Tatovering

Tatovering fra tv -serien “Supernatural”

Her kan du finde ud af alt det mest interessante om tatovering fra serien “Supernatural”, stift bekendtskab med tegningens funktioner og muligheder, deres betydning, historie og betydning.

Tatoveringer fra tv -serien “Supernatural” – alt det mest interessante ved tatoveringstegninger

I det kommende år markeres 13 -året for Supernaturals første pilotafsnit. I løbet af denne tid lykkedes det den mystiske serie at erobre millioner af seeres hjerter og få en hel skare af loyale fans..

Det har allerede slået rekorden og er blevet det længste tv -projekt i CW’s historie, og stjernerne Jensen Eccles og Jared Padalecki er blevet kåret som de mest charmerende onde jægere på amerikansk tv. Serien, der er blevet en kult, gav sine fans ikke kun et fascinerende plot og spændende eventyr, men også endeløse temaer for tatoveringer.

Pentagram

Den mest berømte og genkendelige tatovering, der bestilles i saloner, er et pentagram, der beskytter mod dæmonisk besiddelse. Denne tegning repræsenterer en stjerne indskrevet i en cirkel indrammet af flammer. I Sam og Dean Winchesters, seriens karakterer, er den placeret i hjertet af hjertet nær kravebenet, men fans gør det på andre dele af kroppen..

Pentagram - tatoveringsfoto

Chevrolet Impala

Alle overnaturlige meddelelser begynder med ordene: “Brødrene Dean og Sam Winchester” bekæmper ondskab og rejser over Amerika i en sort 1967 Chevrolet Impala … “. En elegant veteranbil er blevet en af ​​seriens hovedpersoner og et tema for stilfulde tatoveringer..

Chevrolet Impala - tatoveringsfoto

Overnaturligt våben

  • Magic Colt

En af de mest interessante ideer til tatoveringer var den magiske hingsteføl – en mystisk artefakt, som ifølge legenden kan dræbe ethvert væsen. Det blev udformet af Samuel Colt sammen med et sæt med 13 sølvkugler. For dette supervåben brød en alvorlig kamp ud mellem familien Winchester og deres største fjende – den guløjede dæmon.

På tatoveringer er Colt afbildet med roser, fantastiske skabninger og indrammet af et bånd med et citat fra Bibelen. En usædvanlig mulighed er en tegning af en Colt med navnet Samuel Winchester. Hvad betyder en tatovering? Det symboliserer ubetinget kærlighed. En følelse, der er sjælden, men det er vigtigt for en person at huske, at den et eller andet sted skal være til stede.

Det vigtigste i “Supernatural” er jo ikke plottets forviklinger, ikke karismatiske dæmoner og ikke engang computerspecialeffekter, men forholdet mellem hovedpersonerne. Deres kærlighed og hengivenhed til hinanden berører sjælens dybder. For at Dean skulle leve, gav hans far, John Winchester, sin uvurderlige Colt og hans sjæl. Dean gik igennem helvede for sin lillebror. Sam, familiens favorit og Jensen Eccles, der spiller Dean, er overbevist om, at hans helt i finalen vil ofre sig selv for at redde sin bror.

Magical colt - tatoveringsfoto

Englevinger

De spredte vinger symboliserer skytsenglen for brødrene Winchester – Castiel. Vingetatoveringer er proppet på bagsiden eller mindre sammen med pentagrammet eller initialerne til hovedpersonerne.

Angel wings - tatoveringsfoto

Citater

  • “Ikke timebo mala”.

I løbet af handlingen driver heltene onde ånder ud ved hjælp af hellig vand, magiske tegn og Bibelen. Det mest berømte citat fra kristendommens hovedbog, der findes på tatoveringer, er udtrykket på latin “Non timebo mala”. Oversat betyder det: “Jeg vil ikke frygte det onde”.

  • “Bliv altid ved med at kæmpe”

Udtrykket, som fans af “Overheads” ofte fylder sig med, er forbundet med udøveren af ​​rollen som Samuel Winchester – skuespilleren Jared Padalecki. Der var en bitter periode i hans liv, da en ung mand blev syg af depression. Det skete under optagelserne i den tredje sæson, og det var muligt at komme ud af en virkelig helvedes tilstand kun ved hjælp af dit yndlingsværk og venner. Hans motto var sætningen: “Stop aldrig med at kæmpe.” Nu tjener det som en påmindelse til alle, der er så uheldige at stå over for dette alvorlige problem og en opfordring til ikke at give op..

  • “Fortsæt, min egenrådige søn”

Serien indeholder sange skrevet af talentfulde rockmusikere. Den første linje i seriens hovedtema er populær blandt fans: “Fortsæt, min egensindige søn”, hvilket betyder “Kom tilbage, fortabte søn”.

Forberedt af: isabel (Bolshakova Tatiana Vladimirovna)