Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​en stork -tatovering

Hvad er meningen med en stork -tatovering

Tatoveringer. Man troede engang, at tatoveringer bæres af enten sømænd eller kriminelle, ofte cyklister. I dag er tatoveringer blevet en populær kropsdekoration for rigtig, rigtig mange. Nu viser tatoveringer ikke kun stjerner, skulderstropper og ankre, men også emblemer, hieroglyffer, symboler, dyr og fugle. Mange vil gerne være forskellige fra andre ved hjælp af en tatovering, som for at skille sig ud. Tidligere blev tatoveringer hovedsageligt båret af mænd. Nu vil mange piger have en tatovering. Smuk, symbolsk, stilfuld. Lad os prøve at finde ud af storkens tatovering og hvad stork tatovering betydning i dag og tidligere. Lad os dykke lidt ned i historie og symbolik for fuldt ud at studere tatoveringsdesignet. Vi inviterer dig naturligvis til at sætte dig ind i skitser og fotos af færdige stork -tatoveringer.

Betydningen af ​​en stork -tatovering

Betydningen af ​​en stork -tatovering

Og selvfølgelig er det meget interessant at vide, hvad denne eller den tatovering betyder. For eksempel en storke. Hvilke associationer har du til denne store, stolte fugl? Wow! Storkene er ankommet! Forår!

Folk betragter storken som en skytsengel af ildstedet. Storken er ikke bange for mennesker, bygger rede på toppen af ​​træer nær menneskelig beboelse, vender tilbage fra år til år til sit gamle sted. Derfor er han et symbol på konstant og velvære. Siden oldtiden er billedet af en stork blevet betragtet som en talisman, et positivt symbol. Derfor påføres en stork i en tatovering for at have en uudslettelig amulet og for at beskytte sig mod problemer og uheld..

En gammel legende siger, at en gang gav Gud sønnen til Eva en taske og beordrede ham til at drukne i havet. Han var dog nysgerrig og åbnede posen. Slanger, orme og tudser kravlede ud af posen. De kravlede meget hurtigt langs jorden og fyldte den. Derefter forvandlede Gud ham som en straf til en storke og befalede ham at rense jorden indtil hans død..

Betydningen af ​​en stork -tatovering i forskellige kulturer

Storken lever af slanger, frøer, mus, ødelægger onde ånder og betragtes derfor som en kæmper mod det onde, og billedet af en storke er et symbol på renhed. Storke laver ofte rede på hustage. Dette er meget symbolsk: stork på husets tag symboliserer beskyttelse og protektion. Dette hus bliver rigt og velstående. Husmanden er normalt en kvinde. Det er i hendes magt at skabe varme og komfort i huset, og selvfølgelig har hun virkelig brug for en skytsengel derhjemme, som vil bringe godhed og held til huset. Stork, en mystisk og smuk fugl.

Værdien af ​​stork -tatoveringen 6 Værdien af ​​stork -tatoveringen 1 Betydningen af ​​stork -tatoveringen 2

I gammel græsk og romersk mytologi betragtes stork som en hellig fugl af gudinden Hera (Juno), moderskabets protektor. Derfor siger mange legender, at storken bringer en baby til huset. “Mor, mor, hvordan blev jeg født? Storken bragte dig, søn, ”hører vi ofte. Og jeg vil virkelig tro, at det er sandt, at det virkelig er den sande betydning af en stork -tatovering..

I den kristne religion blev storken betragtet som renhedsstandarden. De ortodokse observerede, hvordan storken ofte hæver næbbet til himlen og laver stille lyde, og mente, at den løfter bønner til Gud. Derfor betragtede kirkefædrene storken som et symbol på renhed og tro. Og i lejrene i Østeuropa er storken et symbol på pilgrimsvandring. Storken flyver som en bevinget retfærdig mand for at besøge Det Hellige Land.

Taoisterne opfattede storkenes evne til at stå ubevægelig på et ben i lang tid som et fromt symbol på fordybelse og meditation. Derfor er storken blandt taoisterne et symbol på udødelighed, og i Kina er det et symbol på et velstående liv og en glad alderdom..

to fugle tatovering på benet to fugle tatovering på benet Betydningen af ​​stork -tatoveringen 4 Værdien af ​​stork -tatoveringen 5

I det gamle Egypten, Grækenland og Rom er storken et symbol på døtre og sønners hengivenhed. Gamle sagn siger, at storkbørn hjælper deres ældre forældre. De fodrer dem sammen med deres kyllinger, renser deres fjer, passer på dem. I det gamle Rom blev “storkenes lov” kaldt pligten til at passe ældre forældre.

Storken er et sol (sol) symbol, men den er også forbundet med elementet af vand. Det menes, at han finder babyer i skabervandene, når han fanger fisk..

Så hvad er denne stork -tatovering? Meget feminin, smuk tatovering. Hun symboliserer liv, fødsel, moderskab. Denne fugl bringer lykke. Et symbol på forår, fornyelse, en tid med forandring. Dette er en beskyttende amulet, der bringer sundhed, levetid, rigdom. Et symbol på velvære og lykke.

Se videoen:

Du kan se:

SKETSER TIL TATTOO STORK

FOTO TATTOO SKOR