Татуировка с панделка

Татуировка с портрет на Майк Тайсън на рождения ден на 54 боксьора – 30 юни

В този материал можете да разберете интересни факти и да видите снимка на татуировка с портрет на Майк Тайсън на рождения ден на 54 Boxer – 30 юни.

Татуировка с портрет на Майк Тайсън на рождения ден на 54 Boxer - 30 юни - информация и снимки на татуировки

Татуировка с портрет на Майк Тайсън на рождения ден на 54 Boxer – 30 юни: информация и снимка на татуировката

Боксовата легенда и икона – Майк Тайсън е роден на 30 юни 1966 г. в Ню Йорк, Бруклин.

Съдбата на Майк далеч не беше лесна – на 16 -годишна възраст майка му почина, а треньорът му по бокс Кус д’Амато пое попечителството над младия шампион..

Майк започна да печели първите си титли по бокс, докато все още беше в младшата категория. През 1981-1982 г. печели злато на Олимпийските игри за младежи.

Той прави своя професионален дебют на 18 – 1985 г. и веднага избухва в света на бокса като „нещо невероятно“.

Още през 1986 г. Майк Тайсън стана най -младият шампион в тежка категория, а през следващите 20 години от кариерата си той отпечата името си със златни букви в историята на световния бокс..

Малко факти

Животът на Саик е нещо, нещо истинско, което не е лишено от тъмни страници, които пряко са повлияли на неговата боксова кариера..

През 1992 г. Тайсън е изпратен в затвора, получава 6 години присъда и е затворен за 3 години. След като излиза от затвора – възстановява титлите си – WBA и WBC.

През 1997 г., за отхапване на ухото от Холифийлд, Майк Тайсън губи боксерския си лиценз.

След това Майк се връща към бокса едва през 1999 г. и боксира до пенсионирането си през 2005 г..

Татуировъчните площадки на Майк Тайсън

Има един интересен факт за скандалната татуировка на лицето на Майк Тайсън с племенен модел, която говори за неговия войнски път и се появи на лицето му през 2003 г..

През 2011 г. излезе игралният филм „Ергенско парти във Вегас – 2“, където татуировката на Майк Тайсън беше напълно копирана, което накара неговия татуист – Виктор Уитмил да се обърне към съда с иск за нарушаване на авторски права от Warner Bros..

В рамките на 2 месеца конфликтът беше уреден от представители на Warner Bros., но обществеността не беше информирана за размера на обезщетението за щети и други нюанси..

Това събитие доведе до вълна от подобни съдебни дела от художници на татуировки, включително съдебно дело за баскетболисти от НБА, които масово се копираха на игрови платформи..

Е, в заключение, празнувайки 54 -годишнината от рождения ден на великия Майк Тайсън – 30 юни, ви каним да разгледате портретите на великия боксьор, които намериха своето място върху телата на феновете в татуировка.

Снимки на рисунки с татуировки с портрет на Майк Тайсън от 30.06.2020 г. (40 снимки)

Гледай видеото: