Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​elefant -tatoveringen

Elefanten er et symbol på mådehold, medfølelse, evighed og højeste magt.

Vi håber, at nedenstående oplysninger om elefant tatovering betydning, hjælper dig med at beslutte valget af en fremtidig tatovering og afhente lidt nyt og interessant for dig selv.

Betydningen af ​​elefant -tatoveringen

Betydningen af ​​elefant -tatoveringen

Elefant -tatoveringens historie, betydning og betydning

De fleste har indtryk af, at elefanten er et langsomt, trægt og overvægtigt dyr. Ved fejlagtigt at sammenligne det med en skildpadde og tro, at elefanten er klodset, anser mange i europæiske og asiatiske lande ikke for, at en elefant -tatovering skal påføres deres krop..

Disse meninger om elefanten er ekstremt objektive. For at ændre ideen om dette smukke dyr er det nok at kende udtalelsen fra de mennesker, der arbejder med dem eller bor i nærheden. For eksempel er der i Indien en legende om, at elefanter i oldtiden, ligesom fugle, kunne flyve. På grund af deres kærlighed til frihed og ulyst til at adlyde blev de forbandet af den gamle eremit og for evigt frataget elefanterne denne gave.

Betydningen af ​​elefant -tatoveringen 1 Betydningen af ​​elefant -tatoveringen 2 Betydningen af ​​elefant -tatoveringen 3 Betydningen af ​​elefant -tatoveringen 4

Elefant -tatoveringen er mest udbredt i afrikanske lande og i nogle regioner i Asien, især i dens centrale del. Blandt disse folkeslag er det sædvanligt at betragte elefanten som et symbol på troskab, mådehold, fred og hengiven venskab. De ærer ham for hans ekstraordinære styrke og udholdenhed. Og buddhister betragter elefanten som et symbol på åndelig viden og bestandighed. I europæiske lande, i middelalderen, blev elefanten opfattet som et symbol på kyskhed og askese. Dette skyldtes det faktum, at drægtighedsperioden for hunnen af ​​fosteret er 18 måneder, og hele denne tid afholder hun sig fra seksuel kontakt med mænd. Symbolet på sejr og visdom var billedet af en elefant for indbyggerne i det gamle Rom, og efter imperiets fald begyndte kristendommen at opfatte det som et symbol på sejr over det onde, der skildrer en elefant, der trampede en slange.

Hvad betyder en elefant -tatovering?

Hvis vi overvejer forskellige folks mytologi og religion, så nyder elefanten den største ære i Indien, da den personificerer guden Ganesha, der er afbildet med hovedet på en elefant. Denne guddom hjælper mennesker med at finde lykke, stor visdom og klare menneskelige lidenskaber. I andre østlige lande er det forbundet med mental aktivitet, sindsro og selvværd. Og i lande som Cambodja, Burma og Thailand betragtes elefanten som skytshelgen for regn og en god høst. Buddhister fortæller legenden om, at dronning Maya lærte om sin graviditet med den fremtidige Buddha fra en drøm, hvor en lille hvid elefant kom ind i hende..

Betydningen af ​​elefanttatoveringen 5 Betydningen af ​​elefant -tatoveringen 6 Betydningen af ​​elefant -tatoveringen 7 Betydningen af ​​elefant -tatoveringen 8

Hvis vi giver en generel beskrivelse af tatoveringen med billedet af en elefant, så kan vi fremhæve flere hovedpunkter:

  • Bærer kun positive kvaliteter;
  • Betragtes som en mandlig tatovering;
  • Øger en persons personlige styrke;
  • Harmoniserer eksterne og interne processer;
  • Giver selvtillid.

Sammenfattende kan vi anbefale en tatovering, der symboliserer en elefant til mennesker, der er modige, aktive, viljestærke og selvsikre. Hun vil understrege og styrke mentale evner, selvværd og forsigtighed og supplere alt dette med åndens storhed..

Hvis du beslutter dig for at vælge billedet af en elefant, der skal påføres kroppen, skal du huske, at elefanten er et symbol på stor visdom, et helligt dyr og er rangeret blandt guddommelige essenser.

Du kan se:

ELEPHANT TATTOO SKETCHES

FOTO TATTOO ELEFANT