Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​øjetatoveringen i trekanten

Det finder vi ud af i materialet betydningen af ​​øjetatoveringen i trekanten, lad os tale om symbolet og dets historie. Lad os analysere, hvad en moderne øjetatovering i en trekant betyder, og for dem, der allerede ved alt, foreslår vi at se på:

  • Foto af øjetatoveringer i trekant
  • Skitser til en tatovering af et øje i en trekant

Hvad er historien, meningen og betydningen af ​​øjetatoveringen i trekanten

Betydningen af ​​en tatovering af et øje i en trekant - færdige fotos

Betydningen af ​​en tatovering af et øje i en trekant – færdige fotos

Øjet afbildet i en trekant, eller for at kalde det korrekt, det altseende øje, er en tatovering, der sandsynligvis har den mest mystiske og symbolske betydning i vores tid. Betydningen af ​​denne tatovering har flere fortolkninger. For eksempel gav Platon navnet til det altseende øje – “solinstrument”. Det følger heraf, at en af ​​betydningerne af dette symbol er sind, årvågenhed og belysning. Det kan også tolkes som begrænsningen af ​​det synlige.

Det altseende øje er direkte relateret til forskellige religiøse kulturer, da det menes, at millioner af himmelske øjne ser på os fra himlen. I templer kan du ofte finde huller, der er rettet mod himlen. Det er øjnene. Derudover er der hjertets øje, som symboliserer intuition og åndelig belysning. Hvis øjet er dannet af en oval hun og et rundt han -symbol, er det et symbol på androgyn attraktion. Hvis et øje er afbildet i en trekant i en tatovering, betyder det Guds øje og allestedsnærværende..

Hvad kan en trekantet øjetatovering betyde??

I oldtiden blev tatoveringer sjældent anvendt. På grund af dette har deres fortolkning ikke en endelig og klar definition. For eksempel i vest tolkes det højre øje som dag, sol og fremtid, mens venstre øje er nat, måne og fortid. Blandt de indianske indianere kaldes det Heart of the Eye og er symboliseret som det store ånds altseende øje..

betydningen af ​​en tatovering med et øje, der er i en trekant trekant øjetatovering 2323 hvad betyder en tatovering med et øje i en trekant - foto

I en religion som buddhismen bærer det altseende øje betydningen af ​​visdom og lys. I den keltiske religion blev det altseende øje betragtet som et meget negativt symbol, hvilket betød misundelse og afvigelse fra medfølelse. Den kristne religion har altid forrådt dette symbol betydningen af ​​lys, magt og altseende Gud. De gamle egyptere gav det altseende øje en mere kompleks betydning og kaldte det Atshet, hvilket betød Horus ‘altseende og altvidende øje. Den afbildede Nordstjerne var et symbol på belysning, mens øjenbrynet og Horus øje var et symbol på enorm styrke og kraft. Tatoveringen med billedet af det altseende øje havde også sin egen betydning blandt de gamle grækere, der antog, at det var et symbol på Apollo og Jupiters øje..

Generelt er det altseende øje et symbol, der kan tolkes som Guds øje, som ser alt og ser alt. Dette symbol får denne betydning i næsten alle lande i verden..

hvad betyder en tatovering med et øje i en trekant - fotohvad betyder en tatovering med et øje i en trekant – fototrekantet tatovering på brystettrekantet tatovering på brystetøjetatovering i en trekant på midten af ​​bagsiden af ​​en slank pigeøjetatovering i en trekant på midten af ​​bagsiden af ​​en slank pigetrekant øjetatovering 2323trekant øjetatovering 2323trekant øjet tatovering 12trekant øjet tatovering 12betydningen af ​​en tatovering med et øje, der er i en trekantbetydningen af ​​en tatovering med et øje, der er i en trekantBetydningen af ​​en tatovering af et øje i en trekant - færdige fotosBetydningen af ​​en tatovering af et øje i en trekant – færdige fotos

I dag er en tatovering med billedet af det altseende øje perfekt til alle – både kvinder og mænd. Men oftest vælger mænd hende. Denne tatovering tiltrækker mennesker til sig selv på grund af dens mystik og mystik, såvel som på grund af dens dybe og brede betydning. Det altseende øje vil se godt ud på skulderen eller ryggen. Men hvis du har til hensigt at anvende denne tatovering af en lille størrelse, så vil det være en god løsning for enhver del af kroppen..

Du kan se:

ØJNE TATTOO SKETSER I EN TRIANGEL

FOTO TATTOO MED ØJNE I EN TRIANGEL