Tetoválás

A tetoválás és eltávolítása

Amit a tetoválásról és azok eltávolításáról tudni kell

A tetoválás az önkifejezés egyik módja, amely néha megnyitja a belső világot. Azok a fiatalok, akik nem ismernek semmilyen keretet, és mindenképpen igyekeznek kiemelkedni, gyakran így tiltakoznak a társadalom ellen. Míg azonban egyesek olyan rajzot választanak a testükre, amelyet véleményük szerint a legteljesebben tükrözni fognak a lelkekben tomboló szenvedélyek, addig mások azon a kérdésen gondolkodnak, hogyan lehet ezeket a remekműveket eltávolítani önmagukból és visszatérni a bőr eredeti tisztaságáig..

Tetoválás és eltávolítása 1

Ha a tetoválást így el lehetne távolítani …

A tetoválások eltávolításának számos oka lehet: rossz végrehajtás vagy nem világos rajz, a viselő társadalmi helyzetének megváltozása, valamint az idő múlásával elhalványulás. A tetoválás eltávolításának korábbi módszerei (áramütés vagy folyékony nitrogén eltávolítása, égés különböző savakkal vagy műtét) traumatizálták a bőrt, ami hegesedést vagy hegeket eredményezett, amelyek elrontották a testet. A tetoválás lézeres eltávolítása minőségileg új módszer, amely lehetővé teszi egy unalmas minta eltávolítását következmények nélkül. Egyébként segít megszabadulni az állandó sminktől..

Tetoválás és eltávolítása 2

Így távolítják el a tetoválást lézerrel

A lézeres módszer rövid infravörös vagy zöld fényimpulzusokból áll, amelyek közvetlenül a festékre vonatkoznak, és amelyet a test testére készítenek. A fényt teljesen elnyelik a festékek anélkül, hogy a legkisebb nyomot hagynák a bőrön. A tetoválás szó szerint eltűnik a szemünk előtt minden üléssel. Az eltávolításához használt lézersugár színét a tinta színe határozza meg.

A tetoválás teljes csökkentése általában több munkamenetet igényel, amelyek számát a színétől vagy a színkombinációtól függően határozzák meg. Tehát a sötétkék, fekete, lila és piros tetoválásokat a legkönnyebb eltávolítani, a kombinált, sok árnyalatot tartalmazó tetoválásokat pedig sokkal nehezebb eltávolítani, ezért a megszabadulásuk érdekében több eljárásra lesz szükség..

Tetoválás és tetoválás eltávolítása 3

Módszer a tetoválás eltávolítására az emberi bőrről

A tetoválás eltávolítására használt berendezések minősége mellett fontos szerepet játszik az orvos professzionalizmusa és készsége, amelyen a lézer használatához legjobb paraméterek meghatározása és kiválasztása függ..

Miután úgy döntött, hogy egyszer és mindenkorra megszabadul a tetoválástól, ne menjen az első klinikára, amely 100% -os eredményt ígér. A legjobb, ha esztétikai problémáit egy olyan intézményben oldja meg, amely gyakorlata során elegendő tapasztalatot halmozott fel, és arzenáljában van olyan berendezés, amely lehetővé teszi a tetoválások gyors és hatékony eltávolítását..

Javasoljuk a végrehajtást tetoválás eltávolítása Harkovban az “Elistom” klinikán, amely rendelkezik minden szükséges felszereléssel és a személyzet legmagasabb képesítésével.