Tetoválás

Melyik tetoválást válasszuk, és hogyan kell elkészíteni?

Válasz a kérdésre: Milyen tetoválást válasszon és hogyan készítse el?

Régóta álmodozol, töprengsz, rajzot választasz, és most végül úgy döntöttél – úgy döntöttél, hogy tetoválást készítesz. Csak ne felejtse el, hogy a tetoválás elkészítése nem könnyű és fájdalmas, ezért alaposan mérlegelje az előnyöket és hátrányokat, ne legyünk komolytalanok, és ne készítsenek tetoválásokat a rövid távú hobbikhoz. Ennek a kérdésnek a tanulmányozása nem zavaró folyamat, sőt érdekes, ezért ne légy lusta, és tudj meg minél több információt. Minden rajznak különleges jelentése van, és a jelentése nem mindig jó, jobb az interneten turkálni, és eldönteni, hogy melyik illik hozzád. Célszerű továbbá többet megtudni a “tetoválás tömésének” folyamatáról, nem lesz felesleges.

Melyik tetoválást válasszuk és hogyan kaphatjuk meg 1

Tetoválás fa formájában, amelyről madarak repülnek a lány lapockájára

1. Válassza ki a legjobban illő rajzot.

A statisztikák azt mutatják, hogy a leggyakoribb tetoválási sablonok az absztrakt szimbólumok, a kínai és a japán karakterek. Az állatok, madarak és más növény- és állatvilág szintén népszerű. Kevésbé gyakoriak az emberi képek, valamint a kifejezések és állítások. Ha eljut egy jó mesterhez, ő segít a választásban, és elmagyarázza, mit jelent ez vagy az a rajz. A legfontosabb dolog, ne feledje – jobb egy ilyen fontos ügyet egy illetékes szakember kezébe bízni..

2. Keressen szakembert.

Különféle módszerek vannak a szakember felkutatására, és mindegyiknek megvan a maga sajátja. Talán jobban bízol a barátaidban, akik már tetováltak, és talán ez a legjobb megoldás. Lehet, hogy nincsenek ilyen ismerősei – akkor az internet vagy más forrásokból származó hirdetések segítenek. Mielőtt tetoválást készítene egy mesterrel, találkoznia kell vele, meg kell néznie korábbi munkáit, meg kell értenie, milyen stílusban dolgozik, hogy ne csalódjon a jövőben..

Milyen tetoválást válasszon és hogyan kaphatja meg 2

Világos színű tetoválás egy lány haja alatt

3. Mérje fel a munka biztonságát, a műszerek sterilitását stb..

Mint tudjuk, a biztonság az első. Ne hagyja figyelmen kívül, milyen eszközöket használ a mestere – egyszer használatosnak kell lenniük, és milyen a munkahely.

Most beszéljünk magáról a tetoválás folyamatáról. Természetesen nem szükséges hatalmas köteteket olvasni a tetováló mesterek számára, de nem ártana tanulmányozni néhány finomságot..

Melyik tetoválást válasszuk és hogyan kaphatjuk meg 3

Válogatott tetoválások a csuklón férfiaknak és nőknek egyaránt

Tetoválás.

1. A rajz, amely a tetoválásod lesz, speciális papírra kerül. Beszélje meg előre egy szakemberrel, hogy milyen méretű és alakú lesz a tetoválás.

2. Most adja meg, hogy pontosan hol fog a tetoválás pompázni a testén.

3. A rajz papírból átkerül a testbe.

4. A tinta elterjedésének megakadályozása érdekében a kiválasztott területet vazelinnel lágyítják..

5. Ezt követően a rajz egy vonallal körvonalazódik..

6. Tűvel, a rajz körvonalai szerint, professzionális vastagbélgyulladás fest.

7. Ha ez befejeződött, a tetoválás helyét speciális fertőtlenítőszerekkel ártalmatlanná teszik..

8. A test egy részére orvosi kötést alkalmaznak.

Milyen tetoválást válasszon és hogyan szerezze be 4

Számos végtelen szimbólum, amelyek összefonódnak a csukló tetoválásában

Az utolsó két pontot általában megismétlik, újra és újra, ezt úgy teszik, hogy ne legyen fertőzés, és a bőr, amelyen a tetoválás található, teljesen meggyógyuljon..

Ha kíváncsi arra, hogy fájdalmas -e a tetoválás folyamata – igen, fájdalmas, készüljön fel rá. A magas bőrérzékenységű személyeket mentálisan fel kell készíteni. De minden fájdalmas érzés általában nem tart tovább tíz percnél..

Szinte mindenki, aki úgy döntött, hogy ilyen lépést tesz, aggasztja a tetoválás eltávolításának kérdése. Végül is sokan hajlamosak olyan impulzusokra, amelyeket megbánhatnak. Érdemes ezen előre gondolkodni, ahogy már fentebb említettük, alaposan gondolja át, és ne tegyen komolytalan lépéseket.

A tetoválás eltávolítása nem egyszerű folyamat, és nagyon drága. Ezt marásnak nevezik. A tetoválást lézerrel távolítom el. A tetoválást nem távolítják el azonnal – a szalonot legalább 10 alkalommal kell meglátogatni.

Átgondoltad, és nem fogod megváltoztatni a véleményed? Ezen már nem kell gondolkodnia, milyen tetoválást válasszon? Keressen egy igazi mestert, és az eredmény nem fog felborítani. Sok szerencsét!