Fénykép tetoválásról

Fotó a Minotaurusz tetoválásról

Itt gyűjtöttünk nektek fotó tetoválás minotaurusz és rendszeresen frissítse a galériát érdekes mesterek munkáival, amint megjelennek. A javasolt rajzok segítenek megismerni a rajzot, megismerkedni a lehetőségekkel és kiválasztani az alapot saját, egyedi tetoválás létrehozásához egy minotaurussal. További információ itt:

  • A Minotaurusz tetoválás jelentése
  • MINOTAUR TETOVÁZÁSI VÁZLATOK

Fotó a Minotaurusz tetoválásról - példák a kész tetoválásokra és érdekes információk a rajzról

Fotó a Minotaurusz tetoválásról – példák a kész tetoválásokra és érdekes információk a rajzról

A cikk egy barátságos forrás által szolgáltatott információk alapján készült https://muzoff.net.

Fotó a Minotaurusz tetoválásról – érdekes tények

A Minotaurusz egy meglehetősen jól ismert mitikus lény, akinek a képe elfoglalta méltó helyét a tetoválás világában. Ezt a lényt bikafejjel és emberi testtel ábrázolják. A mitológiába merülve könnyen megérthető, hogy a Minotaurusz a hatalom és az erő igazi megtestesítője: a legenda szerint ez a szörny volt a kréta -sziget labirintusának őre, amelyet csak Thészeusz tudott legyőzni. Az ezt a lényt ábrázoló tetoválás kiválóan alkalmas olyan vezetők számára, akik makacsok és nem szoktak engedni a természetnek..

A “Minotaurusz” tetoválás jelentése.

A Minotaurusz -kép jelentésének fogalma minden kultúrában hasonló. Így vagy úgy, a bika feje azt a tényt szimbolizálja, hogy az állat ösztönei uralkodnak az emberi testen. Ennek a szörnynek a képe általában a következő tulajdonságok szimbóluma:

fotó tetoválás minotaurusz 2019.02.01 №044 - példa rajz tetoválás minotaurussal - fotó tetoválás minotaurusz 2019.02.01. №048 - mintauruszos rajz tetoválás példa - fotó tetoválás minotaurusz 2019.02.01 №049 - mintauruszos rajz tetoválás példa -

  • Lopakodás.

A Minotaurusz képében tetovált emberek bevallják, hogy nem igazán szeretik megosztani érzelmi élményeiket, ritkán számolnak be arról, ami a fejükben van. Emiatt kissé kiszámíthatatlanok lehetnek, és meglehetősen zártnak tűnhetnek..

  • Agresszió.

Mások kárára és védelmére egyaránt irányulhat. Azok az emberek, akik ezt a képet testrajznak választották, nem tolerálják a tiszteletlenséget önmagukkal szemben. Erős személyiségek. Egy ilyen ember hihetetlenül veszélyes tud lenni a haragjában..

  • Elnyomás.

Ez a tetoválás egy személy kifejezett vezetői tulajdonságainak jele. Jellemző a makacs egyénekre, akik tudják, hogyan kell elérni céljaikat. Néha a Minotauruszt királyi koronával a fején ábrázolják..

fotó tetoválás minotaurusz 2019.02.01 №066 - mintauruszos rajz tetoválás példa - fotó tetoválás minotaurusz 2019.02.01 №065 - mintauruszos rajz tetoválás példa - fotó tetoválás minotaurusz 2019.02.01 №111 - mintauruszos rajz tetoválás példa -

Gyakran előfordul, hogy ennek a lénynek a képe nemcsak a hatalom megnyilvánulása, hanem a zsarnokság, sőt másokkal szembeni valamiféle despotizmus is..

  • Súlyosság.

A Minotauruszt gyakran olyan lányok veszik körül, akik gyötrődnek és menekülni próbálnak. A szörny mellett más gyenge karakterek is lehetnek. Gyakran vannak olyan esetek, amikor a Minotauruszt felruházzák bizonyos tárgyakkal, amelyek hangsúlyozzák a kemény beállítottságot: lándzsa, kalapács, orrgyűrű stb..

Az ilyen tetoválás a legtöbb esetben férfiaknál fordul elő. Lányoknál ez nagyon ritka. Bizonyos értelemben a minotaurusz képét az állati vágy, az ellenállhatatlan hímvonzás és az életerő azonosítja..

A Minotaurusz tetoválás ritkán mutatós. Ezek általában sötét színek. Néha vörös árnyalatok lehetnek a kompozícióban, de semmi több. Ez viszont egy másik tény, amely a mitikus Minotaurusz agresszióját és vérszomját szimbolizálja. Ezt a testképet nagy méretek jellemzik, gyakran a mellkason vagy a háton történik. Csökkentett formában egy ilyen tetoválás elveszíti minden varázsát, nem teljesen kiderült.

fotó tetoválás minotaurusz 2019.02.01. №089 - mintauruszos rajz tetoválás példa - fotó tetoválás minotaurusz 2019.02.01. №086 - példa rajz tetoválás minotaurussal - fotó tetoválás minotaurusz 2019.02.01 №076 - példa rajz tetoválás minotaurussal -

Az ókorban a tetoválások egy személy szigorú tartozását jelölték egy bizonyos társadalmi réteghez, vagy tanúskodtak tevékenységének típusáról. Manapság a tetoválásnak teljesen más jelentése van. A gyönyörű képet mindenekelőtt eredeti és esztétikus testdísznek tekintik.

Miután elolvasta az anyagot, és megismerkedett a fényképes példákkal, megtekintheti zenei újdonságok és találjon egy érdekes számot, amelyet hallgatni és átgondolni egy minotauruszos tetoválás ötletével.

Fotó egy tetoválásról Minotaurussal 2019.01.01

Nézd meg a videót:

Készítette: vero_nika-etxt (Veronika Knyazieva)