Татуировка

Знаменитостите имат своите груби татуировки

Наз Мила, млада звезда на телевизията и социалните медии Zuhal Topal’la, родом от Азербайджан, наскоро привлече вниманието на международните медии, след като блогър направи огромна татуировка отстрани на тялото си. Достатъчно е да прочетете написаното върху татуировката, за да разберете причината за такова внимание..

Naz Mila error tattoo - снимка - снимка 1

Звездата на телевизията и социалните медии беше осмивана за погрешна татуировка – Наз Мила

Ако не можете да различите шрифта, тогава татуировката с черно мастило, преминаваща през тялото на Наз, гласи: „Мога да преценя един Бог по моите грешки и грешки“..

26-годишната, която стана известна, след като се появи миналата година в Zuhal Topal’la, турско сватбено риалити, в което мъжки членове търсят булка, все още не е обяснила странната си татуировка, но някои от нейните 850 000 последователи в Instagram вярват че тя иска да изобрази популярната турска фраза „Само Бог може да ме съди за грешките и коректността ми“, превеждайки я на английски с помощта на онлайн преводач.

Татуировка на грешка Naz Mila - снимка - снимка 2

Спорното шоу, в което Мила беше една от най -популярните звезди, беше свалено от ефира миналата година във връзка с твърдения, че участниците са правили секс за пари.

Предполага се, че Naz си е направил татуировката в салон за татуировки в Истанбул, Турция, и съдейки по снимката, публикувана в Instagram от звездата на риалити телевизията, татуистът напълно не осъзнава значението (или липсата му) на получената фраза, като например самата блогърка.

„Попитайте някого дали говори английски, преди да му позволите да татуира човек“, коментира един човек в Twitter.

Татуировка на грешка Naz Mila - снимка - снимка 3

Докато мнозина в социалните медии са участвали в подигравки с Наз Мила за грешката й, много хора смятат, че фалшивите снимки са публикувани от младата знаменитост с една цел – да привлекат вниманието. Е, ако случаят е такъв, тогава изглежда е получила това, което иска.

Между другото, Наз Мила не е единствената знаменитост, която си е направила татуировка с грешка.

Бен Хигинс.

Хигинс има татуиран библейски стих от лявата си страна. Редовете са взети от Притчи 16: 3, но татуистът случайно написа „Притчи 16:34“. По -късно Хигинс се върна и добави кръст над номер 4, но той все още е там, под малък слой ново мастило..

Татуировка на бъг Хиггинс - снимка

Риана Фенти.

Според уебсайта Hollywood Life, художникът твърди, че има не една, а две повредени татуировки наведнъж. Доколкото е известно, Риана искаше да напише думите „бунтовническо цвете“ на врата си на френски, но вместо това татуировката гласи „бунтовническо цвете“. Съобщава се също, че върху бедрото е татуирана думата „прошка“, която е грешно написана на санскрит..

Татуировка за грешка на Риана Фенти - снимка

Хейдън Панетиър.

Холивудският живот също съобщава, че в лявата страна на Panettiere има грешно написана на италиански дума „на живо без съжаление“.

Снимка на Хейдън Панетиър

Hayden Panettiere при пристигания за премиерата на KLITSCHKO на филмовия фестивал Tribeca 2011, училище за визуални изкуства (SVA), Ню Йорк, Ню Йорк, 24 април 2011 г. Снимка От: Gregorio T. Binuya / Everett Collection ya / Everett Collection y / Everett Collection

Бритни Спиърс.

Татуировката на китайски иероглифи под корема на Спиърс трябваше да означава думата „мистериозен“, но се превежда като „странен“.

Бритни Спиърс - снимка на грешка при татуировка

Ашли Грийн.

Татуировката на крака на Грийн с думите „живее танц“ не съдържа необходимия апостроф.

Ашли Грийн - снимка на татуировка с грешка

Джони Деп.

Татуировката на Деп на дясното рамо първо съдържаше думите „Winona Forever“, но след това я промени на „Wino Forever“.

Джони Деп - фото татуировка грешка

Дженифър Лорънс.

Според Elle (френско седмично женско списание), Лорънс случайно е поставил цифрата „2“ в татуировката си „H2O“ над буквата „H“ вместо под.

Дженифър Лорънс - татуировка с грешка - снимка

Кевин Дюрант.

Дюрант има огромна татуировка на гърба си, но за щастие само с една грешка. Според The ​​Huffington Post (американско интернет издание), вместо правилната дума „зрял“, се казва „mautre“.

Кевин Дюрант - снимка на татуировка с грешка

Подготвено от: видf (Красилников Станислав Инокентиевич)