hírek

Ksenia Borodina úgy döntött, hogy lánya első születésnapja tiszteletére újabb tetoválással díszíti testét

Ksenia Borodina úgy döntött, hogy egy másik tetoválással díszíti a testét. Már van tetoválása – a sztár feliratot készített a bal kezére – a lánya nevét, amelyet 7 évvel ezelőtt kitöltött. A felirat közelebb van a csuklóhoz. Angolul van. Most be akarja írni legkisebb lánya, Theona nevét. Úgy döntött, hogy a feliratot lánya születésnapja előtt, azaz január 22 -én készíti el, mielőtt egy éves lesz..

Ksenia Borodina úgy döntött, hogy lánya első születésnapja tiszteletére újabb tetoválással díszíti testét - 3. fotó

Ksenia Borodina úgy döntött, hogy lánya első születésnapja tiszteletére újabb tetoválással díszíti testét – 3. fotó

Borodina közzétett egy fényképet az Instaqramban, ahol Theon neve latinul van írva egy papírlapra. A fotó alá azt írta, hogy éppen azon a napon tetoválást készít a karjára. A TV -műsorvezető még mindig titkolja, hogy néz ki a lánya. A sztár minden rajongója reméli, hogy január 22 -én Ksenia Borodina kiállítja az összes fotót.

Vannak emberek, akik csodálni kezdték a csillag ilyen bravúrját, mások éppen ellenkezőleg, elítélték. Például az egyik előfizető azon tűnődik, miért kellene egy anyának a gyermekei nevével díszíteni a testét. Jobb, ha más hasznos cselekvéseket végez, hogy a gyerekek emlékezzenek anyjukra.

A sztárnak már toll tetoválása van a bokáján. A tetoválás 2015 -ben készült, egy korábbi delfintetoválás helyén. Ez a tetoválás játékosságot és a szabadság szeretetét jelentette..

Ksenia Borodina úgy döntött, hogy testét egy másik tetoválással díszíti lánya első születésnapja tiszteletére - 1. fotó Ksenia Borodina úgy döntött, hogy testét egy másik tetoválással díszíti lánya első születésnapja tiszteletére - 2. fotó Ksenia Borodina úgy döntött, hogy egy másik tetoválással díszíti testét lánya első születésnapja tiszteletére - 4. fotó Ksenia Borodina úgy döntött, hogy testét egy újabb tetoválással díszíti lánya első születésnapja tiszteletére - 5. fotó

Nagyon divat most tetoválni. Valószínűleg nincs olyan csillag, amelynek testén egyetlen tetoválás sincs..

Készítette: julia0891 (Osadchaya Yulia Petrovna)