Fénykép tetoválásról

Mehendi csenget

Itt mindent megtudhat a legérdekesebbről mehendi gyűrűk az ujjakon (henna rajzok), nézze meg az érdekes rajzok fényképes példáit, ismerje meg azok jellemzőit és lehetőségeit, történelmét és jelentését.

Mehendi gyűrűk az ujjakon (henna rajzok) - információk a kész rajzok jellemzőiről és fényképes példái

Mehendi gyűrűk az ujjakon (henna rajzok) – információk a kész rajzok jellemzőiről és fényképes példái

Mehendi gyűrűk az ujjakon (henna rajzok) – minden szórakozás

Az ujj tetoválás nagyon vonzó és szokatlan. Nem mindenki dönt úgy, hogy bármikor észrevehető rajzot alkalmaz. A kreatív személyiségeket minden új és kreatív vonzza, jobban szeretik az ilyen eredeti megoldásokat.

A test különböző mintákkal való festésének hagyománya a távoli Indiából származik, ahol különleges mágikus jelentést tulajdonítottak egy ilyen különleges rituálének. Úgy gondolták, hogy nem mindenki rajzolhat különleges jelentéssel felruházott rajzot. Most a mehendi egy nagyon divatos trend, amely megtalálta csodálóit. A nők beleszerettek az ötletbe, hogy gyűrűket rajzolnak az ujjaikra, mert ehhez nem kell valódi tetoválást készíteni, csak a hennát kell választani. Az ilyen szokatlan dekoráció jelenléte tovább hangsúlyozza a kézmozgások kecsességét és eleganciáját. Az ideiglenes biotatu – mehendi körülbelül egy hónapig tart, így azok, akik szeretnék, megpróbálhatnak gyűrűket rajzolni. És ha nem tetszik a rajz, könnyen törölheti..

fotó mehendi gyűrűk az ujjakon 2019.01.25. №025 - fotó mehendi gyűrűk - fotó mehendi gyűrűk az ujjakon 2019.01.25. №026 - fotó mehendi gyűrűk - fotó mehendi gyűrűk az ujjakon 2019.01.25 №027 - fotó mehendi gyűrűk -

Iszlám törvények.

Az iszlámban tilos bármilyen módon szándékosan megváltoztatni a testét. Úgy kell maradnia, ahogy Allah teremtette. Ezért a tetoválásokat nem szívesen fogadják az iszlám kultúrában. De a mahendi megengedett, mivel a henna természetes festék. A rajz egy bizonyos idő elteltével eltűnik, anélkül, hogy nyomot hagyna. Azonban csak házas nők díszíthetik magukat ilyen módon, mert a fő cél a férj tetszése..

Az értékek.

Az indiai mehendi minden képe különleges jelentéssel bír, ezért a rajzot gondosan választották ki. Még egy kis tetoválásnak is mély jelentése lehet. Alkalmazás előtt érdekes tanulmányozni a visszafejtést. A virágok a legmegfelelőbb díszek a nők számára, a siker, az öröm és a vonzerő szimbólumai. A minták egy adott kultúra tükrei. Kelta – a test és a lélek egységét jelképezi. Az ábrázolt mintától függően annak jelentése függ. Szavak vagy idézet – kifejezze érzéseit és érzelmeit. Kézi rajzok, mint egy különleges talizmán, úgy gondolják, hogy szerencsét hoznak.

fotó mehendi gyűrűk az ujjakon 2019.01.25. №028 - fotó mehendi gyűrűk - fotó mehendi gyűrűk az ujjakon 2019.01.25 №030 - fotó mehendi gyűrűk - fotó mehendi gyűrűk az ujjakon 2019.01.25 №031 - fotó mehendi gyűrűk -

A gyűrűk típusai.

Gyönyörű rajz készítése ilyen kis területen különleges művészet. A helyesen kiválasztott kialakítás a munka fő része, a vonalaknak a lehető legtisztábbnak és átgondoltnak kell lenniük. A legnépszerűbb fő típusok:

 • fürtök;
 • láncok;
 • levelek;
 • íjak;
 • geometriai minták és szigorú vonalak;
 • zöldségminták;
 • jelek és szimbólumok;
 • állati képek.

fotó mehendi gyűrűk az ujjakon 2019.01.25 №036 - fotó mehendi gyűrűk - fotó mehendi gyűrűk az ujjakon 2019.01.25. №038 - fotó mehendi gyűrűk - fotó mehendi gyűrűk az ujjakon 2019.01.25. №039 - fotó mehendi gyűrűk -

Előnyök.

Az egyéniség kifejezésére néha elég egy apró részlet, aminek köszönhetően a kép emlékezetesebb lesz.. Mehendi csenget az ujjaknak számos előnye van:

 • a kis méret nem túl feltűnő mások számára;
 • a rajz legfeljebb egy hónapig tart, nincs ideje unatkozni ebben az időszakban;
 • a mintát maga is alkalmazhatja;
 • hangsúlyozza a kezek szépségét;
 • tükrözi a lelkiállapotot;
 • lehetővé teszi a kreatív impulzusok kifejezését.

A henna csak a bőr felső részét érinti, és nem hatol mélyen a hámba. A Biotat a kezén elveszítheti fényerejét a víztől és a különböző mosószerektől, ezért ki kell javítania az alkalmazott mintákat.

fotó mehendi gyűrűk az ujjakon 2019.01.25 №067 - fotó mehendi gyűrűk - fotó mehendi gyűrűk az ujjakon 2019.01.25 №066 - fotó mehendi gyűrűk - fotó mehendi gyűrűk az ujjakon 2019.01.25. №078 - fotó mehendi gyűrűk -

Henna válogatás.

Paszta vásárlásakor ügyeljen a csomagolásra, hogy ne legyen rajta mechanikai sérülés. A világos mintákat a hennából nyerik, amelyet a gyártás időpontjától számított kevesebb mint három hónapig tároltak. A paszta természetes barna színe mellett választhat egy színes pasztát, amelybe speciális festékeket kevernek. Ez még vonzóbbá teszi a tetoválást..

Mehendi csenget alkalmas a kis tetoválások szerelmeseinek. Még az egyszerű, látszólag észrevétlen minta az ujjakon is érdekesnek és szépnek tűnik, díszíti a kezeket, elegánsabbá téve őket.

Mehendi gyűrűk az ujjakon (henna rajzok) – fotópéldák 2019.01.25

Nézd meg a videót:

Készítette: ksu5 (Xenia)