Татуировка

7 идеи за татуировки след раздяла

Ако искате да се освободите от негативните емоции след болезнена раздяла с любимия човек, направете си татуировка. Хората безкрайно идват при татуисти, които искат да отпразнуват случилото се – и те започнаха да забелязват какви идеи са присъщи на такива клиенти..

Нова татуировка е като лекарство. Психически и физически това може да бъде начин за освобождаване на натрупаната болка. Изобилният физически дискомфорт наведнъж спира цялата душевна болка – докато изразявате себе си и правите нещо безопасно. Въпреки това, дори такава татуировка си струва да се обмисли..

Новата рисунка може да символизира урока, който сте научили от романа. Или история за вашето минало за тези, които искат да го споделят с другите, или подчертайте отношението ви към свободата. Само вие определяте енергията, която влагате в татуировка. В крайна сметка прилагането на всеки модел върху тялото е почти духовен процес, а в момент на такъв емоционален стрес, още повече.

7 идеи за татуировки след раздяла - опции и фотопримери за дизайн на татуировки

7 идеи за татуировки след раздяла – опции и фотопримери за дизайн на татуировки

7 идеи за татуировки след раздяла

Говорихме с татуисти и научихме за седемте татуировки, които хората получават най -често след раздяла..

  1. Припокриващи се. (повече тук)

Нанасянето на нова татуировка върху съществуваща татуировка не е толкова болезнено и струва по -малко от пълно премахване. Освен това има много повече смисъл. Клиентите най -често покриват инициалите на бивши партньори с рози, пантери и други рисунки – по -големи и по -тъмни. Всичко, което може да отклони вниманието от името, скрито под татуировката. Разбира се, татуистите веднага казват, че релефът на инициалите на любим човек по тялото не е добра идея, но ако вече е допусната грешка, ето как да я поправите..

  1. Цитат. (повече тук)

Веднага след почивката редовете стихове и песни непосредствено след почивката могат да намерят много по -голям отзвук у човек. Понякога те са толкова значими, че дори си правите татуировка с тях. Цитатът може да бъде символ на постоянство и постоянство, което ви помага да се справите с трудни обстоятелства – сега и до края на живота си, дори ако репликата не ви напомня за конкретен пробив в миналото. Този цитат сега ви напомня за славните времена с някогашния ви любим човек, както и наистина всичко, което ви заобикаля – но с течение на времето може да бъде изпълнено с нов смисъл.

3. Метафора. (повече тук)

Всички татуировки, направени след раздялата, имат символика. Какво е най -интересното: всеки човек има своя собствена идея за раздяла, поради което татуировките са различни. Може да е същият цитат, но кодиран в богато украсена рисунка; на телата често се появяват феникси и вълци. Отминаха дните, когато разбитото сърце беше единствената идея – но тя може да вдъхнови всеки..

  1. Думата „свобода“. (повече тук)

Не всяка татуировка трябва да се обяснява. За мнозина думата „свобода“, написана на всеки хубав език, е достатъчна. Тази опция е втората по популярност след припокриващи се татуировки. Тази дума ще отговаря на различни житейски обстоятелства, а възможните скици включват както простота, така и креативност – предвид безкрайния брой шрифтове, сред които можете да намерите това, което ще ви хареса..

  1. Изображения с птици. (повече тук)

По някаква причина хората се чувстват удобно да гледат птици след болезнена раздяла. Вероятно защото свободата на птиците контрастира толкова ярко с птиците, затворени в клетки за взаимоотношения, които носят негативни емоции. За щастие тази символика се вписва идеално в езика на татуировките. Артистичните хора ще харесат рисунката на птичи артикул, излитащ от клетка или излизащ от химикалка. Метафората е ясна и ясна, а сложният дизайн може да скрие, че тази татуировка е за раздяла..

  1. Счупено сърце или счупена стрела. (повече тук)

Не всеки човек иска да се усмихне след раздяла. За тези, които търсят еднакво смислени, но по -тъжни идеи, разбитите сърца и стрелите, счупени на две, са пътят. Това е най -очевидният избор за тези, които искат да бъдат открити с другите за чувствата си. Трябва обаче да внимавате: дори да прекрачите прага между живота в една връзка и самотата, веднъж, след като срещнете подходящия човек, може да съжалявате, че сте си направили татуировка. Но ако ви се струва, че значението на татуировката няма да се промени в зависимост от семейното ви положение, тази опция може да е идеална за вас..

  1. Татуировка импулс. (повече тук)

Някои татуировки, включително тези след почивка, не трябва да бъдат добре обмислени. Татуировките забелязват, че все по -често след раздялата клиентите им идват и импулсивно искат татуировки – единствено за да улеснят справянето с проблема и да затворят главата в живота си. За щастие, ако клиентът е явно пиян, татуистът има право да му откаже татуировка. Ако обаче разговорът касае емоционална импулсивност, ситуацията е малко по -различна – тук имате право да решите сами.

Ако обмисляте да си направите татуировка след раздяла, може би е добра идея първо да преминете през първите етапи на скръбта. Емоциите трябва да се успокоят, така че татуировката да не е импулсивна – в противен случай ще загубите парите и времето си и много скоро ще искате да се отървете от тях. Когато всичко се успокои и вие по -лесно ще възприемате реалността, може да се окаже, че символът на връзката ви с човек ще се превърне в нещо по -позитивно, отколкото сте си мислили преди. Всеки роман съдържа ценни житейски уроци – в известен смисъл всеки човек, който напуска живота ви, е не само неуспешна любов, но и учител на живота. Единствената добра новина е, че независимо от урока, той винаги може да се превърне в татуировка..

Примери за снимки на татуировки на любовна тема от 26.01.2019 г.

Гледай видеото:

Подготвено от: Стивигуст (Анастасия Гастин)