vijesti

Reklamna kampanja na petoj točki – stražnjica ispod tetovaža

Je li vam ikada palo na pamet da možete … prodati dijelove tijela? Pa čak i s aukcije!

Ne, ne radi se o prodaji organa na crnom tržištu, niti o krvavom komadanju u duhu horor filmova. Dio tijela koji je otišao ispod čekića ostat će kod vlasnika, ali će poslužiti u korist kupca. Nekakva glupost? 20-godišnja “divljak” koja je svoje dupe dala na aukciju na Internetu, vjeruje da postoji smisao.

Reklamna kampanja na petoj točki - stražnjica ispod tetovaža - fotografija 1

Reklamna kampanja na petoj točki – stražnjica ispod tetovaža – fotografija 1

Mlada Novozelanđanka, koja sebe naziva “prilično divljom”, nudi svoju petu točku nimalo za presađivanje onima kojima je potrebno, pa čak ni za užitak mrežnih izopačenika. Djevojka je spremna dati stražnjicu kao oglasni prostor. Pobjednik aukcije – čak i privatna osoba, pa čak i velika tvrtka – moći će postaviti bilo koju tetovažu po svom izboru na parcelu devet puta devet centimetara. Uključujući i neke vrste podataka o oglašavanju, logotip ili amblem.

Ako pobjednik aukcije živi “u susjedstvu” (u Wellingtonu, gdje živi poduzetna osoba), tada je djevojka spremna otići s njim u salon za tetoviranje. U protivnom će se o svim uvjetima dogovora morati pregovarati na daljinu. Naravno, kako bi jamčio da će pobjednik iz druge zemlje ili grada dobiti fotografiju za uspomenu s već postavljenom reklamom na pravom mjestu..

Reklamna kampanja na petoj točki - stražnjica ispod tetovaža - fotografija 2 Reklamna kampanja na petoj točki - stražnjica ispod tetovaža - fotografija 3

Dvadesetogodišnja “divljak” tako čudnu ideju objašnjava činjenicom da će tetovaža ostati s njom cijeli život, što znači da će poslužiti kao dobra reklama..

Hoće li ovaj odvažni plan omogućiti djevojci da se obogati, te tko će postati sretni dobitnik aukcije, doznat ćemo nakon 14. prosinca – takav je datum odredila mlada poduzetnica. Možda će uspjeh biti toliko golem da ćemo sljedeće godine u prodaji vidjeti i druge dijelove tijela.?..

Možemo samo nagađati do koje publike djevojka planira doći tijekom ove životne “reklamne kampanje” …

Pripremili: lena_sha (Elena Sha)