vijesti

Drugi model oslijepi zbog tetovaže na očnoj jabučici

Vijest o tome kako je tetovaža očne jabučice uzrokovala probleme s vidom drugog modela.

Drugi model slijepi zbog tetovaže na očnoj jabučici - informacije i primjeri fotografija

Drugi model slijepi zbog tetovaže na očnoj jabučici – informacije i primjeri fotografija

Još jedan model oslijepio je zbog tetovaže na očnoj jabučici – činjenice i fotografije

Posljednjih godina tetoviranje na očnoj jabučici (tetoviranje na očima) postaje sve popularnije, a u više smo navrata vidjeli primjere neobičnih boja očiju (očne jabučice) koje ljudi postižu kada odluče ubrizgati pigment u očnu jabučicu. Međutim, ne znaju svi koji se svojim tijelom odlučuju na takve preinake kako to učiniti i koje rizike taj postupak krije..

Prvi spomeni tetovaže očne jabučice koje smo uspjeli pronaći na mreži u BME -u, koji su pisali o tetovaži očne jabučice u dva volontera koja je izvedena – Luna Cobra.

Fotografija modela tetovaže s istetoviranim očnim jabučicama anoxi_cime od 03.03.2020. 092

Postupak tetoviranja na oku uključuje ubrizgavanje pigmenta u područje između bjeloočnice i prozirne membrane oka. Inače, jedina živa osoba na svijetu koja je danas tetovirala oči je @theinfamousfarrahflawless. (Treba napomenuti da smrti drugih nemaju nikakve veze s tetovažom na očima).

Kako kažu majstori tetovaža koji prakticiraju tetoviranje na očnoj jabučici, uz pravilno tetoviranje na oku, postupak ne donosi praktički nikakvu nelagodu, osim male i kratke otekline, modrica i blage boli..

Fotografija modela tetovaže s istetoviranim očnim jabučicama anoxi_cime od 03.03.2020. 087

No, u isto vrijeme, posljednjih nekoliko godina svi oni koji prate vijesti u svijetu tetoviranja čuli su ili pročitali da su se modeli tetovaža u više navrata susreli s problemima nakon nanošenja takvih tetovaža. Na primjer, Amber Luquet je izvijestila da je nekoliko tjedana zbog ovog postupka praktički izgubila vid.

Posljednja ili prva tetovaža lošeg oka 2020

Prema mjerodavnom izdanju “Daily Mail”, Alexandra Sadovskaya iz Wroclawa, koja sada ima 25 godina, nakon što se tetovirala na desnom oku razvila je bol, njezin umjetnik za tetovaže rekao je da je to normalno.

Fotografija modela tetovaže s istetoviranim očnim jabučicama anoxi_cime od 03.03.2020. 070

Nakon toga, djevojka se obratila specijaliziranoj klinici, gdje su joj liječnici objasnili da je nanesena nepopravljiva šteta na desnom oku i najvjerojatnije će, u bliskoj budućnosti, potpuno izgubiti mogućnost da ih vidi – oslijepit će u jedno oko..

Kasnije je provedena provjera koja je utvrdila da je umjetnik tetovaža koji je izvršio postupak nanošenja tetovaže na očnu jabučicu upotrijebio pogrešan pigment za tetoviranje (boju), što je dovelo do sličnog rezultata. Umjetnik za tetoviranje u potpunosti negira krivnju i najvjerojatnije ćemo uskoro svjedočiti glasnoj sudskoj sjednici..

Fotografija modela tetovaže s istetoviranim očnim jabučicama anoxi_cime od 03.03.2020. 059

Valja napomenuti da ni sama Aleksandra Sadovskaya nije obeshrabrena i objavljuje ohrabrujuće statuse ispod svojih selfieja na Instagramu, nešto poput: „Mnogi vidljivi ionako ne vide ništa, jer njihova srca su slijepa “.

Što mislite o priči Alexandre Sadovskaya, što mislite o tetovaži na očnoj jabučici? Ostavite svoje mišljenje u komentarima – ovo nam je važno!

Fotografija modela tetovaže s istetoviranim očnim jabučicama anoxi_cime od 01.03.2020