vijesti

“Evolucija u obrnutom smjeru”: kako gledate na sličan izgled?

Iz ovog materijala možete saznati o situaciji sa fotografijom muškarca – trenera bodybuildinga i kondicije, čije je tijelo s tetovažama izazvalo navalu osude i podsmijeha na društvenim mrežama.

Evolucija je suprotna - a kako gledate na sličan izgled - fotografija 1

“Evolucija u obrnutom smjeru”: kako gledate na sličan izgled?

Unatoč činjenici da je tijelo ovog čovjeka teško pripisati iznimno radikalnim preinakama tijela, i općenito, ljudi su na takve stvari počeli gledati lakše, tolerantnije i demokratskije, međutim, pravi vrtlog ogorčenih komentara rasplamsao se pod fotografija ovog čovjeka.

Čvrsto zabijeni torzo i noge “napumpanog” čovjeka izazvao je jasnu povezanost s pojavom majmuna među korisnicima društvenih mreža, većina komentatora osudila je i ismijavala pojavu čovjeka.

Evolucija je suprotna - a kako gledate na sličan izgled - fotografija 3 Evolucija je suprotna - kako gledate na sličan izgled - fotografija 2

Brada je zaslužila posebnu pozornost komentatora, zbog čega po njihovom mišljenju, zajedno s tetovažama, ovaj čovjek jako sliči na šimpanzu..

Čovjek je prethodno izjavio da su na njegovom tijelu prije bile i druge tetovaže, koje je u jednom trenutku odlučio potpuno prekriti gustim, crnim sjenilom..

Što misliš o ovome?