Татуировка с панделка

Татуировките на Гуф – всичко за татуировките на Алексей Долматов

Скандалният руски рапър Алексей Долматов, по -известен като Гуф, е голям фен на татуировките. Тялото му е почти изцяло покрито с татуировки и всички са пълнени по някаква причина. Всеки носи смисъл, напомняне за важни събития и неща, скъпи за сърцето му. От всички многобройни татуировки има няколко особено запомнящи се. Гуф татуировка.

МОСКВА

На врата на Алексей можете да видите надписа “Москва”. Това Гуф татуировка означава любовта му към столицата, на която е местно население.

татуировка Алексей Долматов

татуировка Алексей Долматов

Магнитофон на десния лакът

Малко хора знаят, че в началото на творческата му кариера има татуировка на думата „не“ на десния му лакът, която впоследствие Гуф прекъсва на магнетофон. Алексей Долматов предпочита да не говори за тази татуировка, но феновете му знаят, че „не“ означава „дрогата те изяжда“..

Гуф татуировка на гърба

“И аз имам 7 небостъргача на столицата от лопатката до лопатката …” Седем високи сгради в Москва са натъпкани на гърба на художника.

Татуировки на филмови герои.

На дясното рамо са натъпкани любими герои от филмите – Reservoir Dogs, Scarface, добре познатият герой на Кръстника Тони Монтана. Гуф татуировка се различават не само по красотата си, но и по обмислен избор.

Гуф татуировка на ръката

На ръката на художника можете да видите татуировка на арабски. Знаещи хора твърдят, че татуировката е преведена като „хашиш“, тъй като наркотиците са били част от живота му.

“… и нелепата схема на Замоскворечие върху черния дроб”

Доста интересна и уникална татуировка, пълнена от дясната страна. Още веднъж доказвате любовта си към Москва. Може би това татуиран Гуф искал да покаже мястото си на пребиваване или мястото, където е прекарал бурната си младост.

Татуировки, посветени на бившата му съпруга.

Гуф посвети няколко татуировки на бившата си съпруга Айза Долматова – нейният портрет и надпис „One love Vagapova“ на крака. Иса от своя страна попълни на едно и също място „Една любов Долматов“. И това не е всичко Гуф татуировка. Снимка По-долу.

Гуф татуировка Гуф татуировка