Fénykép tetoválásról

A tetoválás értéke 8

Érdekes információkat kínálunk tetoválás jelentése 8, ennek a mintának a története, értelmezése és jelentése a tetoválásban. Azok számára, akik rajzot keresnek egy tetoválószalonhoz, ezen anyag mellett javasoljuk, hogy nézze meg az alábbi lehetőségeket:

  • Fénykép tetoválás 8
  • Vázlatok a tetováláshoz 8

A 8. tetoválás jelentése - információk a rajzról és a kész tetoválások fotó példái

A 8. tetoválás jelentése – információk a rajzról és a kész tetoválások fotó példái

Mit jelent a 8 -as szám?

Az ókorban a tetoválás nem csak egy kép, amelyet a testre alkalmaztak a szépség érdekében. Általában a tetoválásokat mindig valamilyen jelentéssel ruházták fel. És itt megkülönböztethetők a tetoválás alkalmazásának fő motívumai:

  • A tetoválásokat mágikus célokra alkalmazták – például a gonosz szellemek elleni védelemre, a gonosz szem és más negatív hatások ellen;
  • A tetoválások a közösséghez tartozás jeléül szolgáltak, például Yakuzu testfestés, hadsereg és börtön tetoválás – ezek szolgáltak egymás azonosítására a közösség tagjai által, és jelzik az adott személy státuszát ebben a közösségben;
  • Tetoválások az élet hitvallásának kifejezésére;
  • A tetoválások egy személy számára fontos esemény emlékéül szolgálnak.

Mivel a testfestés szimbolikus művészet, a tetoválások különböző képeinek van némi jelentése. De a jelentést az a kontextus határozza meg, amelyben a képet használják.

Példák a fényképekre:

tetoválás 8 - fényképes példák érdekes rajzokról a 19 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - fényképes példák érdekes rajzokról a 18 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - fényképes példák érdekes rajzokról a 17 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - érdekes példák fényképes példái a 16 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - érdekes példák fényképes példái a 15 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - fényképes példák érdekes rajzokról a 14 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - érdekes példák fényképes példái a 13 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - fényképes példák érdekes rajzokról a 12 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - érdekes példák fényképes példái a 11 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - fényképes példák érdekes rajzokról a 10 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - érdekes példák fényképes példái a 9 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - érdekes példák fényképes példái a 8 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - fényképes példák érdekes rajzokról a 7 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - érdekes példák fényképes példái a 6 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - érdekes példák fényképes példái az 5 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - érdekes példák fényképes példái a 4 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - érdekes példák fényképes példái a 3 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - fényképes példák érdekes rajzokról a 2 jelentéséről szóló cikkheztetoválás 8 - fényképes példák érdekes rajzokról az 1 jelentéséről szóló cikkhez

Mit jelent a tetoválás 8? Varázslatos összefüggésben a 8 -as szám numerológiai megfelelésként használható a Merkúr bolygóval. Ezért egy okkultista testén ez a szám azt jelentheti, hogy a Merkúr bolygónak valami különleges jelentése van számára – például a horoszkópjának uralkodója. Ezenkívül a 8 -as szám lehet a hordozó varázslatos nevének numerológiai kifejezése. A nyugat -európai mágia azon ágában, amely a Közel -Kelet misztikus tanításaira, különösen a kabbalára támaszkodik, aktívan használják a héber ábécét, amelyben minden betű határozottan egy számhoz kapcsolódik. Ezért egy szó összes betűjének számértékeit összeadva megkaphatja az egész szó számértékét.

Ha a 8-as szám felborul, akkor a végtelen közismert matematikai szimbólumát képezi. Ezenkívül azonban ez a kép egy ősi egyetemes misztikus szimbólum is. A végtelen jel utal Ouroborosra – egy kígyóra, amely nyolcba hajlott, és megharapta a farkát.

A tetoválásnál ez a szimbólum misztikus és mindennapi környezetben is használható. Különösen bizonyos pozitív tulajdonságok végtelenségét jelentheti. A szerelmesek számára a végtelen szimbóluma alkalmazható a testre az örökkévalóság és az érzések őszinteségének jeleként..

A végtelenség szimbóluma kifejezheti az új ismeretek megszerzésére irányuló vágy végtelenségét, a céltudatosságot, valamint az emberi képességek végtelenségét is..

Univerzális jellege miatt egy ilyen jel minden ember számára alkalmas, nemtől, politikai pozícióktól és vallási meggyőződéstől függetlenül..

A 8 -as szám egyéb jelentései egy tetoválásban

Milyen más 8 -as szám van a tetoválásban? A legváltozatosabb. Egy személy felteheti a 8 -as számot a testére, és meg akarja örökíteni a 8 -án történt eseményeket. A hadsereg tetoválásaiban a 8 -as szám összekapcsolható annak az egységnek a számával, amelyben a személy szolgált..

Videó:

Az utcai banda tagjainak tetoválásaiban a 8 számnak területi jelentése lehet – például a 8. utca vagy a 8. negyed.

A börtön tetoválásaiban a számok általában a börtönben töltött évek számát vagy az ítéletek teljes számát jelzik.

Általában a tetoválás 8 -as számának lehetséges jelentései olyan nagyok, mint a végtelenség..

Készítette: Konstantin Borisovich Vodolazhsky