Видео

Tatoveringer i Japan – ulemper, problemer, negativitet

Tidligere var det kun sømænd eller fanger i fængslet, der lavede tatoveringer til sig selv, nu er det meget udbredt blandt unge mennesker og ikke kun. Jeg bruger dem både til at dekorere min krop og til at skjule ufuldkommenheder..

Tatoveringer på kroppen i Japan blev betragtet som et symbol på enhed med forfædrene. Men ikke desto mindre vil en person med en tatovering aldrig blive accepteret til et prestigefyldt job. Så den unge mand kom til Japan for at prøve lykken og forsøge at få et job i en af ​​de bedste virksomheder. Han besad alle de nødvendige data, men havde det eneste “minus” – en tatovering på ryggen. Dette var den eneste grund til, at han ikke blev accepteret..

Se videoen:

Det afhænger meget af arbejdsgiveren. Eksempelvis hævder chefen for et byggefirma, at de fleste ansatte har tatoveringer. Ikke alle sfærer er opmærksomme på tatoveringer. I nogle organisationer er det vigtigt, at der ikke er tatoveringer; i andre ansætter de mennesker uden tatoveringer på synlige steder. Og kun på nogle arbejdspladser accepterer de, uanset tatoveringernes placering..

Inden du får en tatovering, skal du tænke over, om tatoveringen forhindrer dig i at få det ønskede job i ethvert land i verden..