Fénykép tetoválásról

A cápa tetoválás jelentése

A fotó jelentése, története, példái és a cápa tetoválás jelentése

Ebben a cikkben a tetoválásról, a művészettörténetről és a cápatetoválásról fogunk beszélni. Próbáljuk kitalálni a jelentést és megtudni cápa tetoválás jelentése. Ismerkedjünk meg a fényképeket és képek, amely segít létrehozni egy egyedi és egyedi tetoválást, amelynek rajzán egy cápa lesz jelen.

Most senkit sem fog meglepni tetoválással, sokan használják ezt a divatos és stílusos testdíszt. Tehát honnan származik a “TATU” fogalma??

A cápa tetoválás jelentése

A cápa tetoválás jelentése

Az első tetoválások még a primitív emberek körében is megjelentek. Ezek nem díszek, hanem egy személyre vonatkozó információk megjelölése. A tetoválás alapján meg lehetett állapítani, hogy melyik törzsből származik, hogy megtudja egy személy társadalmi helyzetét, sőt életének legfontosabb eseményét. A tetoválás művészetének gyökerei a déli országokból származnak: Polinézia, Ausztrália, Új -Zéland. Megjelenéskor meg lehetett határozni egy személy státuszát, helyzetét a társadalomban.

A híres utazó James Cook először a „Tatu” szót hozta Európába utazásából. A polinéz és a tahiti dialektusban a “tatau” szó rajzot jelent.

Most a tetoválás inkább díszítés, de ezzel hangsúlyozhatja egyéniségét, személyes jellemvonásait és törekvéseit. Különböző rajzok a testen, mint az ókorban, a személyes tulajdonságokat és néha egy személy állapotát szimbolizálják..

Tetoválást választva magunknak szeretnénk megmutatni néhány tulajdonságunkat, elmondani valamit magunkról. Manapság az egyik legnépszerűbb tetoválás a cápa. Tehát mit jelent egy ilyen tetoválás??

A cápa tetoválás értéke 2 A cápa tetoválás értéke 3 A cápa tetoválás értéke 4

Cápák. A Föld legrégebbi lakói, mintegy 40 millió éve léteznek. Azok a dinoszauruszok és mamutok, amelyek ekkor laktak a Földön, már rég kihaltak. És a cápák továbbra is a Föld tengereiben és óceánjaiban élnek.

Mit jelent a cápa tetoválás??

Sok nép mitológiájában a cápa gyakran istenként működik. Sok nép számára a gyors és ügyes óceáni ragadozó a védnöke, a totem.

Egyes törzsek számára a cápa bosszúálló volt, de mégis istenség, mások számára alattomos gonosz szellem. Ezért ezeknek a törzseknek a tetoválásaiban a cápa szimbólum védelmet nyújtott a ragadozók és ellenségek ellen..

Nagyon elterjedt a legenda, hogy egyszer a hawaii törzs egyik ősi királynőjét a cápa megragadta a láb alsó részénél fogva. Csodával határos módon sikerült megszöknie. Azóta a hawaii nők védő amulettként cápa tetoválásokat tettek a bokájukra, hogy elkerüljék az ilyen találkozásokat.

Sok modern nő cápa tetoválást visel. Egy ilyen tetoválás erős karakteréről beszélhet, a szabadság és az elszántság szeretetének szimbólumává válhat. Egy ilyen nő csodáló pillantásokat idéz elő a férfiakból, és könnyedén járja végig az életet..

A cápa tetoválás értéke 5 A cápa tetoválás értéke 6 A cápa tetoválás értéke 1

Az ausztrál kontinensen a cápákkal különleges tisztelettel és tisztelettel bánnak – számukra a cápa olyan kép, amely összeköti a szárazföldet és a tengert. A szent cápák kultusza Indonéziából és Dél -Kínából, Vietnamból, Japánból terjed. A vietnami halászok a bálnacápát Ka Ong -nak hívják, ami “hölgy halat” jelent. A közép- és észak -amerikai indiánok számára pedig a cápák a túlélés és a vadászat szimbóluma volt. A japán kultúra a cápát a tengeri istenek hírnökeként tisztelte: “A cápa mindenkinek segít, aki hisz benne!”

A cápa a világ egyik legveszélyesebb ragadozója, ezért az ilyen tetoválás jelentése dühöt és félelem nélkül, erőt és kegyelmet jelenthet. Ő a legalkalmasabb a magabiztos és motivált emberek számára..

De a cápa tetoválás különböző típusú lehet: nyugodtan úszó cápa, cápa – ragadozó fenyegető pózban, “rajzfilm” cápa. Minden minta esetében – a cápa tetoválás jelentése kissé eltérő lesz.

Ha egy ragadozó agresszíven néz a tetoválásra, akkor valószínűleg egy ilyen tetoválás tulajdonosának kegyetlenség és csalás van.

A cápa tetoválás kitartást és megértést, komolyságot és határozottságot jelenthet. Egy ilyen tetoválás megjelenhet egy üzletember vagy nagy vezető számára. A sikeres üzlet szimbóluma, vagy hihetetlen szerencsejáték -siker. Az ilyen tetoválás a hatalom és az ellenféllel szembeni fölény szimbóluma is..

Nos, és természetesen a kegyetlenség és a vérszomjasság nem valószínű, hogy bármely vicces “rajzfilmfigura” velejárója lenne.

Általában a cápa tetoválásokat gyakran alkalmazzák a tengerészek és a halászok. Beszélnek egy esetleges találkozásról az úton leselkedő veszélyekkel, a hazatérés vágyával, valamint a cápahalálra való felkészültséggel vagy más, a tengeren váró bajokkal. Egy ilyen tetoválás a matróz rettenthetetlenségéről beszélt, és erős talizmánnak is tekintették..

Cápa osztályú tengeralattjárók jelentek meg nemrég az orosz haditengerészetben, és ez új értelmet adott ennek az alattomos tengeri vadásznak a képeihez. A tengerészek egyenruháján cápát ábrázoló csíkok jelentek meg. És persze ismét népszerűek a cápa tetoválások..

Az egyik legveszélyesebb cápa az ember számára a kalapácsos cápa. Hatalmas és kegyetlen teremtmény, lapított állkapccsal, borotvaéles fogakkal és kegyetlen hajlammal. A kalapácsfejű cápa a hatalomvágy, a makacsság és a ravaszság szimbóluma. Egy ilyen tetoválás azt mondja, hogy a tulajdonosnak vagy megvannak ezek a tulajdonságai, vagy igyekszik kifejleszteni önmagában..

Cápák … az egyik legősibb teremtmény a földön, erőteljes, kecses lények, vérszomjas ragadozók, ideális gyilkosok. Tehát mit jelentenek a testükön megjelenő képeik??

Erő, félelem, erő és energia. Céltudatosság, határozottság, intelligencia, kegyelem és gyorsaság. Vagy csak egy talizmán, a védő amulett, amely szerencsét hoz, megóv a bajtól és önbizalmat ad.

Nézheted:

TATTOO SHARK vázlatok

FOTÓ TETTAO SHARK