Fénykép tetoválásról

A hajó tetoválás jelentése

A tengeri témájú tetoválások a leggyakoribbak és legnépszerűbbek megtudja a tetováló hajó jelentését. Az ókorban a tengerészeknek készült tetoválások nem a test díszítésére szolgáltak, hanem megkülönböztető jelként, hogy hajótörés esetén testüket minden tengeri szokásnak és hagyománynak megfelelően be lehessen azonosítani és eltemetni..

Általában ezek egy hajót vagy annak körvonalait ábrázoló tetoválások voltak. A hajó alakú tetoválás a tengerész által megtett nehéz és veszélyes utat szimbolizálta. Ez különösen a Horn -fokra vonatkozott, amelyet a súlyos időjárási körülmények miatt az egyik legnehezebb navigációs helynek tartanak..

Példa egy nagy tetoválásra hajóval

Egy fénykép nagy tetoválással, amelyben a fő téma egy hajó.

A hajót gyakran vitorlás hajóként ábrázolták, ami a tengerész sírját is szimbolizálta. A legtöbb esetben egy vitorlást ábrázoltak víz alá merülve, zátonyokra vagy kövekre bukkanva..

De egy ilyen szomorú jelentéstől eltekintve, hajó tetoválás a képek-amulettek közé is sorolták. A börtönhierarchiában a hajó képét a menekülési vágyhoz társították..

Mit jelent a hajótetoválás??

A hajótetoválásokat gyakran kreatív emberek alkalmazzák, akik folyamatosan inspirációt és új anyagot keresnek, mivel egy időben a fáradhatatlan tengerészek hosszú utakra indultak új földek és kalandok keresésére..

Tetovált fekete sziluettje a hajónak, amely elúszik

Példa egy kész tetoválásra egy hajó sziluettjével.

Egy ilyen tetoválás kiváló választás lesz azoknak az embereknek, akik gyakran utaznak, vagy lakóhelyüket megváltoztatják, mivel a hajótetoválás a kiválóságra, a jólétre és a változásra való törekvés szimbóluma..

Figyelembe véve a vitorlás hajókat külön -külön, érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen tetoválás az állandóságot, az álmodozást szimbolizálja, ami tökéletes egy fiatal lány számára. Ha ismeri Alexander Green “Scarlet Sails” című regényét, akkor megérti, hogy miért jelképezik a skarlátvitorlás vitorlás hajók tetoválásai a csodák elvárását és az életben várt változásokat. Talán, ha ilyen tetoválást választ, észre fogja venni, hogy az élete jobbra fordult, vagy maga is meg akarja változtatni..

Nagy női tetoválás hajóval és polippal

Példa egy lenyűgözően nagy tetoválásra, amelynek rajzán egy hajó látható, amelyet egy tengeri szörny megfullad – egy polip.

Ezen kívül van egy hajótetoválás is, amely a hódítás, a hatalom és az állandóság szimbóluma. Mindezeket a tulajdonságokat a raszterrel ellátott hajó képe személyesíti meg, amely tökéletes azoknak a férfiaknak, akik olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az óvatosság, a nyugalom és a megbízhatóság. Ha csak ilyen ember vagy, szereted az üzleti élet komoly és alapos megközelítését, akkor ez a tetoválás különösen az Ön számára..

Általánosságban elmondható, hogy a hajótetoválásoknak sok jelentése van, és főleg attól függnek, hogy milyen jelentést tulajdonítanak maguknak. Ami az ilyen tetoválás alkalmazási helyét illeti, egyáltalán nem mindegy, hogy a test melyik részén kapja meg.

Férfi old school tetoválás a nyakán

Példa egy klasszikus old school tetoválásra az ember nyakán (torkán).

Nézheted:

Vázolja a tetováló hajót

FOTÓ TETTAO HAJÓ