Fénykép tetoválásról

A “spártai sisak” tetoválás jelentése

Itt megtudhatja a legfontosabb tényeket a “spártai sisak” tetoválás jelentése, nézzen példákat a rajzokra, ismerje meg azok jellemzőit, lehetőségeit, jelentését és előzményeit. További példák itt:

 • Fotó a “Spartan sisak” tetoválásról
 • Vázlatok a “Spartan sisak” tetoválásról

A spártai sisak tetoválás jelentése - tetováló rajzok fotó példáinak gyűjteménye

A spártai sisak tetoválás jelentése – tetováló rajzok fotó példáinak gyűjteménye

Mindent a kép jellemzőiről és a “Spartan sisak” tetoválás jelentéséről

A spártai sisakot ábrázoló tetoválás divatossá vált a “Háromszáz spárta” című film 2007 -es megjelenése után. A spártai hadsereg határozottsága, bátorsága és bátorsága a Thermopylae -i csatában sokakat arra inspirált, hogy egy sisakot vagy éppen spártai sisakot viselő harcos testét ábrázolják mindezen tulajdonságok szimbólumaként..

1. Egy kis történelem.

Az ókori görög Sparta állam híres volt hadseregének legyőzhetetlenségéről. Ennek alapja a spártai fiúk nevelésének rendszere volt a kitartás, a kemény bátorság és az igénytelenség jegyében, amelynek eredményeként csak a legerősebbek és legkeményebbek maradtak életben. A spárta harcos páncélja között a védőelem mindig a sisak volt. Jelentős hiányosságai ellenére – a harcos súlyossága, korlátozott látása és halláskárosodása ellenére – tisztán látta el feladatát. A spártai harcosok szinte soha nem haltak meg fejsebekben.

Fotó a spártai sisak tetoválásáról 2018.10.09. 003 - Spartan sisak tetoválás - Fotó a spártai sisak tetoválásáról 2018.10.09. №004 - Spartan sisak tetoválása - Fotó a spártai sisak tetoválásáról 2018.10.09. 002 - Spartan sisak tetoválás -

 1. A szimbólum jelentése.

A spártai sisak tetoválásának jelentése nyilvánvalóan összefügg a spártai harcos alapvető tulajdonságaival és az objektum által elvégzett funkciókkal..

 • A bátorság a spártai hadsereg katonájának fő tulajdonsága.
 • Kényszerítés. Az ókori Spárta hadserege teljes egészében fizikailag és szellemileg erős, szívós harcosokból állt.
 • Védelem és biztonság. Ennek a fejfedőnek a kialakítása maximális védelmet nyújtott tulajdonosának. A sisak megbízhatósága lehetővé tette, hogy a katonák félelem nélkül rohanjanak a csata sűrűjébe, anélkül, hogy a lehetséges sérülésekre gondoltak volna.
 • Segítség. A spártai sisak megbízható barátként segített tulajdonosának elkerülni a veszélyeket és a halált a csatában..

Fotó a spártai sisak tetoválásáról 2018.10.09. №014 - spártai sisak tetoválása - Fotó a Spartan sisak tetoválás rajzáról 2018.10.09. №016 - Spartan sisak tetoválás - Fotó a spártai sisak tetoválásáról 2018.10.09. №023 - spártai sisak tetoválása -

 1. Kinek való a tetoválás?.

Úgy tűnik, hogy a spártai sisak tetoválás jelentése vonzóvá teszi ezt a képet a férfiak számára. De néha őt választja a szebbik nem is, aki szeretné megszerezni vagy megerősíteni a férfi jellemvonásokat – erőt, magabiztosságot, állóképességet és bátorságot..

Fotó példák tetoválás rajzolására spártai sisakkal:

A spártai sisak mint tetoválás képét általában olyan emberek választják, akik nemcsak nagy fizikai erővel, hanem nagy akaraterővel, jellemmel és határozottsággal is rendelkeznek. Vagy azok, akik ezeket a tulajdonságokat önmagukban kívánják fejleszteni.

Ez a tetoválás merész, rettenthetetlen szélsőségekre is alkalmas, akiknek egész élete a józan ész határán lévő kockázat..

Az a személy, aki spártai sisakkal tetoválást választ, nagy figyelmet fordít az önvédelemre, valamint szerettei biztonságára. Ebben az esetben a tetoválás talizmánnak, talizmánnak tekinthető, amely megvédi a rosszindulatú embereket..

Azt is észre kell venni, hogy az ilyen tetoválással rendelkező emberek kiváló barátok az életben, mindig készek segíteni azoknak, akik kedvesek nekik. És ugyanezt a hozzáállást várják el barátaiktól, támogatást a nehéz időkben..

Fotó a spártai sisak tetoválásáról 2018.10.09. №028 - spártai sisak tetoválása - Fotó a spártai sisak tetoválásáról 2018.10.09. №033 - spártai sisak tetoválása - Fotó a spártai sisak tetoválásáról 2018.10.09. №031 - spártai sisak tetoválása -

4. Az előadás stílusa.

Általában az ilyen tetoválások látványos képek a realizmus stílusában. Piros, fekete, barna és bronz színben kerülnek bemutatásra. A fekete -fehér változat is nagyon lenyűgözőnek tűnik, a kompetensen kivitelezett tetoválás ebben az esetben terjedelmes és domború.

A spártai sisakot ritkán ábrázolják külön. Leggyakrabban közvetlenül a harcoson viselik. Az ilyen rajzok nagyon dinamikusak, és brutális férfias energiában különböznek egymástól. Úgy tűnik, hogy a harcos mozgásban van, és kész ütni vagy tükrözni az ütést.

Fotó a spártai sisak tetoválásáról 2018.10.09. №045 - spártai sisak tetoválása - Fotó a spártai sisak tetoválásáról 2018.10.09. №051 - spártai sisak tetoválása - Fotó a spártai sisak tetoválásáról 2018.10.09. №054 - spártai sisak tetoválása -

 Ez a tetoválás a legjobban néz ki:

 • kéz (váll, alkar);
 • lábszár, borjú;
 • comb;
 • vissza (ebben az esetben ki kell választania a megfelelő képméretet).

Nézd meg a videót:

Készítette: ondasalsa (Andrey Novov)