Fénykép tetoválásról

Logo Tetoválások

Itt láthatja tetoválás logó, amelyek példái rendszeresen frissülnek és összegyűjthetők a galériában – az oldal legalján. Itt megismerkedhet a rajzok jellemzőivel és lehetőségeivel, megismerheti a történelmet és a jelentést, érdekes tényeket tanulhat. További információk itt:

  • A logó tetoválás jelentése
  • Tetoválásvázlatok logóval

Tetoválások logóval - információk és fényképes példák

Logo tetoválás – információk és fényképes példák

Logo tetoválás – információk és fényképes példák

Bármennyire is meglepőnek hangzik, manapság a logókat és a különböző emblémákat nemcsak rendelésre, például egy kerékpár tartályára rendelik, mint itt: https://vetro.ru.com/products/suveniry-s-logotipamy/. A logókkal és emblémákkal ellátott téma a testtetoválás tervezésének népszerű változata, amelyet nemcsak a személyes tetoválások, rajongói tetoválások, hanem a reklám- és promóciós tetoválások iránt is nagy igény mutat..

A logókkal és emblémákkal ellátott promóciós tetoválások legnépszerűbb példái egy cirkuszi színészekből álló társulat története, akik térítés ellenében tetoválták a bankok, kávézók és más kereskedelmi szervezetek logóit, majd különböző városokban előadásokkal utazva bemutatták tetoválás az előadások során, reklámozás így a fentiek.

Fénykép tetoválásról logóval 03/15/2020 №007 -tetoválás logó- Fénykép tetoválásról logóval 03/15/2020 №003 -tetoválás logó- Fénykép tetoválásról logóval 03/15/2020 №002 -tetoválás logó-

Élő reklám tetoválásban

Ezt a reklámötletet gyorsan felkapták és “márkanév tetoválásnak” nevezték el. Egy közéleti személyiség vagy egy híresség szerződést köt egy hirdetővel, a testén látható bőrfelületet bérel ki tetoválás céljából, céglogóval vagy emblémával – reklámszlogen, amelyet elsősorban ideiglenes tintával, ritkábban hajtanak végre – tartósan alkalmazzák, de többszörös költsége is van.

Valószínűleg ez az egyetlen történet, amikor valaki kívülről fizet egy tetoválásért.!

Fénykép tetoválásról emblémával 03/15/2020 №062 -tetoválás embléma- Fénykép tetoválásról emblémával 03/15/2020 №061 -tetoválás embléma- Fénykép tetoválásról emblémával 03/15/2020 №059 -tetoválás embléma-

Fizetett tetoválások reklámlogókkal

Nagyon gyakran az emberek készek emblémát vagy logót ragasztani a testükre anélkül, hogy fizetnének a hirdetési felületért – saját kezdeményezésükre. Az emberek ilyen tetoválásokat készítenek a márka, klub, cég iránti lojalitás jeleként, vagy egyszerűen azért, mert divatos, stílusos és releváns. És itt itt és ezek közül a legnépszerűbb variációk a tetováláshoz:

  • Bukhlishko“,” Jack Daniels “, különösen.
  • Automatikus és moto márkák, például – “Harley Davidson”, “Mercedes”.
  • Márkás ruhák, nagyon népszerű ikon – “Nike”.
  • És bármennyire vicces is, elég sok tetoválás van “Durex“Mit jelentenek az ilyen tetoválások, találd ki magad.

Fénykép tetoválásról emblémával 03/15/2020 №049 -tetoválás embléma- Fénykép egy emblémával ellátott tetoválásról 03/15/2020 №051 -tetoválás embléma- Fénykép tetoválásról logóval 03/15/2020 №123004 -tetoválás logó-

Ventilátor tetoválás emblémákkal és logóval

A szurkolói kollektívákban egyébként ez inkább a sport rajongóira jellemző, mint a zene, szokás tetoválni kedvenc csoportja, csapata, klubja emblémáját. Egy ilyen tetoválás segít azonosítani a hasonló gondolkodású embereket messziről. A labdarúgásból származó huligánok számára ez rendkívül fontos – egy ilyen tetoválás a rendetlenség során megmentheti az “arcot” az ellenfelek véletlen “fizikai megjegyzésétől”..

Fotós példák tetoválásról logóval 2020.03.15 -én (259 fotó)

Nézd meg a videót:

A cikk szövege az oldalra készült tatufoto.com az erőforrás által megadott információk szerint https://vetro.ru.com/gravirovka/medali/, ahol többet megtudhat az emblémákról és logókról.