Tetoválás

Lézeres szőrtelenítés elvégezhető tetováláson?

Szükségszerűen! Figyelem!

Az anyag csak tájékoztató jellegű, nem cselekvési utasítás. Ha bármilyen egészségügyi problémája, aggálya vagy kérdése van, feltétlenül konzultáljon orvosával vagy szakképzett egészségügyi szakemberével.

Itt megtudhatja a választ egy gyakori kérdésre: Kaphat -e lézeres szőrtelenítést tetováláson? Egyértelmű választ kaphat, megismerheti a szőrtelenítés okait és jellemzőit a bőr felületéről, amelyre a tetoválást alkalmazzák.

Lézeres szőrtelenítést végezhet tetováláson - fotó a 20062021 cikkhez 1

Lézeres szőrtelenítést végezhet tetováláson – rövid és informatív válasz “NEM”

  • A legracionálisabb és legkevésbé kockázatos az, ha megtagadjuk a lézeres szőrtelenítést a bőr felületéről, amelyre a tetoválást felviszik. Célszerű lézerrel eltávolítani a hajat a testről, és a területet tetoválással megtisztítani a nem kívánt növényzettel “csoszogással” vagy más módszerrel, amely nem jelenti a lézeres hatást a bőrön..
  • Alkalmazzon tetoválást a lézeres szőrtelenítés után – biztonságosan.
  • * megpróbálhatja eltávolítani a szőrt a tetovált bőr területéről egy speciális “nanoszekundumos neodímium lézer” segítségével, van információ, hogy ez az opció biztonságos. (De nem pontosan).

Lézeres szőrtelenítést végezhet tetováláson - fotó a 20062021 cikkhez 2

Mit csinál a tetováló szőrtelenítő lézer?

Minden a pigment színétől és összetételétől függ. A legizgalmasabb lehetőség a tetoválás tulajdonosának, aki úgy dönt, hogy lézerrel eltávolítja a szőrt a tetovált bőr felületéről – a pigment színe megváltozik, más következmények nélkül.

Ha a tetoválási minta pigmentje másképp reagál lézerrel történő hevítésre, akkor a bőr égése miatt hólyag jelenik meg az expozíció helyén, amely ezután “mini heggé” válhat. A heg lehet világosabb vagy sötétebb – kiszámíthatatlan.

Sokan, akik lézerrel tetoválással próbálták eltávolítani a szőrt az ajaktájról, észrevették, hogy az ajakfesték vörös pigmentje barnássá válhat a lézerrel való érintkezés után, és talán feketére is..

Lézeres szőrtelenítést végezhet tetováláson - fotó a 20062021 cikkhez 3

Hogyan távolítsuk el a hajat lézerrel a tetoválás mellett?

A tetoválás helyét kozmetikai ceruzával kezeljük, “vastagon”, annak érdekében, hogy megvédjük a tetoválás mintájának pigmentjét a lézeres hatástól a tetoválás melletti bőrfelületeken.

A testen végzett lézeres szőrtelenítés után a szőrt shugaringgal vagy más módszerrel távolítják el a tetoválás felületéről..

Lézeres szőrtelenítést végezhet tetováláson - fotó a 20062021 cikkhez 4

A fentiek mindegyike ugyanúgy működik mindkét nem esetében, nem felejtette el, hogy a férfiak lézeres szőrtelenítése napjainkban egyre népszerűbb. Ezt a barátainktól tanultuk epilaserman.ru, akik lézeres szőrtelenítésre szakosodtak férfiaknál Oroszországban.