Tetovaža

Tetovaže u bijeloj boji – ukratko o smjeru, značajkama, mogućnostima uzoraka

Sada se pojavila nova vrsta tetovaža – ovo je bijela tetovaža, koja se nanosi, baš kao i boja, tek kada se stvori, koristi se bijeli pigment. Takva tetovaža dobiva sve veću popularnost, osobito među protivnicima svijetlih slika na tijelu..

primjer bijelog dizajna tetovaža 11.11.2019. # 224 -Tetovaže u bijeloj boji- primjer bijelog dizajna tetovaža 11.11.2019 # 217 -Tetovaže u bijeloj boji- primjer bijelog dizajna tetovaža 11.11.2019 # 215 -Tetovaže u bijeloj boji-

Tetovaže u bijeloj boji – zanimljive činjenice

Kao što je već spomenuto, bijela tetovaža nanosi se na tijelo na isti način kao i boja. Položaj na tijelu može biti bilo koji, ali će posebno lijepo izgledati na zapešću, gležnju, ramenu, prsima, a u nekim slučajevima i na licu. Kaligrafski natpisi, ukrasi, ažurni uzorci izgledat će dobro u bijeloj boji.

Ova će tetovaža izgledati dobro na tamnoj koži, ali također se morate sjetiti da će, kad se preplane, tetovaža promijeniti boju zajedno s vašom kožom. I naravno, takva tetovaža ima barem mali, ali minus. S vremenom razvija žutu ili bež nijansu. To je zbog činjenice da majstor koji vas tetovira koristi pigment svjetliji od vaše kože..

primjer bijelog dizajna tetovaža 11.11.2019 №204 -Tetovaže u bijeloj boji- primjer bijelog dizajna tetovaža 11.11.2019 №210 -Tetovaže u bijeloj boji- primjer bijelog dizajna tetovaža 11.11.2019. №208 -Tetovaže u bijeloj boji-

Po izgledu tetovaže možete zaključiti kada je nanesena, na primjer, ima li jasne linije i ima svijetlu bijelu boju, može se sa sigurnošću reći da je napravljena vrlo nedavno. S vremenom će tetovažu možda trebati ispraviti kako ne bi izgubila jasnoću, boju i vizualnu privlačnost. Također, bijela tetovaža ima neku posebnost, to je jasnoća kontura, zbog čega se slika ne stapa s tonom kože..

Danas su bijele tetovaže u modi, pa ljudi koji to slijede mogu sigurno odabrati bilo koju skicu za sebe. Za muškarce to može biti horoskopski znak, slova, geometrijske kompozicije ili talisman. A za djevojčice istočnjački motivi, motivi čipke ili cvjetni ukrasi.

Potpuniji opis bijelih tetovaža možete pronaći u našem katalogu pribora za tetoviranje, osim toga, tamo se prikupljaju dodatni primjeri fotografija..

Fotografija bijele tetovaže od 11.11.2019 (224 fotografije):

Tekst članka pripremili su: SAYANA (Galagan Alla)