vijesti

Olimpijske tetovaže pojavljuju se na tijelima ruskih rukometnih pobjednika u Riju 2016. godine

Ne tako davno na internetu su se pojavile informacije o namjerama ruskih sportaša, olimpijskih prvaka Olimpijskih igara u Rio de Janeiru u rukometu, da se tetoviraju na tijelu povezana s zapanjujućom pobjedom djevojaka, što će ih podsjetiti na njihov nezaboravan uspjeh. Prema riječima jedne od najvažnijih playmakerica tima – Anna Sen, djevojke su razgovarale o tetoviranju tijela u slučaju uspješnog nastupa, čak i prije odlaska u Rio.

Olimpijske tetovaže pojavljuju se na tijelima ruskih rukometnih pobjednika u Riju 2016. - fotografija 1

Olimpijske tetovaže pojavljuju se na tijelima ruskih rukometnih pobjednika u Riju 2016. – fotografija 1

Anna je prva nanijela tetovažu i postavila fotografiju na mrežu. Međutim, prema osvajaču medalja, tetovaža još nije u potpunosti dovršena. Djevojka želi zlatnu nijansu ispisanih slova, u skladu s bojom medalja osvojenih na Olimpijskim igrama. Trenutno nije poznato jesu li sve djevojke spremne na ovaj zahvat, jer je Anna Sen do sada imala tetovažu na tijelu pa joj nije bilo teško napraviti novu..

Olimpijske tetovaže pojavljuju se na tijelima ruskih rukometnih pobjednika u Riju 2016. - fotografija 2

Olimpijske tetovaže pojavljuju se na tijelima ruskih rukometnih pobjednika u Riju 2016. – fotografija 2

Što se tiče ostalih “zlatnih” članova tima, oni su prijatelju odgovorili drugačije, neki nisu htjeli staviti tetovažu na tijelo, a neki su se divili ovoj ideji, dok su drugi Annin prijedlog nasmijali. Odluka ruskih rukometaša da na svoje tijelo stave “pobjedu” nezaboravne tetovaže drugačije se percipirala među sportašima, ali uglavnom s odobravanjem. A sportaši koji su osvojili olimpijsko zlato, možda, imaju pravo na mnogo..

Pripremili: Dmitrij Zhuanin