Tetoválás

Három fő érv a tetoválás ellen

A tetoválás, mint az önkifejezés eszköze, nemcsak elveszíti relevanciáját, hanem lendületet is vesz. Jelentős események, új életszakaszok tükröződnek a bőr alatti tintában. De sajnos sokan elfelejtik, hogy a tetoválás nemcsak szép minta, hanem felelősség is. A 3 legfontosabb ok, amiért tilos tetoválni.

Három fő érv a tetoválás ellen - 6. fotó

Érvelés 1. Meggondolatlanság.

Gyakran serdülők, fiatalok és felnőttek fordulnak a mesterekhez, akik hanyagul megközelítették a tetoválás kérdését. Nem gondolnak lépésükre, nem tulajdonítanak jelentőséget a tetoválás jelentésének, aminek következtében később el kell távolítaniuk vagy meg kell szakítaniuk..

A második fele neve, a szerelem és az elsöprő érzelmek időszakába zsúfolva, szomorú emlékeket ébreszt és elrontja a későbbi kapcsolatokat. Kedvenc rajzfilmjeinek karakterei fiatalon.

Három fő érv a tetoválás ellen - 5. fotó

Csak tudatos és szándékos vágy esetén a tetoválás egész életében örömet okoz a tulajdonosának. Annak érdekében, hogy később ne szenvedjen, tegye fel magának a kérdést: “Valóban ezt a rajzot akarom kitölteni, 5 év múlva is ugyanolyan megfelelő lesz?”

Különösen érdemes megfontolni azt a döntést, hogy képet keresünk a testünkre, ha keresünk szerelmesek páros tetoválásán és így szeretné megjelölni érzéseit – ne feledje, minden megváltozik.

Három fő érv a tetoválás ellen - 4. fotó

Érvelés 2. Betegségek és szövődmények.

A legmeggyőzőbb érv a hipodermikus tinta ellen az orvosi tényezők. Nem készíthet tetoválást a HIV-fertőzötteknek, valamint a hepatitisben, mentális zavarokban, bőrbetegségekben és cukorbetegségben szenvedőknek.

A nem steril tűk nagyon veszélyesek (rajtuk keresztül fertőző betegségekkel, tuberkulózissal, hepatitiszekkel stb. Fertőződhetnek meg) és az alacsony minőségű festékek, amelyek allergiás reakciót okoznak, gyengítik az immunrendszert és növelik a rák kockázatát.

Három fő érv a tetoválás ellen - fotó 3

Fontos megjegyezni a megfelelő gondozást. Az első hetekben szükség van a bőr folyamatos feldolgozására, a meleg évszakban pedig használjon erős fényvédőt, ne hagyja nyitva a test tetovált területét sokáig..

Nem lehet tetoválni alkalmatlan és egészségtelen körülmények között, az utcán szakképzetlen emberekkel. Annak érdekében, hogy a dédelgetett kép ne váljon egészségügyi problémákká és hosszú távú kezeléssé, professzionális mestert és jó szalont kell választania.

Három fő érv a tetoválás ellen - fotó 2 1

Érvelés 3. Társadalmi elutasítás.

A világon nem minden vallás teszi lehetővé tetoválást. Például a kereszténység és az iszlám negatívan viszonyul az emberi test bármilyen változásához. A tetoválás tulajdonosának nehéz kapcsolata lehet egyes rokonaival és barátaival, és nyilvános helyeken indokolatlan figyelem tárgya lesz..

Három fő érv a tetoválás ellen - fotó 1

A következő probléma merülhet fel a kérelmező előtt: a fiatalkorában készült tetoválás akadályozza a kívánt pozíció megszerzését. A HR alkalmazottak ezt komoly hátránynak tekinthetik a leendő munkavállaló számára.. Az olyan szakmák képviselői, mint:

  • jogász
  • orvos
  • tanár
  • modell
  • politikus
  • diplomata
  • hírszerző tiszt.

Annak érdekében, hogy a jövőben ne szembesüljön a problémákkal, hozzáértően kell megközelítenie a tetoválás választását, jelentését, és keresnie kell egy tapasztalt mestert. A tetoválás az ember belső világának tükre, amely mindig vele lesz.

Készítette: galuzo_m (Galuzo Maria Andreevna)