Татуировка

Направете си татуировка за залог?

Тук можете да научите за тези, които са измислили направи си татуировка за залог и се отличи, гърмяйки в новините със смешен модел на татуировка, който беше причинен от глупост.

Направете си татуировка за залог – цялото забавление за смешните татуировки

Не всеки иска да си направи татуировка. И ако това е равенство за залог? Освен това правото на избор – това, което ще бъде изобразено, не принадлежи на потенциалния клиент на салона за татуировки?

Най -глупавият аргумент

Какво младите хора не се забавляват след посещение на кафене. Например, те поставят на ръка чек от тази институция. Това е татуировката, направена от пикапа Стиан заради залога. Той увери приятелите си, че всяко момиче ще полудее по него. Но той загуби. Приятели ми казаха да си направя татуировка на кукла Барби или чек от Макдоналдс като възмездие. Бруталността надделя, така че дебатиращият избра последното. Такава татуировка придоби слава благодарение на майстора, който я направи. През цялата си кариера той никога не е натъпквал нещо подобно..

чек от татуировка в ресторант - снимка 1

Знаменитостите също са склонни към глупави залози и залагания. Актьорът Том Харди се съгласи с Леонардо Ди Каприо, че няма да получи Оскар за поддържащата си роля във филма „Оцелелият“. В резултат на това Харди трябваше да си направи смешна татуировка, изобразяваща надпис „Лео знае всичко“..

Има известна история, че образът на германския канцлер е изпълнен от един от членовете на портала Reddit. Той написа, че ако постът му получи десет хиляди харесвания, татуировката ще бъде върху филето на тялото. Ако потребителят не изпълни обещанието, администраторът обеща да го забрани. И човекът взе и спази обещанието си. Снимка с резултата може да бъде намерена на уебсайта на Imgur.

чек от ресторант татуировка - снимка 2

Най -скъпият спор

Татуировка Джефри Грос - снимка 1

Известният комарджия Джефри Грос лесно спечели половин милион долара, просто като подпечата на гърба си символа на секс малцинствата. Той спори с продуцента Бил Пъркинс, че тя не може да бъде показана. Символът прилича на овал с вътрешна дъга. Но с шест цвята, както подобава на флаг без морал.

Татуировка Джефри Грос - снимка 2

Спорни спорове

Феновете понякога носят отговорност и за обещанията си с висок глас. Имаше мач между Словения и Шотландия. Един човек на име Калъм Странг каза, че футболистът Крис Матрин едва ли ще вкара един гол. И, ето, в 82 -ата минута на мача Мартин беше изведен от резерва и той все още вкарва гол. Калъм нямаше друг избор, освен да си направи татуировка с датата на мачтата, резултата и името на играча, вкарал решаващия гол..

Татуировка на Стивън Джерард - снимка 1

Друг фен обеща да си направи татуировка в долната част на гърба, ако Джон Оби Микел вкара гол в мача за ФА Къп. Името на играча трябваше да бъде приложено към филето на небрежния дебат.

Самите играчи също обичат да спорят. Стивън Джерард от Ливърпул направи залог с играча на Манчестър Юнайтед Рууни Уейд. Спорът беше, че капитанът на Ливърпул ще стане безспорен шампион на Англия, преди да се оттегли от кариерата си. Но Стивън загуби спора и си направи татуировка в Манчестър от вътрешната страна на предмишницата..

Семеен спор

Татуировка на Барбара Сикрест - снимка 1 Татуировка на Барбара Сикрест - снимка 2 Татуировка на Барбара Сикрест - снимка 3

Татуировка на Барбара Сикрест - снимка 4 Татуировка на Барбара Сикрест - Снимка 5 Татуировка на Барбара Сикрест - Снимка 6

Има спорове и между роднини. Възрастната американка Барбара Сикрест спори с дъщеря си, че любимият отбор на семейство Чикаго Къбс ще стигне до финала на Висшата лига. Това се случи 12 години по -късно. Барбара е татуирала логото на отбора на 82. Дъщеря й и дори внукът й последваха примера на опитна мажоретка. И това може да се счита за по -скоро общо обещание или много любезен семеен спор..