vijesti

Skinite kožu voljene osobe za uspomenu – nova usluga pogrebnih agencija

Ovdje ćete naučiti o vrhunskoj inovaciji u zapadnoj pogrebnoj industriji, gdje su pogrebne agencije počele nuditi uslugu uklanjanja kože s pokojnika radi kasnijeg prenošenja rodbini ili voljenima kako bi se sačuvalo sjećanje na pokojnika..

Skinite kožu voljene osobe za uspomenu - nova usluga pogrebnih agencija - fotografija 1

Skidanje kože s voljene osobe za uspomenu – vrhunska rješenja u pogrebnoj industriji

Preuveličate li situaciju i maksimalno je stisnete u tekstu, ispada da vam pogrebni direktori doslovno nude da skinete kožu s voljene osobe, napravite od nje prostirku, gurnete je u okvir i objesite na zid..

Zvuči pomalo ludo, ali to se danas prakticira, iako u inozemstvu..

Usput, i vi biste uklonili kožu svoje voljene osobe, objesili je na zid, mogli biste se zabaviti ili nostalgično promatrati u okviru na zidu?

Kao što je rečeno na stranicama izdanja Mirror, crteži tetovaža s tijela voljene osobe mogu biti vrlo značajni, nositi sentimentalnu komponentu ili imati visoku umjetničku vrijednost, što također ide u prilog očuvanju takvog područja Kožom..

Gdje je?!

Cleveland, SAD, Michael Sherwood i njegova djeca, koji su vlasnici pogrebne agencije, nakon što su u osobnom razgovoru pokrenuli temu važnosti tetovaža u suvremenom društvu i za svaku osobu ponaosob, odlučili su da takva usluga ima mjesto u svom poslu. Umjesto toga, proveli su ideju i počeli pružati sličnu uslugu za sve..

Poduzetnici su svoju uslugu nazvali “Save my ink forever” i dodali je u cjenik svoje pogrebne agencije..

U početku se među lokalnim stanovništvom podigao val ogorčenja, no pokazalo se da je ova praksa tražena i da se usluga naručuje (povremeno), a ne samo “mrtva stavka na jelovniku”.

Vlasnici pogrebne kuće, koji su i njezini zaposlenici, kažu da postupak očuvanja područja kože s tetovažom pokojnika nije lak postupak i cijeli ciklus stvaranja ulomka kože s tetovažom ispod stakla u okviru može trajati 2-4 mjeseca, a trebao bi započeti unutar prva 72 sata nakon smrti osobe.

Skinite kožu voljene osobe za uspomenu - nova usluga pogrebnih agencija - fotografija 2

Sam postupak, prema pogrebnicima, provodi se uz očuvanje odgovarajućeg poštovanja i časti prema pokojniku, ne utječe na naknadni ukop tijela ili njegovu kremaciju.

Jedini tabu je zadržavanje tetovaža na ovaj način nanesenih na lice ili genitalije, ali to je zbog osobnih uvjerenja osoblja pogrebnog zavoda..

Reakcija društvenih mreža

Unatoč činjenici da u mjestu stanovanja “poduzetnih grobara” nema posebne buke, ova je tema na društvenim mrežama dobila iznimno negativan odjek..

Usluga “Save me ink forever” i obitelj Sherwood u komentarima su se počeli uspoređivati ​​s Edom Geinom, serijskim ubojicom koji je, nakon što je počinio ubojstva, skinuo kožu sa svojih žrtava i od nje napravio maske i odjeću..

Što misliš o ovome? Napišite u komentarima.