vijesti

Alexey Panin – tetovaža s golom bivšom ženom

Alexey Panin općenito je prilično skandalozan glumac koji u posljednje vrijeme stalno privlači pozornost na sebe. A sada si je napravio prilično ekstravagantnu tetovažu na ramenu, koja prikazuje njegovu bivšu ženu, i to u golom obliku. Glumac je svoju fotografiju s ažuriranim izgledom objavio na svojim stranicama na društvenim mrežama..

Alexey Panin - tetovaža s golom bivšom ženom - fotografija 1

Alexey Panin – tetovaža s golom bivšom ženom – fotografija 1

Kako je objavljeno u raznim medijima, Aleksej Panin svim silama nastoji vratiti svoju ženu. Kako bi se tetovirao, upotrijebio je intimnu fotografiju koju su sa suprugom snimili tijekom putovanja u Odesu. U to vrijeme par još nije imao vremena za prekid..

Kako sam Panin kaže, čak mu je i teško objasniti zašto je napravio tako neobičnu tetovažu. Prema njegovim riječima, on je još uvijek ovdje sa svojom voljenom ženom, sretni su i uživaju u životu. Tetovažu je napravio stalni majstor dok su bile dvije sesije, no uskoro će biti potrebno izvršiti korekciju. Tetovaža prikazuje Panina kako grli svoju golu ženu.

Alexey Panin - tetovaža s golom bivšom ženom - fotografija 2

Alexey Panin – tetovaža s golom bivšom ženom – fotografija 2

Vrijedi napomenuti da je Alexey Panin već bio nekoliko puta oženjen. Njegova posljednja supruga, Lyudmila Grigorieva, udala se za njega 2013., ali samo godinu dana kasnije par je raskinuo.

Pripremili: valerat93 (Tereshchenko Valery Andreevich)