Fénykép tetoválásról

Az iránytű tetoválás jelentése

Az anyagban elemezni fogjuk iránytű tetoválás jelentése, ennek a tetoválásnak a története és jellemzői. Ha valóban gondolkodik, és iránytűvel tetoválást szeretne készíteni, a hasznos információk mellett javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a következő részekkel:

  • Fotó kész iránytű tetoválásról
  • Vázlatok az iránytű tetoválásához

Az iránytű tetoválás jelentése - példa a fotón

Az iránytű tetoválás jelentése – példa a fotón

Mi az iránytű tetoválás jelentése, története és értelme

Az Iránytű tetoválásnak és a jelentés értelmezésének hatalmas száma létezik. Ugyanakkor ez a kép meglehetősen ritka az elmúlt években, de finom és rendkívül művészi. Ez a jel mély szemantikai tartalmat tartalmaz. Mindenki találhat magának szimbólumokat, amelyek rezonálnak belső világával és jellemével. Háromféle kép létezik, és az “Iránytű” tetoválás jelentése:

– Rúna, kelta képtípus.

– Lo Pan – ókori kínai.

– Mágneses, modernebb iránytű.

1. A rovás jellegű kép, az úgynevezett skandináv, azt jelenti – útkeresés, előrelépés, választás szabadsága. Úgy tartják, hogy a rúnák mágikus jelentést hordoznak, segítve ennek a tetoválásnak a tulajdonosát, hogy ne tévesszen meg az életben, és segít megtalálni a kiutat az élet nehézségeiből. Ismeretes, hogy ez a jel különleges tiszteletet élvezett az ősi harcosok és tengerészek – a vikingek – körében..

Az iránytű tetoválás jelentése 3 Iránytű tetoválás jelentése 5 Iránytű tetoválás jelentése 1

2. Az ókori kínai, ismertebb nevén Luo Pan, az egyik legnehezebben érthető geometriai jel és szimbólum. A Feng Shui gyakorlata alapján. A kínai civilizáció kulturális örökségének szerves része. Luo Pan tetoválása az előrehaladás és a belső bizonyosság, a hűség és az állandóság, a tudásvágy szimbóluma..

3. A közönséges, a legmodernebb mágneses szélrózsa, a tengerész szakmához való tartozást, a szabadság és az utazás szeretetét, a hűséget, az elkötelezettséget és a mozgást a megszabott módon. Azt mondják: “Hű, mint egy iránytű északra.” A tetoválás során az iránytű képét a tengeri téma más elemeivel együtt használják – horgonyok, térképek, kormánykerék stb..

Mit jelenthet az iránytű a tetoválásnál??

A fentieket összefoglalva megjegyezzük, hogy az iránytű képével készült tetoválások mély szemantikai terhelést hordoznak. Kiemeli az ember legjobb tulajdonságait, például a céltudatosságot, a hűséget, az állandóságot, a rugalmatlanságot, az erőt és a tudást.

Népszerű lehetőségekiránytű tetoválás

iránytű tetoválás

iránytű tetoválás a csuklón

iránytű és térkép tetoválás

iránytű tetoválás

Leggyakrabban az “Iránytű” tetoválást erős akaratú karakterek, tengeri szakmák, utazások és kalandok szerelmesei választják. Ritkábban ezt a tetoválást használják azok a nők, akik hűségüket és állandóságukat szeretnék hangsúlyozni..

Iránytű tetoválás jelentése 2Iránytű tetoválás jelentése 2Iránytű tetoválás jelentése 1Iránytű tetoválás jelentése 1Az iránytű tetoválás jelentése - példa a fotónAz iránytű tetoválás jelentése – példa a fotónmit jelent az iránytű tetoválása 1mit jelent az iránytű tetoválása 1Iránytű tetoválás jelentése 5Iránytű tetoválás jelentése 5Iránytű tetoválás jelentése 4Iránytű tetoválás jelentése 4Az iránytű tetoválás jelentése 3Az iránytű tetoválás jelentése 3

A tetoválás kiválasztását lassan, megfontoltan és tudatosan kell megközelíteni, és csak egy igazi mesterre kell bízni a testét.

Nézheted:

TATTOO COMPASS

FOTÓTETOVÁLÁS TÁMOGATÁSSAL