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 031 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 032 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 033 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 034 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 035 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 036 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 037 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 038 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 039 -

foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 040 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 041 - foto Tatovering af sangeren Maxim fra 09/11/2017 nr. 042 -

Se videoen:

Forberedt af: malinnik (Prokhorova Margarita Vadimovna)

Read more
Foto af tatoveringer

Tatovering af Anfisa Chekhova

Her kan du finde ud af alt det mest interessante om tatovering af Anfisa Chekhova, tegninger af kendte tatoveringer, historien om deres udseende på kroppen, betydning og betydning.

Tatovering af Anfisa Chekhova – alt det sjove

Anfisa Chekhova er pseudonymet til en berømt mediepersonlighed født i 1977. I passet har skuespillerinden og tv’et, radiopræsentanten et helt andet efternavn, navn og patronym.

Tatovering af Anfisa Chekhova - en samling fotos af berømthedstatoveringer

Tatovering af Anfisa Chekhova – en samling fotos af kendte tatoveringer

Men denne artikel handler slet ikke om navne og pseudonymer, men om 6 interessante, smukke tatoveringer bemærket af pressen berømte Chekhova:

 1. Treenigheds symbol;
 • Placer på kroppen

På bagsiden af ​​nakken, under håret. I Indien er dette det 5. Vishuddha -chakra eller halschakraet, som er ansvarlig for en persons interaktion med omverdenen gennem ord, tale.

 • Beskrivelse af den anvendte tegning

foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №006 - Tatu Anfisa Chekhova -

Ensidet trekant indskrevet i en cirkel.

 • Betyder
 • Det ældste guddommelige symbol Fader, Søn, Helligånd; Hånd.Lam.Due.
 • fusionerer en til tre og tre til en;
 • enhed;
 • forening af sol og jord.
 1. Abstrakte krøller;
 • Placer på kroppen
 • venstre underarm
 • Beskrivelse af den anvendte tegning
 • foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №009 - Tatu Anfisa Chekhova -

  Krølemønstre, nogle minder om en drage, men tv -personligheden hævder, at dette bestemt ikke er en drage, og at kun hun kender betydningen af ​​denne tatovering, og hun vil ikke afsløre denne hemmelighed for nogen. I øjeblikket oplyste skuespilleren åbent på sin side på det sociale netværk, at hun fjerner denne tatovering, og at dette er en lang og smertefuld proces. Dette er den allerførste, ungdommelige tatovering af en pige. Ifølge Anfisa selv er dette den eneste tatovering på hendes krop, der er gjort tankeløst.

  1. Blomst;
  • Placer på kroppen
  • På skulderbladet til højre. Stedet på skulderbladet bærer æstetisk og helbredende værdi for en persons EGO og ønsker forbundet med omverdenen. Et af de menneskelige bioenergicentre er placeret mellem skulderbladene..
 • Betyder
  • naturlige skønhed;
  • naturlighed i naturen;
  • uberørt;
  • kvindelighed;
  • seksualitet;
  • 4. Indskrift på sanskrit “Sjæl og krop”;

   • Placer på kroppen

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №019 - Tatu Anfisa Chekhova -

   På bagsiden af ​​nakken under håret.

   • Beskrivelse af figuren

   Udtrykket “Sjæl og krop” er skrevet med kalligrafisk skrift i gammel sanskrit.

   Betydningen af ​​tatoveringen Anfisa Chekhova afslører ikke, kommenterer kun det faktum, at hun havde spioneret ideen fra Lera Kudryavtseva, men hver har sin egen betydning, sin egen filosofi. Selv det sprog, hvor tatoveringen foretages, har sin egen betydning..

   1. Mønstre med filosofisk religiøs betydning
   • Placer på kroppen
   • Lille af ryggen

   Stedet for det 7. chakra i Indien kaldes Mulduhara

   • smukke mønstre med hemmelig betydning
   1. Tegning i stil med mental geometri.
   • Placer på kroppen
   • Håndled
  • Beskrivelse af figuren
  • foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №039 - Tatu Anfisa Chekhova -

   Denne tegning er unik og unik og uforlignelig i verden i stil med mental geometri, punkterne er forbundet med linjer i en bestemt rækkefølge og retning. Denne tegning indeholder og fanger betydningen af ​​livets vej for ejeren af ​​denne tatovering..

   Tv -præsentanten er stolt over sine smykker i form af en tatovering, og hun er sikker på, at det ikke er de sidste tatoveringer på hendes krop..

   Du kan ikke skynde dig at få en tatovering. Denne begivenhed, og faktisk begivenheden, som den er for livet, skal behandles med øget ansvar. Stil dig selv spørgsmålene “hvorfor?”, “Præcis?” hvis svarene er umiddelbare, så kan du hente en tegning til dig selv og ikke som en andens. Du kan spionere på ideen, men du skal være et individ. Tatoveringens sted på kroppen, farve, teknik, sprog, alt bærer information og sin egen betydning. Kun at fylde en tatovering i dokumenterede tatoveringssaloner fra kvalificerede mestre. Aldrig under nogen omstændigheder bør du ikke lave tutu derhjemme med autodidakt, det er farligt for liv og sundhed.

   Tattoo af Anfisa Chekhova – fotoeksempler fra 06.02.2018

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №044 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №001 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №002 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №003 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova fra 06.02.2018 №004 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №005 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №006 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №007 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №008 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №009 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №010 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №011 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №012 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №013 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova fra 06.02.2018 №014 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №015 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova fra 06.02.2018 №016 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №017 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №018 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №019 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №020 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova fra 06.02.2018 №021 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova fra 06.02.2018 №022 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova fra 06.02.2018 №023 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №024 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №025 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №026 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №026 - Tatu Anfisa Chekhova - 2523422 foto Tatu Anfisa Chekhova fra 06.02.2018 №028 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №029 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova fra 06.02.2018 №030 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №032 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №033 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova fra 06.02.2018 №034 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №035 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova fra 06.02.2018 №036 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova fra 06.02.2018 №037 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №038 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №039 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №039 - Tatu Anfisa Chekhova - 2627234 foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №041 - Tatu Anfisa Chekhova -

   foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №042 - Tatu Anfisa Chekhova - foto Tatu Anfisa Chekhova dateret 06.02.2018 №043 - Tatu Anfisa Chekhova -

   Se videoen:

   Read more
   Foto af tatoveringer

   Scarlett Johanssons tatovering

   Her kan du finde ud af alt det mest interessante om Scarlett Johansson tatovering, du vil kunne se eksempler på billedet, finde ud af tegningernes betydning, historie, fortolkning og betydning, stifte bekendtskab med de fakta, der gik forud for udseendet af tatoveringer.

   Scarlett Johansson tatovering - samling af fotoeksempler på tegninger

   Scarlett Johansson tatovering – samling af fotoeksempler på tegninger

   Scarlett Johanssons tatoveringer – alt det sjove

   En tatovering er tegningen på en persons krop af et eller andet mønster. Hver tegning har sin egen specifikke semantiske betydning. På trods af at tatoveringer indtil for nylig var et særpræg for nogle grupper af mennesker (fanger, mafia osv.), Har mode for dem bestemt trådt ind i dagligdagen for både almindelige mennesker og alle slags berømtheder. Stjernerne i showbranchen og Hollywood var ingen undtagelse..

   Den berømte Hollywood -diva, skuespillerinde og stjerne Scarlett Johansson, der blev berømt takket være film som Lost in Translation, Match Point, The Last of the Boleyn Family, The Island og adskillige efterfølgere til film om Avengers og Iron Man, gjorde det heller ikke forblive væk fra mainstream og fik et par tatoveringer på hendes smukke krop.

   Scarletts tatoveringer viser hendes holdning til verden, optimisme og kærlighed til livet. I alt er skuespillerens krop dekoreret med 4 tatoveringer. 3 af dem sort og hvid kun en farve.

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №007 - Scarlett Johansson Tatto -

   På højre ankel er 2 cirkler afbildet, udadtil ligner noget som et uendeligt tegn. I en af ​​cirklerne er bogstavet A. Betydningen af ​​denne figur kendes ikke.

   På indersiden af ​​pigens venstre underarm er der en farvet rund tatovering i form af solen stige over havet. Tatoveringen viste sig at være meget lys. Skitsen til denne tatovering blev udført af Scarlett Johansson selv. Det tog skuespilleren en hel uge at arbejde med det. Det blev meget originalt og smukt.

   På højre håndled er der en tatovering, der repræsenterer et armbånd med et lille vedhæng. Påskriften “I love NY” kan læses på vedhænget. Denne Scarlett Johansson -tatovering blev første gang vist under reklamekampagnen for blockbusteren The Avengers. Formen på vedhænget på det tatoverede armbånd ligner formen af ​​Thors hammer. New York er stjernens yndlingsby. Og at anvende en tatovering med en kærlighedserklæring udtrykte skuespillerens kærlighed til denne by..

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 012 - Scarlett Johansson Tatto -

   Scarlett Johansson fik sin sidste tatovering til dato, mens hun besøgte Frankrigs hovedstad. I Paris blev en tatovering af en omvendt hestesko og påskriften “Lucky you” lavet til stjernen af ​​den franske tatovør Fuzy Uvtpk. Tatoveringen er designet til at bringe brugeren held og lykke. Den er placeret i højre side lige under brystet og tyder på, at den person, der så denne kropstegning, er heldig. Ikke den værste løsning, da den om nødvendigt let kan skjules under tøj. Den klodsede tegning, kombineret med indtrykket af, at tatoveringen blev lavet med et lille barns hånd og stadig ikke var det bedste sted, gør denne tatovering ikke den bedste og mest succesrige af alt, hvad skuespilleren har..

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 042 - Scarlett Johansson Tatto -

   Hollywood -divaen har gentagne gange bemærket, at hun ikke anser det for nødvendigt at tyde betydningen af ​​tatoveringer. Ifølge Scarlett Johansson har tatoveringer en individuel betydning, der kun er tilgængelig for deres kære. I denne henseende er betydningen af ​​alle hendes 4 tatoveringer stadig et meget populært emne for diskussion og gætterier blandt Hollywood beau monde..

   Tattoo Scarlett Johansson – fotoeksempler fra 11/10/2017

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №043 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №001 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №002 - Scarlett Johansson Tatto -

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №003 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson fra 10.11.2017 №004 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №005 - Scarlett Johansson Tatto -

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №006 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №007 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson fra 10.11.2017 №008 - Scarlett Johansson Tatto -

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №009 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 010 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №010 - Scarlett Johansson Tatto - 2362341

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 012 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №013 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 014 - Scarlett Johansson Tatto -

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 015 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 016 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №016 - Scarlett Johansson Tatto - 372342672

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 018 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №019 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 020 - Scarlett Johansson Tatto -

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 021 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 022 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №023 - Scarlett Johansson Tatto -

   foto Tattoo Scarlett Johansson fra 10.11.2017 №024 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 025 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №026 - Scarlett Johansson Tatto -

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 027 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №028 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №028 - Scarlett Johansson Tatto - 246234

   foto Tattoo Scarlett Johansson fra 10.11.2017 №030 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 031 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 032 - Scarlett Johansson Tatto -

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 №033 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 034 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 035 - Scarlett Johansson Tatto -

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 036 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 037 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 038 - Scarlett Johansson Tatto -

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 039 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 040 - Scarlett Johansson Tatto - foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 041 - Scarlett Johansson Tatto -

   foto Tattoo Scarlett Johansson dateret 10.11.2017 nr. 042 - Scarlett Johansson Tatto -

   Se videoen:

   Forberedt af: ksav1 (Galkin Maxim Gennadievich)

   Read more
   Foto af tatoveringer

   Tatovering “Glucose” (Natalia Chistyakova-Ionova)

   Her kan du finde ud af alt om tatovering “Glucose” (Natalia Chistyakova-Ionova), se fotoeksempler på tegninger, find ud af deres betydning, fortolkning, betydning, læs interessante fakta og oplysninger fra udseendehistorien på kroppen.

   Glukosetatovering (Natalia Chistyakova -Ionova) - fotoeksempler på kendte tatoveringer - eksempler

   Glukosetatovering (Natalia Chistyakova -Ionova) – fotoeksempler på kendte tatoveringer – eksempler

   Tatovering “Glucose” (Natalia Chistyakova -Ionova) – alt det vigtigste

   Hvor populær tatovering er i det 21. århundrede! Alle kan gå til en tatoveringsstue og få næsten enhver tegning på kroppen. Og det er ligegyldigt, hvilken klient der er en simpel person eller en kunstner kendt over hele verden. I dag vil specialiserede saloner glæde alle deres besøgende med en tatovering og dens pris..

   Glukosetatoveringer

   Glucose er et interessant scenenavn på sangerinden Natalia Chistyakova-Ionova, som hun bruger i sit kreative arbejde. På et tidspunkt blev hun kendt i hele Rusland og SNG -landene takket være hendes usædvanlige stemme og talent for at fremføre sange. Uden hensyntagen til sin musikalske karriere er Natalia engageret i tv og skuespil.

   foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 002 - 1 -

   På hendes fødselsdag, for et par år siden, besluttede Glucose at få sin første tatovering. Faktisk, men dette er ikke det eneste forsøg fra sangerinden på at beslutte en tegning til hendes krop: hun havde tidligere besøgt tatoveringsstuer mere end én gang, hentet en skitse, men accepterede ikke en tatovering..

   Og da Glucose var 27 år gammel, dukkede billeder af hendes tatoveringer op på Internettet.. Hendes tatoveringer er:

   • omridset af hjertet på enden af ​​venstre håndflade
   • og konturen af ​​en stjerne i enden af ​​den højre håndflade.

   Først kommenterede sangerinden ikke betydningen af ​​hendes tatoveringer på nogen måde: i vores tid har en kunstnerisk tatovering længe ikke haft nogen særlig betydning ud over den, som ejeren indgyder i den. Og lidt senere, på en af ​​siderne i Glucoses sociale netværk, kom der en kommentar om, at essensen af ​​en stjerne er held (en stjerne skinner altid – det betyder, at held altid vil følge livet), og hjertet er kærligheden til din liv.

   foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 003 - 1 -

   Først og fremmest bemærkes det, at Natasas tatovering er som et symbol på unikhed for andre mennesker. Ingen udelukker, at det var hendes sidste eksperimenter inden for udseende..

   En populær mester, der stammer fra Frankrig med pseudonymet Fuzi UVTPK, der lavede tatoveringer til forskellige kunstnere og berømte personligheder fra hele vores verden, den første, der var i stand til at overtale sangeren til at tatovere. Han fortalte hende om hele processen, nuancerne, hjalp med at slippe af med tvivl og frygt. Det vides, at han malede skitser og udførte tatoveringer for så berømte personligheder som Daft Punk, Scarlett Johansen og mange andre. Fuzi startede sin karriere fra det enkleste – med graffiti. Efterhånden overførte han stilen til billederne til kroppen. Og med alt, for nylig var han ved et uheld heldig at være i Moskva, hvor han kom til sessionen Glucose.

   foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 010 - 1 -

   Forventet søde udråb og en positiv reaktion fra offentligheden tegnede Natasha en tegning på datterens håndflader med en markør, præcis gentagelse af hendes tatoveringer og fotograferede og lagde billedet på Instagrams sociale netværk. Faktum er, at Natalias yngste datter kun er halvandet år, og hun vil allerede gerne være som sin berømte og elskede mor med magt og hoved. Glucose skrev billedet som “Min abe! Gentager absolut alt “.

   I øvrigt om hele situationen: for ikke så længe siden fik familiens overhoved, Alexander Chistyakov, Natasas mand, også et nyt bærbart mønster. Konen godkendte hans valg og beslutning og gik naturligvis med ham til sessionen som støtte. Et foto af dette dukkede også op på netværket. Det er dejligt, når alle i familien er “fans” af det samme, og alle stræber efter at støtte hinanden.!

   I øvrigt har “Glucose” en særlig overholdelse af fashionable tasker, som pressen gentagne gange har skrevet om. Du kan For at lære mere om populære modeller og priser her.

   Tattoo “Glucose” (Natalia Chistyakova -Ionova) – fotoeksempler fra 11/12/2017

   foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 021 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 001 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 002 - 1 -

   foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 003 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 004 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 005 - 1 -

   foto Tatovering af glukose Natalya Chistyakova dateret 11.12.2017 nr. 006 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 007 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 008 - 1 -

   foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 009 - 1 - foto Glucose Tattoo Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 010 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 011 - 1 -

   foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 012 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 013 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 014 - 1 -

   foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 015 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 016 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 017 - 1 -

   foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 018 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 019 - 1 - foto Glukosetatovering Natalya Chistyakova dateret 12/11/2017 nr. 020 - 1 -

   Se videoen:

   Forberedt af: iammisakiti (Ulyana)

   Read more
   Foto af tatoveringer

   Tatovering Kristen Stewart

   Her kan du se billedet tatovering kristen stewart, du vil lære historien om tegningernes udseende på en berømtheds krop, du vil kunne stifte bekendtskab med tegningens betydning, deres betydning og funktioner.

   Tatovering Kristen Stewart - fotoeksempler på tatoveringer på en berømtheds krop

   Tatovering Kristen Stewart – fotoeksempler på tatoveringer på en berømtheds krop

   Kristen Stewarts tatovering – alt det sjove

   Kristen Stewart er en ung skuespillerinde, hvis popularitet tog ganske ufortjent fart efter filmen “Twilight”, selvom Stewart deltog i mange andre film, begyndte at skyde i teenageårene og prøvede sig på meget mere komplekse billeder end karakteren af ​​Bella Swan.

   Vær opmærksom på skuespilleren og på de skøre bedømmelser af film med hendes deltagelse, for ikke så længe siden blev hun tilbudt at blive reklame -ansigt for Chanel -mærket, som skuespilleren accepterede. Men på trods af den elegance og feminine charme, som deres samarbejde indebærer, nægter Kristen Stewart stadig ikke sig selv dekorationen af ​​kroppen med tatoveringer, hvoraf mange har en temmelig tilsløret betydning..

   Minde tatoveringer

   Den første tatovering udført af en stjerne og bemærket af paparazzi er et uendeligt tegn på hans håndflade. Tatoveringen blev fyldt i kredsen af ​​skuespillerens venner som et symbol på dedikation til venskab og tre flere mennesker har det samme sted..

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №011 - Tattoo Kristen Stewart -

   En anden tatovering, der betyder skæbnenes enhed, er symboler på underarmen af ​​ubestemt indhold. Stjernens bedste ven, Alicia Kargile, har det samme image, men dens indhold holdes hemmeligt. Fra siden ligner tatoveringen to pile, der består af krydsede linjer, som kan have enhver betydning.

   En af de mest chokerende tatoveringer af Kristen Stewart var en tegning på venstre håndled, der blev bevokset med rygter umiddelbart efter dets udseende. Skuespilleren nægter selv at afsløre betydningen af ​​tatoveringen, og de antagelser, der fremsættes, er radikalt forskellige: tegningen krediteres forholdet til flaget i den britiske gruppe Black Flag eller om årene med romantik med partneren på sættet med “Twilight” Robert Pattinson, hvis pause blev meget smertefuld for skuespilleren. Tatoveringen er slående i sin enkelhed og viser fire næsten umærkelige vandrette striber, der følger hinanden.

   Tekst tatoveringer

   På skuespillerens albue kan du finde en linje skrevet med kursiv i kolonnen “endnu en gang med følelse” (endnu en gang med følelse). Filmen med samme navn, udgivet i 2016, fortæller om oprettelsen af ​​et nyt album af den australske musiker Nick Cave. Imidlertid er sætningen allerede blevet næsten bevinget og kan bære enhver betydning, der er vigtig for skuespilleren selv..

   Linjen “Do not leave me”, der oversættes som “Do not leave me”, optrådte for ikke så længe siden på venstre underarm af Kristen Stewart og tilhører teksten til en af ​​sangene af Blink 182.

   Guernica tatovering

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №033 - Tattoo Kristen Stewart -

   Sils Maria Clouds, en dramatisk film instrueret af Olivier Assayas, blev udgivet i 2014 og viste verden heltinden spillet af Kristen Stewart med en tatovering på armen. Under optagelserne blev der lavet en midlertidig tatovering, men umiddelbart efter deres afslutning skyndte skuespilleren sig at få en rigtig. Dette er Stewarts største tatovering til dato. Tegningen er et fragment af Pablo Picassos maleri “Guernica”, nemlig billedet af en pære på baggrund af øjet fra toppen af ​​maleriet. Arbejdet blev udført af kunstneren i retning af kubisme, og fragmentet med en pære angiver fremskridt inden for videnskab og teknologi og masseødelæggelsesvåben. Selve maleriet blev skabt som en protest mod begivenhederne i Spanien i 1931-39.

   Kristen Stewarts tatoveringer er ikke de mest iørefaldende og mindeværdige, men de er bestemt meget mystiske. Også skuespilleren søger tydeligvis ikke at male sin krop og foretrækker interessante, diskrete historier med dyb betydning..

   Tattoo Kristen Stewart – fotoeksempler fra 02/09/2018

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №037 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №001 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №002 - Tattoo Kristen Stewart -

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №003 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №004 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №005 - Tattoo Kristen Stewart -

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №006 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №007 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №008 - Tattoo Kristen Stewart -

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №009 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №010 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №011 - Tattoo Kristen Stewart -

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №012 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №013 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №014 - Tattoo Kristen Stewart -

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №015 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №016 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №017 - Tattoo Kristen Stewart -

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №018 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №019 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №020 - Tattoo Kristen Stewart -

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №021 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №022 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №023 - Tattoo Kristen Stewart -

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №024 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №025 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №026 - Tattoo Kristen Stewart -

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №027 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №028 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart dateret 09.02.2018 №028 - Tattoo Kristen Stewart - 262342562

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №030 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №031 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №032 - Tattoo Kristen Stewart -

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №033 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №034 - Tattoo Kristen Stewart - foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №035 - Tattoo Kristen Stewart -

   foto Tattoo Kristen Stewart fra 09.02.2018 №036 - Tattoo Kristen Stewart -

   Se videoen:

   Read more
   Foto af tatoveringer

   Tatovering af Mikhail Koklyaev

   Her lærer du interessante fakta om tatoveringen af ​​Mikhail Koklyaev, tegningens betydning, fortolkning og betydning, du kan se billedet.

   Mikhail Koklyaevs tatoveringer - foto af tatoveringer - samling

   Mikhail Koklyaevs tatoveringer – foto af tatoveringer – samling

   Mikhail Koklyaevs tatoveringer – alle de mest interessante

   Mikhail Viktorovich Koklyaev er en berømt russisk atlet, styrkeløfter, blogger, vægtløfter. Ud over sine præstationer på sportsområdet skiller Koklyaev sig ud for sine ikke-standardiserede tatoveringer på kroppen. Jeg fik min første tatovering som 34 -årig. I alt har Koklyaev 3 tatoveringer:

   • mønstret sværd med et kors på bagsiden;
   • RUDIARUS -indskrift på brystet;
   • blå “lykkefugl” på underarmen.

   Betydningerne af Koklyaevs tatoveringer vil blive detaljeret i denne artikel..

   foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №006 - Tattoo Mikhail Koklyaev -

   Sværd og kryds

   Den første tatovering af Mikhail Viktorovich, og måske den største, da den optager hele ryggen.

   Sværdetatoveringen symboliserer ære, mod og betragtes mere som en mandlig tatovering end en kvindelig. Sværdet er et af de få billeder, der er proppet sammen med ethvert mønster, tilføjelse, som bærer en ekstra semantisk belastning.

   Kors -tatoveringer har længe haft en religiøs betydning. I dag er korset ikke proppet med det formål at betegne religion, tegningen tiltrækker med sin enkelhed og ukomplicering og kombineres ofte med mønstre og andre billeder. Nogle mener, at korset er et symbol på lidelse, som en person lider på et eller andet tidspunkt i sit liv, andre vælger skitser med kors og sætter amulets betydning i mod onde hensigter.

   Symbolikken for et mønstret sværd med vægt på korset betegner enhed, stærk forening, broderskab.

   foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №007 - Tattoo Mikhail Koklyaev -

   RUDIARUS bogstaver

   Fastgjort i stil med græsk-romersk skrift læses selve indskriften på latin. “Rudiarii” fra gammel romer – en gratis gladiator, der blev tildelt et træsværd, et symbol på frihed, og fortsatte med at deltage i kampe. Groft oversat betyder det “pensioneret gladiator.” Denne indskrift symboliserer magt og erfaring, og hvad angår den person, der bærer denne indskrift på kroppen, er han en gladiator, der fortjener frihed, men fortsætter med at kæmpe ikke kun i arenaen, men også i sport og hverdag..

   Det skal bemærkes, at tatoveringen med indskriften “Rudiarius” bragte stor begejstring for unge mennesker – atleter og powerlifters, da mange begyndte at fylde denne indskrift på forskellige dele af kroppen. Spørgsmålet om, hvad det er, plagiat eller loyalitet over for bevægelsen, er stadig åbent..

   “Lykkens fugl” på underarmen

   Denne tatovering har en meget dyb betydning for Mikhail Koklyaev, da den blev lavet i skitsen af ​​hans egen datter Diana.

   foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 09/25/2017 # 017 - Tattoo Mikhail Koklyaev -

   I oldtiden betød billedet af en fugl menneskers sjæle. Billedet af en fugl på kroppen bærer betydningen af ​​en forbindelse med luftelementet. Det personificerer frihed, forandring, uafhængighed, åndelig perfektion. Fuglen er et symbol på det gode sejr over det onde, har en positiv energi, sjælens forbindelse med Gud, himmel og jord.

   Enhver, der beslutter at anvende en fugletatovering på egen hånd, ved, at dens betydning afhænger af selve fuglens race. Piger vælger mindre og smukkere fugle som kolibrier, svaler, flamingoer, storke, påfugle, ugler og svaner. Mænd vælger tværtimod skitser med store og statelige fugle, såsom en ørn, phoenix, kongeørn, ravn..

   Tatovering Mikhail Koklyaev – fotoeksempler fra 09/20/2017

   foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 # 021 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №001 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №002 - Tattoo Mikhail Koklyaev -

   foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №003 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №004 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №005 - Tattoo Mikhail Koklyaev -

   foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №006 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №007 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №008 - Tattoo Mikhail Koklyaev -

   foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №009 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 09.25.2017 # 010 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №011 - Tattoo Mikhail Koklyaev -

   foto Tattoo Mikhail Koklyaev fra 25.09.2017 №012 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №013 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №014 - Tattoo Mikhail Koklyaev -

   foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №015 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №016 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 09/25/2017 # 017 - Tattoo Mikhail Koklyaev -

   foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №018 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 09.25.2017 # 019 - Tattoo Mikhail Koklyaev - foto Tatovering af Mikhail Koklyaev dateret 25.09.2017 №020 - Tattoo Mikhail Koklyaev -

   Se videoen:

   Forberedt af: kriskriskristin (Gumenyuk Kristina Sergeevna)

   Read more
   Foto af tatoveringer

   Eye tatovering betydning

   Eye tattoo betydning eller hvad er meningen med en eye tattoo

   Eye tatovering er meget populær. Synsorganerne anvendes meget ofte på menneskekroppen inden for rammerne af forskellige sammensætninger..

   Symbolik

   Eye tatovering betydning kan variere betydeligt afhængigt af det specifikke billede. I bredeste forstand er en tatovering i form af et øje imidlertid en talisman, den kan symbolisere Guds viden, styrke eller kraft..

   Eye tattoo betydning + eksempler på fotos af færdige tatoveringsværker

   Eye tattoo betydning – alt det sjove

   Dette element blev udstyret med en sådan symbolik af gamle mennesker, der troede, at det var gennem øjnene, at sjælen trænger ind i en person..

   Forskellige variationer af øjetatoveringer

   Afhængigt af den specifikke sammensætning, hvor øjet er afbildet eller af det specifikke uafhængige billede af det, kan tatoveringens betydning som helhed variere. For eksempel er en af ​​de mest populære øjetatoveringer trekantøjet.. Eye tatovering i trekant betydning det er et symbol på den guddommelige treenighed og troen på den. Hvori pyramide tatovering med øjenbetydning det er snarere visdom, højere viden, spiritualitet og så videre. Også ofte er øjnene fyldt med tårer placeret under dem. Og ofte er en tåre faktisk proppet under et rigtigt øje.. Tår under øjet tatovering betydning repræsenterer beklagelse af gerningen. En sådan tatovering kan betyde, at en person fortryder noget..

   Hvis ikke begrænset til de herskende stereotyper, øje tatovering betydning kan være meget forskellige. Øjne kan udtrykke forskellige følelser, følelser, de kan udtrykke en persons sindstilstand og i sidste ende skildre øjnene på en elsket, den der fyldte dem.

   Øjetatoveringer kan påføres forskellige dele af kroppen og kan udføres i forskellige stilarter. Individuelle værker, der skildrer øjne inden for realismens rammer, kan tegnes så detaljeret, at de snarere ligner et fotografi frem for en kropstegning..

   Du kan se:

   ØJNE TATTOO SKETSER

   FOTO TATTOO ØJNE

   Read more
   Foto af tatoveringer

   Lera Kudryavtsevas tatovering

   Her lærer du alt om Lera Kudryavtsevas tatovering, se på fotoeksemplerne på tatoveringsdesign, lær om deres funktioner, udseende, betydning og betydning.

   Tattoo Lera Kudryavtseva - fotoeksempler på kendte tatoveringer

   Tattoo Lera Kudryavtseva – fotoeksempler på kendte tatoveringer

   Lera Kudryavtsevas tatoveringer – alt det vigtigste

   Mange berømtheder, tv-stjerner er opmærksomme på tatoveringer som en måde at udtrykke sig på. De forsøger at dekorere deres krop for at understrege deres individualitet. De fleste tatoveringer er udført på arabisk eller latin. Det er meget sjældent at møde en berømt person med en tatovering lavet på sit russiske modersmål. Mange mener, at tatoveringer på sprog, der ikke er forståelige for almindelige mennesker, ikke kun giver individualitet, men også en persons mysterium..

   Hvordan Lera Kudryavtseva vælger en tatovering.

   Den kendte tv-præsentant, en aktiv repræsentant for showbranchen og endelig skønheden Lera Kudryavtseva, besluttede også at pynte sin allerede smukke krop med tatoveringer. Jeg besluttede og gjorde. Lera selv er en meget lys personlighed. Alle begivenheder har statusbekræftelse, hvis Lera deltager.

   Leras første tatovering.

   For ikke så længe siden var Lera en simpel oplægsholder på MUZ TV -programmet, og nu er hendes popularitet slukket for hitlisterne. De mest prestigefyldte musikprogrammer kan ikke afholdes uden den. Alle programmets shows dekorerer hun med sit nærvær. Førende – Lera Kudryavtseva, vil gøre ethvert program interessant og spændende inden for showbranchen. Derudover har Lera sin egen lyst, hun er velbevandret i mode og har sin egen individuelle smag. Denne smag kan misunde enhver succesrig pige..

   I et af udsagnene om tatoveringer argumenterede Lera for at lave en tatovering, hun aldrig jagtede mode, men kun efter opfordring fra hendes indre sjæl og på foranledning af hendes hjerte. Hun tager tatoveringer meget alvorligt. Inden hun lavede den første tatovering, læste Lera en masse litteratur igen. Hver tatovering har trods alt en dyb betydning og betydning..

   Engang fortryllede Lera, med sin tatovering på halsen, sin ven Anfisa Chekhova. Tatovering betød (både krop og sjæl). Med tiden fik Anfisa den samme tatovering på kroppen..

   Tatovering foreslået af hjertet.

   Under en romantisk tur fik Lera endnu en tatovering. Hun vendte tilbage fra en rejse med en lille indskrift på bagsiden af ​​hendes venstre håndled. For Lera er en tatovering som en kunstnerisk skabelse, der afspejler den menneskelige sjæls tanker og følelser. Inskriptionen på hånden blev foreslået af hjertet.

   Foto af Tattoo Lera Kudryavtseva 25.08.2018 №009 - Tattoo of Lera Kudryavtseva -

   Inskriptionen læste (det vigtigste i livet er kærlighed). Mange skrev, at i elite -fester diskuteres Leras tatoveringer aktivt. Alle er meget interesserede i, hvad der fik stjernen til at lave netop en sådan indskrift..

   I øjeblikket er Leras tatovering om kærlighed en af ​​de mest fashionable tatoveringer blandt elskere af denne kunst. Ifølge Lera vidste hun efter natten fra morgenstunden præcis, hvilken slags tatovering hun ville lægge på kroppen. Ingen ved, en drøm eller en vision, foreslog billedet af en fremtidig tatovering. Men i ingen kataloger valgte hun det ikke. Mest sandsynligt fik denne sindstilstand hende til at anvende præcist ordene om kærlighed.

   Faktisk er det sandt (det vigtigste i livet er kærlighed), ikke kun kærlighed mellem en mand og en kvinde, men også den højeste kærlighed. Tross alt siger skrifterne: elsk hinanden. Kærlighed styrer verden, og alle ved det. Måske er det derfor, ord om kærlighed, for Lera, er af stor betydning på hendes livsbane.

   Tattoo Lera Kudryavtseva – fotoeksempler fra 08/25/2018

   Foto af Tattoo Lera Kudryavtseva 25.08.2018 №011 - Tattoo of Lera Kudryavtseva - Billede af Tattoo of Lera Kudryavtseva 25.08.2018 №010 - Tattoo of Lera Kudryavtseva - Foto af Tattoo Lera Kudryavtseva 25.08.2018 №009 - Tattoo of Lera Kudryavtseva -

   Foto af Tattoo Lera Kudryavtseva 25.08.2018 №008 - Tattoo of Lera Kudryavtseva - Foto af Tattoo Lera Kudryavtseva 25.08.2018 №007 - Tattoo of Lera Kudryavtseva - Foto af Tattoo Lera Kudryavtseva 25.08.2018 №006 - Tattoo of Lera Kudryavtseva -

   Foto af Tattoo Lera Kudryavtseva 25.08.2018 №005 - Tattoo of Lera Kudryavtseva - Foto af Tattoo of Lera Kudryavtseva 25.08.2018 №004 - Tattoo of Lera Kudryavtseva - Foto af Tattoo Lera Kudryavtseva 25.08.2018 №003 - Tattoo of Lera Kudryavtseva -

   Foto af Tattoo Lera Kudryavtseva 25.08.2018 №002 - Tattoo of Lera Kudryavtseva - Foto af Tattoo Lera Kudryavtseva 25.08.2018 №001 - Tattoo of Lera Kudryavtseva -

   Se videoen:

   Forberedt af: mojsak (Moisak Natalia Sergeevna)

   Read more