vijesti

Kako će gubitak od 122 kilograma utjecati na izgled vaših tetovaža

Bilo da smršate ili se udebljate, vaše će tetovaže postati užasne! Ovo je laž, neistina i nelogična nagađanja koja će pobiti iskustvo žene koja je bacila 65% svoje težine, smršavila 122 kilograma i njezina tetovaža izgleda sjajno.

Kako će gubitak od 122 kilograma utjecati na izgled vaših tetovaža - informacije i fotografije

Kako će gubitak od 122 kilograma utjecati na izgled vaših tetovaža – informacije i fotografije

Kako će gubitak 122 kilograma utjecati na izgled vaših tetovaža – stvarna priča i fotografije

(Ako ne želite čitati, možete poslušati audio verziju članka)

Radit će se o rođenoj Velikoj Britaniji, koja se već pet godina bori s prekomjernom težinom, kako na fizičkoj tako i na moralnoj razini – Emmy Murphy, na društvenoj mreži Instagram, možete je pronaći putem poveznice @plattard.

Djevojka je uspjela smršavjeti više od 120 kilograma, za to je morala pribjeći i kirurškoj intervenciji i dugim i napornim vježbama usmjerenim na mršavljenje.

Na Emmynom tijelu postoje mnoge zanimljive i vrijedne tetovaže i ne možemo je ne upitati kako je gubitak težine utjecao na izgled dizajna tetovaža. Osim toga, u doba totalnih problema s prekomjernom težinom i istodobno težnjom za privlačnošću, njezina će priča savršeno motivirati čitatelje. .

Kako je započela priča o mršavljenju i što joj je prethodilo?

Zapravo, uvijek sam se smatrao zdravim, imao sam normalan krvni tlak i broj otkucaja srca, liječnici nisu našli zdravstvenih problema, ali u isto vrijeme uvijek sam razmišljao o djeci i želio sam ih.

S obzirom na moju težinu i ten, rođenje djeteta nesiguran je događaj i za bebu i za mene – odigralo je važnu ulogu..

Osim toga, uvijek sam bio podvrgnut, ako ne maltretiranju od drugih, onda ismijavanju – sigurno. Izlazeći iz kuće, ne samo da sam u mislima osjetio poglede drugih, njihovu osudu, već se glasno smijem u svoje obraćanje i ismijavam među sobom, iza leđa, naravno – zbog svoje težine i građe.

https://www.instagram.com/p/B8_Vuj3jTrm/?utm_source=ig_web_copy_link

Kako je počelo mršavljenje??

Ne mogu reći da je moja prehrana uvijek bila pogrešna ili kritično drugačija od one koju jede većina ljudi. Jednostavno sam puno jeo, uvijek sam imao problem s težinom, s 20 godina sam bio pretilo, a u razdoblju nakon vjenčanja sam se opustio i prestao se kontrolirati.

U tom sam razdoblju prestao trenirati i pokušavao se ograničiti u hrani, što je dovelo situaciju do toga da sam čvrsto odlučio učiniti nešto za sebe. I odmah počeo to raditi.

Nakon konzultacija sa stručnjacima, saznao sam da je volumen mog želuca, zbog stalnog prejedanja, mnogo veći od volumena većine ljudi, a to me tjera da ga stalno jedem i punim. A s takvim volumenom, čak i ako ga potpuno napunim nečim niskokaloričnim, i dalje će biti puno više nego što je mojem tijelu potrebno. Pokazalo se da je to neka vrsta začaranog kruga.

Rješenje je bila operacija uklanjanja dijela želuca, oko 80% – okomita gastrektomija s rukavima, također nazvana VSG. Odmah nakon toga potpuno sam promijenila prehranu i počela jesti isključivo po savjetu nutricionistice, a ne samo ispunjavati prostor u želucu sve dok glad nije utihnula..

Već 3 tjedna nakon operacije bilo mi je dopušteno početi hodati (hodati) ulicom, nakon 8 tjedana liječnici su mi dopustili odlazak u teretanu – rado sam to učinio.

Moji treninzi počeli su postupno i u roku od godinu dana dosegao sam 4-5 dana u tjednu u teretani. 15-20 minuta kardio treninga na traci za trčanje, sat vremena s utezima snage.

Zatim sam povezao trčanje – odvojeno od teretane i postupno, napredovao sam, počeo sam više trčati – fasciniralo me, svidio mi se rezultat, novi rekordi i pobjede.

Zatim sam dodao satove badmintona.

Osim toga, naučila sam kuhati – i to ne samo sa stajališta zdrave prehrane, već i ukusno. Stalno sam pronalazio nova jela iz različitih kuhinja koje bih volio kušati, a istodobno će imati malo ugljikohidrata – odgovaralo je mojoj nutricionistici.

Takva prehrana omogućila mi je da se lakše nosim s psihološkim trenucima i ne patim od starih navika povezanih s hranom i njezinom količinom..

https://www.instagram.com/p/B7CAuZJjIeO/?utm_source=ig_web_copy_link

Što je bio najveći problem u mršavljenju?

Zapravo, vrijeme mi je predstavljalo problem! Bilo mi je jako teško raditi od 9 do 5, navečer pohađati nastavu na fakultetu i uspjeti sve obvezne aktivnosti spojiti s kuhanjem i treninzima, što je zahtijevalo puno vremena, što je bilo dovoljno za san, a možda ponekad i nedovoljno.

Kako su gubitak težine i vježbanje u teretani utjecali na vaše tetovaže?

Što se tiče mojih tetovaža, sve je super! Ja sam, kao optimist, računao na nešto gore.

Postoje brojni razlozi za održavanje mojih tetovaža u dobroj formi nakon gubitka više od 120 kg..

Imao sam dobrog tattoo umjetnika – sve moje tetovaže su visoke kvalitete, u to sam uvjeren.

Većina mojih dizajna tetovaža odnosi se na životinje, što čini neku zakrivljenost uzorka manje uočljivom zbog gubitka težine i promjena u veličini tijela.

Nisam imala tetovažu na unutarnjoj strani ruke ili bedra.

Učinio sam puno sa željezom, što mi je omogućilo, uz općenito smanjenje težine, da ne izgubim mnogo u volumenu svojih ruku, već da ih jednostavno učinim različitim po kvaliteti – mislim da je to najvažnije.

Ali – to nije sve, nije sve tako jednostavno.

Naravno, s takvim gubitkom kilograma, imala sam problem s opuštenom (suvišnom) kožom. Riješen je jedinim postojećim načinom – uklanjanjem nepotrebne kože.

Zaista sam zamolio kirurga da mi sačuva tetovaže tijekom operacije – u početku je rekao da to neće uspjeti. Mislio sam da je bolje – izgubiti rep od lisičarke (Ketsune) ili odrezati dio repa šaranu? =)

Kao rezultat toga, kirurg je napravio sjajan posao.!

Uspio je odrezati dio s unutarnje strane ruke i sašiti sve tako da je sačuvano 99% uzorka tetovaže, a lisičarka na crtežu povezana s Karpom Koijem.

https://www.instagram.com/p/B6dLt2UjhQs/?utm_source=ig_web_copy_link

Koji su vam sljedeći planovi za tetovaže?

Već u vrijeme mršavljenja na potkoljenici su mi se pojavili crteži tetovaža, ožiljke na ruci planiram zatvoriti tetovažama koje su ostale nakon uklanjanja kože.

Napravit ću planove za tetovaže, počevši od svog oblika, pokušavajući zaobići potencijalno opasna mjesta, na primjer, bedra, koja se mogu jako promijeniti zbog gubitka težine..

Što možete poželjeti sebi jučer (prije pet godina)?

Volio bih imati više ustrajnosti, ići čvrsto prema cilju. Zanemarite neuspjehe i usredotočite se na uspjehe. Slobodno ostavite ljude u prošlosti – koji su otrovni, nikada ne trčite za nikim. Pokušajte uživati ​​što je više moguće.

https://www.instagram.com/p/B55FagADb3z/?utm_source=ig_web_copy_link