vijesti

Amador Lopez cijeli je dan tetovirao

Ovdje možete saznati o nova tetovaža poznatog arheografa i plesača Amadora Lopeza, upoznati se sa fotografijom crteža, naučiti njegovu povijest i značenje.

Amador Lopez cijeli je dan tetovirao

Amador Lopez cijeli je dan proveo na tetovaži - fotografija

Poznati koreograf i plesač Amador Lopez tetovirao se na cijelom gležnju. Ovo je izvijestio TV kanal 1 + 1. Amador je, govoreći o svojim osjećajima, usporedio proces tetoviranja s porodom. “Čini mi se – rekao je kameri – da je ovo još gore.” I, prema riječima voditelja programa “High Life”, pozvao je sve da razmisle o potrebi tetovaže zapravo.

Umjetnik je sam odabrao tetovažu kornjače. “Ona je moja amajlija”, rekao je Lopez. Nadalje, nastavljajući svoju priču, koreograf objašnjava kako troši puno energije u svom poslu. “Želim da me kornjača uravnoteži i smiri”, kaže..

Bilo kako bilo, sedmosatna bol je već iza, a na gležnju – tetovaža talismana.

Amador Lopez rođen je u Venezueli i ozbiljno se bavio koreografijom od ranog djetinjstva. Sa 7 godina Amador je plesu dodao mačevanje i na kraju postigao uspjeh u ovom sportu. Godine 2000. postao je svjetski prvak. Međutim, koreografija je postala njegova profesija. Nakon preseljenja u Kijev, Lopez je stvorio vlastiti plesni studio i show balet. Radi kao koreograf s poznatim estradnim umjetnicima – Valeryjem i Konstantinom Miladzeom, Philipom Kirkorovom i drugima. U televizijskom projektu “I dance for you” on je na čelu žirija.

Gledaj video: